Kocami sevmiyorum

Peki tekrar sevdinizmi hem konu sahibine güzel örnek olursunuz

haklisiniz bazen bende diyorum ama dayak yok sovme yok alkol yok benide seviyor nankor gibi hisediyorum bazen kendimi
Eşinizden ayrılmak sizi dövüp dövmesi mi gerekiyor ille de? Sizin mutsuz olmanız boşanma sebebi değil midir? Eski kafa ürünü bunlar, madem kültürlü kadınsınız, böyle düşünerek kültürünüze yazık etmeyin. Buraya konu açacak kadar mutsuzsanız boşanacak kadar sebebiniz var demektir. Hangi kadın 'Boşanıcam' dese tüm kocakarılar 'aa dövüyo mu sövüyo mu nasıl ayrılırsın' diye bık bık ediyor. Siz biraz farklı düşünün lütfen, çocuklarınızın da psikolojilerini düşünün, ama önce kendi ruhsal durumunuz.

Başka nedenler var mı bilmiyorum ama zevklerin farklı olması boşanma sebebı değil gibi geldi bana
Mesela benim eşim siyasete bayılır ben hiç sevmem konuşmam dahi vs.. bir çok ortak olmayan şey
Yaa bence gaz çıkarması, ağız kokması genel olarak kötü şeyler olduğu için sevsende hoş gelmez

Profil fotoğrafın çok güzel,dusuncende

Kinsenin esi dört dörtlük degildir biz es olarakta erkeklere karsi 4 4lük degilizdir.. siz icinizden sürekli sevmiyorum diye kurdukca zaten sogursunuz otomatikmen iki coxuk yaparken sevdinizmi o dönem seviyormuydunuz cocuk olduktan bi süre sonra biz kadinlar biraz cekilmez oluyoz huyumuz suyumuz degisiyo düspncelerimiz farklilasiyor bosanmak cözüm olmuyor ortada cocuklar varken ya bide su var hangi erkek evinde gaz cikarmiyorki ya benim babam bile yapardi :) bu büyük bi neden degil bazi seyleri takmayin bende kizarim esime lan git baska yerde yap derim bi onun icin klkip baska odayami gitcem der 12 senedir ben bikmadim sölemeye o bikmadi yapmaya birz olumlu ilimli olun esinize karsi ozaman duygularinizda sekil alicaktir ufak tefek heycanlar katin hayatiniza ne bilim cocuklari kv yada annenize birakip kisa bi tatil esinle birlikte bi degisiklik deneyin derim

Canım hadi alkolikmis o çokda iy etmissiniz ayrildiğiniza ama aşk sevgi bambaşka ya benmi anlam çok yüklüyorum bilmiyorum ama
Tabi ki de bambaşka, bence sizin düşünceleriniz de çok normal, yani insan nefret ettiği biriylede yaşayamaz herhalde bu ayrı konu yani, ben bazen sevgimi sorguluyorum falan ama nefret etmiyorum yada tiksinmiyorum eşimden, ama işte her insanın hayatı yaşam öyküsü başka bu yüzden de farklı şekilleniyor herşey

Cok dogru yazmissiniz kulturlu olmak bunu gerektirir!

Birazda olumlu düşünmeye odaklanın bence. Hepimizin iyi ve kötü yanları var. Emin olun eşinize göre sizinde pek ala size normal gelen ona olumsuz gelen yanlarınız vardır. Benim eşiminde ağzı kokuyo acıkınca gece yatarken ama bu ona has birşey değil benimde onca ağız bakımına rağmen kokuyo. Hayatım sanırım ağzında çürük var bi baktırsak mı biraz farklı bir koku geldi diyorum. Yani yaşadığınız sorunlar size has değil bence. Hepimiz yaşıyoruz eşinizden boşansanız farklı biriyle hayatınızı birleştirdiğinizde bu sorunları yaşamayacağınızın garantisi yokki. Ben de bir senelik evliyim,çocuğum yok. Herkesin yaşadığı tabiki kendine hastır. Herzaman herşeyi birlikte yapmak zorunda olmadığımızı lütfen bir daha düşünün. O televizyon izlemek istiyorsa izlesin emin olunki onunla inatlaşmanız durumu dahada zorlaştıracak. Siz de sevdiğiniz şeylere odaklanın. Umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur. Sevgiler

Anladim ben sizi ama demek istediğim ş bunu sorgulamak bile aslinda sevmeme göstergesidir sevdiğim adamdan ayrilmak zorunda kalinca o bana demistiki herkes çok severekmi evleniyor saniyorsun demisti inanmamistim ona hakliymiş ama yinede nasıl sevmeyenler bi arada kalabilir aklim almiyor sirf bi insan iy diye evlilik nedir hic anlamaycam

yani Allah aşkına söylediğiniz şeyler kolay mı bu saatten sonra okuyacak iş bulacak hem de 2 çocukla. lütfen biraz empati kurun ve gerçekçi olun. bazı yorumlar gerçekten çok hayalci.
İki çocukla ikinciyi üniversiteyi okudum .Yüksek lisans yaptım . Mali müşavirlik sınavını verdim ve çalışıyordum hala da çalışıyorum ..
KGK sınavı vereceğim şimdi
Empati kurdum
kesinlikle mümkün

Maalesef yok. İnsanın huyu, zihin yapısı, dünya görüşü değişmiyor, evliliğim son sürat sona gidiyor bakalım...

Anladım....Karşımızdaki insanlar değişmeyecek. Yapabileceğimiz bakış açımızı değiştirmek ya da bitirmek...Kadın erkek ilişkileri hakkında kitaplar önerebilirim isterseniz.

Bence değil sonuçta yeri geliyor annemizin babamızın kardeşimizin bile yaptıkları batıyor bir hareketine sözüne sinirlenip nefret ediyorum sevmiyorum deniyor bunlar anlık şeyler ve o an sadece olumsuz tarafı düşünerek yapılan şeyler oluyor. Bir evliliği de sürdürmek hiç kolay değil gönlün var ise sürdürmeye o senin sen onun her hatasını görmezsin ama gönlün yok ise a da dese batar b de dese batar kişiye bağlı :)

boyle konularda aklima hep filmlerdeki kurgular geliyor.

isten kadin kocasini sevmiyordur (veya kocasi karisini),
iste asagiliyordur, hor davraniyordur felan...

sonra baska bir kadin cikar, kocaya ilgi gosterir, saf koca anlamaz kadinin kendinde gozu oldugunu,
ama bizim kocasini sevmeyen kadin tabi hemen anlamistir ve nasil oluyorsa sevmedigi kocasini kiskanir,
ve olaylar olaylar...

bence kocami sevmiyorum demek cok buyuk bir soz,
onu baskasina elinle verebileceksen ve onemsemeyeceksen gercekten sevmiyorsundur,
yok oyle degilse yaziktir, bosuna hor gormeyin adami...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…