Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi onlar babanın görevleri yani belki sizin çocuğunuz olsa tek başınıza yapmak istersiniz ama anneside haklı bütün sorumluluk onda. Bütün hafta o bakıyo. Yemeği, okulu her türlü derdi o çekiyo. Babasıda iki gün idare ediversin. Ama sizden maddi beklentileri olması saçma. Anladığım kadarıyla aile kavramı oluşmamış, keseler ayrı. Onun ihtiyaçlarını, giderlerini kendi ihtiyacınız gibi görmüyosunuz. Aranızda para muhabbeti var. Bunu bile bile istesemesi yüzsüzlük.

Memurum ben çocuk olsa da bikaç ay izin olur izin bitince devam

Sizin eşinizin oğlu kaç Yaşında ve kiminle yaşıyo ?
Benim esimin oglu benimle yaşıyor cunku annesi benim. ay guldurdunuz beni. Yani orda demek istedim ki çocuk daha farklı seviliyor esten. Kendi çocugunuz da olsa onu da daha farklı sevecekti ama ondan rahatsız olmayacaktınız buyuk ıhtımal. Ben olmuyorum en azından. Bazen temizlige yardım edeyim diyor sen oglanla oyna da bana yeter diyorum. Onları koştururken görmek gülmelerini gormek evi süpürmesinden daha mutlu ediyo beni.

Kendinin borcu oldupu için ortaya koyacak parası olmadığı için keselerimiz ayrı olmak zorunda oldu.Beni elleme borç ödeyeyim iki yıl sen de eskiden nasıl kira fatura mutfak mastagı yapıyordun oraya yapıyordum sayarak buraya yap bi yandan para biriktir dedi fedakarlık ediyorum burda keseler ayrı olsa ne olacdk benden gidiyo zaten giden onun Parasını yiyip kendininkini kendime saklamıyorum ki aile bilinci oluşmamış diyebilesiniz

Ay ne bileyim kendi ortak Çocuğunuza da mi öncelik oğlum diyo çocuğunun annesisiniz öncelik de neymiş

Ne güzel biz de öyle oluruz inşallah

Ay ne bileyim kendi ortak Çocuğunuza da mi öncelik oğlum diyo çocuğunun annesisiniz öncelik de neymiş
Yani direk demese bile konuşma arasında bunun muhabbeti geçiyor, bu sevginin farklı olduğu ıkımız ıcınde bence butum anne babalar ıcın oyle evlatla es arasında dag kadar fark var.

Yani direk demese bile konuşma arasında bunun muhabbeti geçiyor, bu sevginin farklı olduğu ıkımız ıcınde bence butum anne babalar ıcın oyle evlatla es arasında dag kadar fark var.
Evlat sevgisi bütün sevgilerim önüne geçiyor der arkadaşım

Cocuk yapmayi biliyorsa bakmayi da bilecek. Ufak tefek de degil yani cocuga aldirdiklari laptop ne demek ben oz babamdan isterken utaniyorum. Babaya geliyor sizle vakit geciiryor, eski esten kalan borclari bir nevi siz de ödüyorsunuz. Bu tabloda sizden baska herkesin ozellikle esinizin keyfi tikirinda gibi görünûyor

Insallah guzel bi aile olun. Buyuk oglanı da dışlamadan onlar 3 u oynarken siz de mutlu olursunuz inşallah. :))
Evet öyle olsun istiyorum ben de..zaten benim çocuğun olursa ve bu oğlan da abi ksrdeş ilişkisine girerse benden mesudu olmaz herhalde amin canım tşk ler

Sizden laptop talep etmeleri ilginç geldi bana, ufak tefek bir hediye alırsınız sizin de evladınız sayılır o ayrı, ama bu kadarı sömürmeye girer, ben olsam söylemeye utanırdım değil aldırmak, ayrıca sizin de yaşınız gelmiş çocuk istemek en doğal hakkınız, eşinizde biraz bencillik var galiba, siz demek ki gerçekten eşinizle severek evlenmişsiniz yoksa bu kadar fedakarlığın başka bir açıklaması olamaz, bence sizin değerinizi bilmeli.

Evlat sevgisi bütün sevgilerim önüne geçiyor der arkadaşım
Oyle bence de onu anlatmaya calışıyorum. Yarın oburgum sizin de bi çocugunuz olunca eşiniz ona da oyle olacak. O zaman papuç hemten dama atılcak. :)
Hali hazırda Abi'miz olsun inşallah :)
Boyle düşününce ne güzel. Cocugunuzun abisi olacak. Kuzenim babasının 2. Evliliğinden kardeslerini aşırı sever. Ailesiniz artık. Sonuçta esınız sizle evlenmiş anne kendine bi hayat kurmuş en zor durumu yaşayan çocuk. Yanlışları olabilir kıskanabilir. Biraz daha tolerans biraz daha iyi niyet sevgiyle yaklaşma. Siz çözeceksiniz aranızdaki buzları. Sen oglanla ilgilen diyin mesala. Benimle ilgilenmedi ben dışlandım olarak bakmayın. Ayın 25gunu sizinle zaten esınız. Birlikteyken de ortak bi şeyler yapın. Yeri gelince baba ogul vakit gecırmelerine izin verin. Rahatsız olmak yerıne mutlu oldugu ıcın sevinin. O zaman o da sizle yarısmaz benle konuşmadı benle ilgilenmedi diye üzülmez.

Farkında mısınız baba tablet vs konu sahibine aldırmayı düşünüyor ki, evede Bi katkısı yokmuş. Bence almak zorunda değil. İstiyorsa babası alsın.

Biliyorum ama yani kıskandığı mı belli etmem ki ben eşim beni sinir ediyor esime küssem bile ben çocukla konuşuyorum soru soruyorum tabi ki babası onu inkar eden yok sadece arada ki dengeyi kurmak önemli ki bizde çocuğa eşinizin davranışı yüzünden tepkili olmayalim

Bazı arkadaşların yorumlarını okudum da dışardan ne kadar kolay geliyor, alsana , etsene kucağında yatırsana, gece kapını açık tutsana, çocuk sonuçta, ne olacak gibi... konu sahibi arkadaş da bir ana kuzusu ve onunda beklentileri ve hayalleri var. Bebek istemek, mutlu ve huzurlu olmak gibi, ha bilerek evlendi doğru ama bilerek evlenmesi ben eşeğim gel benim sırtıma binin ailecek demek değildir , ben konu sahibi arkadaşı taktir ettim gayet yapıcı ve ilgili biri belli ki, ana /baba bencil, ne yapsın yani bu çocuğun annesi babası var, çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak kimin görevi, çocuğa tabi ki güler yüz gösterilecek değer verilecek ancak maddi boyutuna bence konu sahibi karışamaz, biraz objektif olalım, sizin eşinizin çocuğu olsa tamamen cüzdanınızı açar mıydınız? kendi ana-babası bir şey yapmazken.. Benim çevremden gördüğüm anne baba yollarını ayırıyor, başka insanlarla evleniyor, kendi çocuklarının sorumluluklarını 3. şahıslara yüklemeye çalışıyor, kardeşim çocuk üniversiteyi bitirip meslek sahibi olana kadar sorumluluğun devam ediyor, olan hem çocuğa hem de aradaki iyi niyetli insanlara oluyor.

Kocan neyin borcunu oduyor eski karisina yaptigi harcamalarinmi yoksa ev aldiniz onun mu? Artik evlisiniz galiba alinan herseye yasal olarak ortaksiniz. İkinci bir ise girip o isten yaptigi gelirle cocugunun masraflarini karsilasin bizim ortak hesabi karistirmasin demek istediniz yanlismi anladim

Çocuk yapıp boşanayım diyorsunuz ama çocuğa yazık değil mi? Bakarım, gücüm var diyorsunuz, her şey maddiyat değil. Bakın eski eşinden olan evladına.

Ben de boşanmış anne baba çocuğuyum. Çanta gibi oradan oraya taşındım senelerce. Babam bana bir şey aldığında gizli saklı verirdi. Karım duymasın derdi. Sağ olsun kadının çalıştığı da yoktu ama bana yolladığı nafaka gözüne batardı. Saçma sapan bir vaziyet yani. Babam da karısı da düzgün insanlar değilmişler ki bunlar yaşanmış.

Sizin durumunuzda da sorun eşinizde. Normal değil davranışları. Böyle bir evliliğe çocuk yapmak istiyorsanız kendi çocuğunuzun da yarın bir gün cici anneye batabileceği gerçeğini gözardı etmeyin derim. O da istenmeyen çocuk olabilir, onun masrafları da yeni eşe rahatsızlık verebilir bir gün. Hayat böyle bir şey çünkü. Çoktan araba almayım, eşya almayım şeklinde boşanma planları yapılmış bir evlilikte olsun diye yapılan çocuğa acırım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…