Ben eşimden soğuyorum demedim eşimle Aramıza soğukluk giriyor dedim mesafeli davranıyor bana bu deneye çalışmıştım
Ya garip değil aslında sadece çocuğuna samimi olduğumdan çok emin oldu sanırım ve yüz buldu yüzsüzlük etti biraz bu kelimeyi kullanmak istemezdim..Eşim bunun dışında tam aradığım koca o kadar çok artısı var ki bana göre ondan bi çocuğum olsun ve bu çocuğuna ettiği gibi Babalık etsin benimkine de istiyorum.Yaşım 37 hatta önümüzdeki ay 38 e girecem nasipse.Çocuğum Olmasını çok istiyorum bana benzesin eşime benzesin onu karnımda hissetmek vs vs yalamak istediğim çok duygu var ve bunları eşimle vakit kaybetmeden yaşamak yaşatmak istiyotum artıkneden ille çocuk? adam zaten bir garip çocuk olunca düzelmeyecek ki
neden ille çocuk? adam zaten bir garip çocuk olunca düzelmeyecek ki
1.eşimle bi yıl uzaktan uzağa ayrı Şehirlerde telde görüşerek toplam 7 kez bi araya geldik evlendik beraber vakit geçirmeyi istemem normal değil mi bağlarınız Zayıf diyorsunuz da ...bağlar kuvvetlenmeye kalmıyor başka sorunumuz vardı zaten ilk üç ay vajinusmus sorunu ve bu etkiledi iliskimizi soğukluk giriyor derken de eşim ve ben çocuk kıskanmasın diye uzak davranıyoruz çok mutlu olmasam da bu durumdan Razı geliyorum.15 de bir gelen çocuğa ilgi gösterse sizin aranıza neden soğukluk girer ki ?
Bence sizin bağlar çok zayıf
Daha boşanmış ve çocuklu olmasını kabul edememişsiniz
Sevdiğiniz icin degil de, Yaşınızı sorun edip eşinizle evlenmeye karar vermişsiniz.
Eşiniz borç ödemese kendi kazandığı ile alsa bence yine sorun ederdiniz
Belki abartmış olabilir ama oğluna elbette bir baba olarak ihtiyaçları neyse onları alacaktır bu çok normal
ANCAK ayakkabıyı alırken oğluna değilde kendisine aldığını düşünmenizi mi istedi?
Yoksa gayet normal bir şekilde oğluna baktı aldı Ve kendisimi söyledi ona aldığını
Tableti de reddettiğiniz için mi surat yapıyor yoksa reddetme şekliniz yada ne bileyim sonrasında birşeyler diyip kızdınız da o yüzden mi yapıyor bunu da bilmiyorum
Eğer sadece almadığınız içinse surat ve ayakkabı konusunda oğluna aldığını başta bilerek söylemediyse ancak o zaman art niyet ararım.
Aslinda isteklerinizde hiç menfaat yok hatta istenilebilicek en masum sey.Elbette esinizin oglunu tamamen olayların Disinda tutuyorum zaten o en masumunuz biz sizin esinizI anlattiginiz kadar yorumlariz ama onu en iyi taniyan olayları birebir yasiyan sizsiniz. Mantıklı Akilli bir bayan olduğunuzu düşünüyorum ve eşinize olaylara yaklasiminizida gayet durust buluyorum bu yuzden sizin endogru karar vericeginize inanıyorum bazen düşündüğümüz ama söylemeye cesaret edemediğimiz hisselerinizi anlattıginiz icin durust buldum artik sizin anlattiklarinizda bizim yorumlarimizda tekerrürden ibaret zaman size dogru yolu gostericektir inaniyorum ve sonuc ne olursa olsun Rabbim size hayirli bir evlat nasip etsinBu eksiklerle ben gibi birini bulmuşsa ve tek isteğim olan çocuğu da yapmam derse boşarım Adam'ı haksız da olmam bence bunu bile eleştirenler var aaa Üstüme iyilik sağlık çocuk yapmazsa boşanmak demek evlenmiş olmak için evlenmek oluyormuş onlara göre.Maddi beklentim yok olan beklentim sevgi saygı huzur çocuk bu devirde sadece bunlara kanaat eden kim var anlamıyorlar arkadasım ...
1.eşimle bi yıl uzaktan uzağa ayrı Şehirlerde telde görüşerek toplam 7 kez bi araya geldik evlendik beraber vakit geçirmeyi istemem normal değil mi bağlarınız Zayıf diyorsunuz da ...bağlar kuvvetlenmeye kalmıyor başka sorunumuz vardı zaten ilk üç ay vajinusmus sorunu ve bu etkiledi iliskimizi soğukluk giriyor derken de eşim ve ben çocuk kıskanmasın diye uzak davranıyoruz çok mutlu olmasam da bu durumdan Razı geliyorum.
2.çocuğa ilgi göstermesin demedim bişey almasın da demiyorum kendi parası da olsa almasını istemeyeceğimi de nerden çıkardınız yorumlarımı hiç okumamışsınız
3.tableti reddeşime gerekçe olarak çocuğa bilgisayar çocuklar için yararli değil dedim yeğenlerime bile almıyorum bu Yüzden dedim
4.ayakkabıyı onun için bakıyorduk o Yüzden kendine alıyor sandım ama bi baktım Oğlanın Odasında duruyor oğlana mi aldın dedim evet dedi
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim analizlerin için de..evet söylenecek ne varsa söyledik bitti burada..Aslinda isteklerinizde hiç menfaat yok hatta istenilebilicek en masum sey.Elbette esinizin oglunu tamamen olayların Disinda tutuyorum zaten o en masumunuz biz sizin esinizI anlattiginiz kadar yorumlariz ama onu en iyi taniyan olayları birebir yasiyan sizsiniz. Mantıklı Akilli bir bayan olduğunuzu düşünüyorum ve eşinize olaylara yaklasiminizida gayet durust buluyorum bu yuzden sizin endogru karar vericeginize inanıyorum bazen düşündüğümüz ama söylemeye cesaret edemediğimiz hisselerinizi anlattıginiz icin durust buldum artik sizin anlattiklarinizda bizim yorumlarimizda tekerrürden ibaret zaman size dogru yolu gostericektir inaniyorum ve sonuc ne olursa olsun Rabbim size hayirli bir evlat nasip etsin
Evet borcunu bitirsin laptop alsın na alırsa alsın.Almasın desem suç alsın dedem suç.Ben çocukla evlenmedim onun isteklerini karşılamak bana düşmez bi çocuğun varlığına rağmen boşanmayı Göze almışsa bi baba bunları da görsün kendisiyle Evliyim ama hemcinsime yapılan bana da yapılabilirdi onaylamıyorum keşke boşanmamış olsalardı da bizim yollarımız kesişmeseydi önemli değil Allah başka kapı açardı belki bana da.Borcu varken oğluna yetenediğini iyice Görsün ki bi daha da borç yapmSın hem.Biz bi sözltşme imzalamadım çocuk kısmını fazla düşünmedim varlığınla rahatsız etmesem yeter dedim evlendim39 sayfa yorum var tabi ki okumadım hepsini ama şunu okudum 'borcunu bitirsin laptop alsın'
Özür dileyerek söylüyorum ama bi yaştan sonra bu evlilik işine girenler evliliğin olması gereken doğasını yakalayamıyor asla. Baştan sona hesap kitap içindesiniz. Eşiniz de farklı değil. Aşırı derecede samimiyetsiz bir ilişki. Olmasa daha iyi böyle evlilikler.Bakın arkadaşlar şöyle bir düşüncem var umarım yanlış anlaşılmadan anlatabilirim.Biz evimizden 1-2 ay sonra taşınacağız o Yüzden eşya almadık.Araba henüz yok onu da almam yönünde önerisi var eşimin..iş yerine ili vesaitte gidiyorsun güya benim için ysni beni düşünüyo güya ama oğlunu rahat gezdirmek için de istiyor olabilir öünkü bensiz asla alamaz o..şimdi ben şöyle düşünüyorum ben eşyayı da arabayı da Çocuk yapma işinden sonraya atmak istiyorum kötüyü Düşünecek olursak ys çocuk yapma meselesi sonuçsuz kalırsa ve bu üvey anne rolüne daha fazla katlanamazsam da ayrılmak istersem geride toplayacak bişeuim Olmasın.arabada da hak iddia edemesin hem,.şimdi birileri yine kınım kınım kınar beni ama uyanık olmak zorundayım salak yerine girmek istemiyorum haksız miyim
Özür dileyerek söylüyorum ama bi yaştan sonra bu evlilik işine girenler evliliğin olması gereken doğasını yakalayamıyor asla. Baştan sona hesap kitap içindesiniz. Eşiniz de farklı değil. Aşırı derecede samimiyetsiz bir ilişki. Olmasa daha iyi böyle evlilikler.
Evet borcunu bitirsin laptop alsın na alırsa alsın.Almasın desem suç alsın dedem suç.Ben çocukla evlenmedim onun isteklerini karşılamak bana düşmez bi çocuğun varlığına rağmen boşanmayı Göze almışsa bi baba bunları da görsün kendisiyle Evliyim ama hemcinsime yapılan bana da yapılabilirdi onaylamıyorum keşke boşanmamış olsalardı da bizim yollarımız kesişmeseydi önemli değil Allah başka kapı açardı belki bana da.Borcu varken oğluna yetenediğini iyice Görsün ki bi daha da borç yapmSın hem.Biz bi sözltşme imzalamadım çocuk kısmını fazla düşünmedim varlığınla rahatsız etmesem yeter dedim evlendim
Herşeye "evet" de kayınvalidenizi kendi annenizin yerine koyabiliyor musunuz ? Eminim ki mecburiyetten iyi davranıyorsunuzdur ,ben de öyle ...içten kendi Evladım gibi düşünmem çok zor yaşayan anlar ha ilerisini bilemem yani ne olur hisseder miyim bilememEvet ben kilit sözü şu mesajınızda yakaladım "haaaaa şunu da söylemeliyim eşime aşığım hep hayatında olsun istiyorum" eğer durum buysa ben sizin yerinizde olsam o çocukcağızı da kendi evladımdan ayırmam , sonuçta o da çocuk ve babasına ihtiyacı var, o çocuğun yerinde sizin çocuğunuz olsa ve başka eş tarafında bu şekilde düşünülse içiniz acımaz mı bunu düşünün, bence o çocuğu kendi çocuğunuz gibi kabullenip ilişkinizi bu şekilde kursanız eminim eşiniz de hemen sizden çocuk yapmak isteyecektir. Laptop konusuna gelince de ben o konuda şöyle düşünüyorum, muhtemelen çocuk ,diğer çocuklarda da görünce tutturdu baba bana laptop al diye, e adamın da alacak durumu yok borçları var diyorsunuz, bir yandan da babalık içgüdüsüyle çocuğunun isteğini yerine getirsin istityor, e ne yapacak, bir ömür boyu iyilikte kötüşülte hastalıkta sağlıkta evet dediği eşinin kapısını çalacak doğal olarak.. Bu enerjiyi yakalayabilirseniz çok mutlu olacağınıza inanıyorum
Fazla samimi olmak değil hiç konuşamıyoruz hiç ,bunu anlatamıyorum.Eşim mutfağa bana Yardıma gelirse biraz bi ikili konuşmamız oluyo onda da koşup geliyo baba sıkıldım gelsene diye...Eşim böyle durumlarda bana mahcup oluyo üzüldüğümü farkediyor beni anladığını düşündüğüm için de niye böyle demiyorum şikayet etmiyorum Aramızdaki iletişim o gelfiğinde zayıflıyor bunu demek istedim aramız soğukluk giriyo derken mesafe giriyo mu deseydim bilmiyorum.Bu arada eşimle yaşım geçiyo diye evlenmedim kriterleri düşürdüm buna rağmen sevmeseydim bu eksilere rağmen gelir miydim hiç artıları çok benim gözümde..Ergenler gibi vıcık vıcık bir ilişkimiz yok ama duygusal bir bağımız var eşim benden ayrı bişey yapası gelmez büyük kavgaların bile üstesinden gelebiliyoruz sevgimiz sayesinde.Siz benim ne demek istediğimi tam anlayamadınız
Evet onun isteklerini karşılamak sizin zorunluluğunuz değil. Öncesinde dediniz ya arada hediye alıyorum babası yokken de gezdiriyorum bunlarada mecbur değilsiniz ama ara ara yaparsınız sonuçta kocanızın çocuğu
Ayakkabı konusunda ilk mesajım da dediğim şu, mesele bi ayakkabı almaksa eğer gayet normal(alan kişi haram zıkkım etmiyorsa)
Ama bi ayakkabı aldırılırken kendine aldığı izlenimi yaratıp götürüp usul usul oğluna veriyorsa (parayı ödeyen siz olduğunuz için) o zaman art niyet vardır.
Tablet yada laptop konusunda almamanıza şaşırmadım (gerekçe ne olursa olsun) onun buna surat yapmasına şaşırdım. Bu yüzden de acaba redderken tavrın mı sertti bu yüzden mi alındı gibi düşünüp yorumladım
Sizi haklı bulduğum yerlerde var haksız gördüğüm yerlerde
Mesela 15 de gelen çocuğun yanında eşinle fazla samimi olmadın diye neden soğukluk giriyor ?
Yeterince bağlı değil misin ?
Bağlarınız zayıf mı dediğim de bu, sanki gözden ırak gönülden ırak gibi biraz ayrı dursan adamı unutuyorsun
Zaten yaş geçiyor diye evlenmişsiniz
Kaldı ki çocuk kıskanmasa bile neden çocuğun önünde fazla samimi olasın ki ?
Tamamını okumadım ama bu çocuğun annesi niye laptop almıyor? Yani bu iş kocanın yeni eşine mi düşüyor?Herşeye "evet" de kayınvalidenizi kendi annenizin yerine koyabiliyor musunuz ? Eminim ki mecburiyetten iyi davranıyorsunuzdur ,ben de öyle ...içten kendi Evladım gibi düşünmem çok zor yaşayan anlar ha ilerisini bilemem yani ne olur hisseder miyim bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?