- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tabi onlar babanın görevleri yani belki sizin çocuğunuz olsa tek başınıza yapmak istersiniz ama anneside haklı bütün sorumluluk onda. Bütün hafta o bakıyo. Yemeği, okulu her türlü derdi o çekiyo. Babasıda iki gün idare ediversin. Ama sizden maddi beklentileri olması saçma. Anladığım kadarıyla aile kavramı oluşmamış, keseler ayrı. Onun ihtiyaçlarını, giderlerini kendi ihtiyacınız gibi görmüyosunuz. Aranızda para muhabbeti var. Bunu bile bile istesemesi yüzsüzlük.Paramız yok diyor ama çocuk dinlemiyor.Sürekli Pahalı oyuncak talepleriyle geliyor babaya ,anne yönlendiriyor sünnetini de babaya yıktı çocuğun okulunu değiştirirken adam yerine koyup haber vermiyor ama Sünnet Parasını çocuğun Pahalı okul masraflarını oyuncak isteklerini haber yollamayı biliyor.Naoarlarss yapsınlar beni kullanmasınlar ara yerde de
Memurum ben çocuk olsa da bikaç ay izin olur izin bitince devamCanim...
Sen tüm.masrafları ödediğin sürece bu adam senden asla cocuk yapmaz.
Biliyor: cocuk olunca çalışamayacaksın ve onun borclari ödeyemeyecek.
Ne desem bilemedim. Bence acik acik konuş. Cocuk olmazsa boşa.
Seni kullaniyor
Benim esimin oglu benimle yaşıyor cunku annesi benim.Sizin eşinizin oğlu kaç Yaşında ve kiminle yaşıyo ?
Kendinin borcu oldupu için ortaya koyacak parası olmadığı için keselerimiz ayrı olmak zorunda oldu.Beni elleme borç ödeyeyim iki yıl sen de eskiden nasıl kira fatura mutfak mastagı yapıyordun oraya yapıyordum sayarak buraya yap bi yandan para biriktir dedi fedakarlık ediyorum burda keseler ayrı olsa ne olacdk benden gidiyo zaten giden onun Parasını yiyip kendininkini kendime saklamıyorum ki aile bilinci oluşmamış diyebilesinizTabi onlar babanın görevleri yani belki sizin çocuğunuz olsa tek başınıza yapmak istersiniz ama anneside haklı bütün sorumluluk onda. Bütün hafta o bakıyo. Yemeği, okulu her türlü derdi o çekiyo. Babasıda iki gün idare ediversin. Ama sizden maddi beklentileri olması saçma. Anladığım kadarıyla aile kavramı oluşmamış, keseler ayrı. Onun ihtiyaçlarını, giderlerini kendi ihtiyacınız gibi görmüyosunuz. Aranızda para muhabbeti var. Bunu bile bile istesemesi yüzsüzlük.
Ay ne bileyim kendi ortak Çocuğunuza da mi öncelik oğlum diyo çocuğunun annesisiniz öncelik de neymişBenim esimin oglu benimle yaşıyor cunku annesi benim.ay guldurdunuz beni. Yani orda demek istedim ki çocuk daha farklı seviliyor esten. Kendi çocugunuz da olsa onu da daha farklı sevecekti ama ondan rahatsız olmayacaktınız buyuk ıhtımal. Ben olmuyorum en azından. Bazen temizlige yardım edeyim diyor sen oglanla oyna da bana yeter diyorum. Onları koştururken görmek gülmelerini gormek evi süpürmesinden daha mutlu ediyo beni.
Ne güzel biz de öyle oluruz inşallahBenim esimin oglu benimle yaşıyor cunku annesi benim.ay guldurdunuz beni. Yani orda demek istedim ki çocuk daha farklı seviliyor esten. Kendi çocugunuz da olsa onu da daha farklı sevecekti ama ondan rahatsız olmayacaktınız buyuk ıhtımal. Ben olmuyorum en azından. Bazen temizlige yardım edeyim diyor sen oglanla oyna da bana yeter diyorum. Onları koştururken görmek gülmelerini gormek evi süpürmesinden daha mutlu ediyo beni.
Yani direk demese bile konuşma arasında bunun muhabbeti geçiyor, bu sevginin farklı olduğu ıkımız ıcınde bence butum anne babalar ıcın oyle evlatla es arasında dag kadar fark var.Ay ne bileyim kendi ortak Çocuğunuza da mi öncelik oğlum diyo çocuğunun annesisiniz öncelik de neymiş
Evlat sevgisi bütün sevgilerim önüne geçiyor der arkadaşımYani direk demese bile konuşma arasında bunun muhabbeti geçiyor, bu sevginin farklı olduğu ıkımız ıcınde bence butum anne babalar ıcın oyle evlatla es arasında dag kadar fark var.
Insallah guzel bi aile olun. Buyuk oglanı da dışlamadan onlar 3 u oynarken siz de mutlu olursunuz inşallah. :))Ne güzel biz de öyle oluruz inşallah
Evet öyle olsun istiyorum ben de..zaten benim çocuğun olursa ve bu oğlan da abi ksrdeş ilişkisine girerse benden mesudu olmaz herhaldeInsallah guzel bi aile olun. Buyuk oglanı da dışlamadan onlar 3 u oynarken siz de mutlu olursunuz inşallah. :))
Hali hazırda Abi'miz olsun inşallah :)Insallah guzel bi aile olun. Buyuk oglanı da dışlamadan onlar 3 u oynarken siz de mutlu olursunuz inşallah. :))
Oyle bence de onu anlatmaya calışıyorum. Yarın oburgum sizin de bi çocugunuz olunca eşiniz ona da oyle olacak. O zaman papuç hemten dama atılcak. :)Evlat sevgisi bütün sevgilerim önüne geçiyor der arkadaşım
Boyle düşününce ne güzel. Cocugunuzun abisi olacak. Kuzenim babasının 2. Evliliğinden kardeslerini aşırı sever. Ailesiniz artık. Sonuçta esınız sizle evlenmiş anne kendine bi hayat kurmuş en zor durumu yaşayan çocuk. Yanlışları olabilir kıskanabilir. Biraz daha tolerans biraz daha iyi niyet sevgiyle yaklaşma. Siz çözeceksiniz aranızdaki buzları. Sen oglanla ilgilen diyin mesala. Benimle ilgilenmedi ben dışlandım olarak bakmayın. Ayın 25gunu sizinle zaten esınız. Birlikteyken de ortak bi şeyler yapın. Yeri gelince baba ogul vakit gecırmelerine izin verin. Rahatsız olmak yerıne mutlu oldugu ıcın sevinin. O zaman o da sizle yarısmaz benle konuşmadı benle ilgilenmedi diye üzülmez.Hali hazırda Abi'miz olsun inşallah :)
Farkında mısınız baba tablet vs konu sahibine aldırmayı düşünüyor ki, evede Bi katkısı yokmuş. Bence almak zorunda değil. İstiyorsa babası alsın.Cocuklu biriyle evlendiysen cocugu sana batmamali arkadasim.Bence su yazdiklarinda bir sorun goremedim ben sorunu sen yapiyorsun.15 gunde bir geliyormus ne var yani iyi olsan babasiyla basbasa biraksan uzak olsan ne zarari dokunacak ki sana?Esin akilli adam sana sormadan tablet vs almayip cocugu sana yonlendirmis.Alsan cocugunda gonlu olurdu.Yani cocuguna masraf yapmasi sana batmasin evladi o onun.Senin de cocugun olsa kardesi olacak sonucta.Bence bakis acini degistirmelisin.
Biliyorum ama yani kıskandığı mı belli etmem ki ben eşim beni sinir ediyor esime küssem bile ben çocukla konuşuyorum soru soruyorum tabi ki babası onu inkar eden yok sadece arada ki dengeyi kurmak önemli ki bizde çocuğa eşinizin davranışı yüzünden tepkili olmayalimAma bu şekilde cozume ulaşılmaz. Cocuklar her seyi hisseder. Kıskandığınızı hissederse de sizinle yarışır inatlaşır. Annenin babanın cocuguna olan sevgisi çok farklı bunu kabullenin sizin öz cocugunuzda olsa aynı şekil babası onu daha farklı sevecek. Esım açık açık der yani önce oglum diye.
Evlenmek için evlenmişsin diye yazınca da , aslaaaa ben aradığımı buldum. Çocuk var sanki karşılarında :))-Kriterlerime en yakını buydu
-Yaş sorunum var bebek yapmayacaksak boşanıcam
-Çocuğu çok batmaya başladı
Allah'ım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?