- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Peki tekrar sevdinizmi hem konu sahibine güzel örnek olursunuzSevmiyorsan olmaz canin dese batar yemek yese batar ne yapsa batar.icten ice beslediğin kin sana zarar verir sonrasinda.ben eski esimi sevmedigimi anladigimda kizim yasina girmemisti sanirim.bir saniye dusunmedim bosandim.bosan demem kimseye ama dene sevebilecegin yada basta sevdigin yanlari gormeye cabala olmuyorsada kendine zarar verip sevgisiz birliktelige kapatma
Eşinizden ayrılmak sizi dövüp dövmesi mi gerekiyor ille de? Sizin mutsuz olmanız boşanma sebebi değil midir? Eski kafa ürünü bunlar, madem kültürlü kadınsınız, böyle düşünerek kültürünüze yazık etmeyin. Buraya konu açacak kadar mutsuzsanız boşanacak kadar sebebiniz var demektir. Hangi kadın 'Boşanıcam' dese tüm kocakarılar 'aa dövüyo mu sövüyo mu nasıl ayrılırsın' diye bık bık ediyor. Siz biraz farklı düşünün lütfen, çocuklarınızın da psikolojilerini düşünün, ama önce kendi ruhsal durumunuz.haklisiniz bazen bende diyorum ama dayak yok sovme yok alkol yok benide seviyor nankor gibi hisediyorum bazen kendimi
Profil fotoğrafın çok güzel,dusuncendeEşinizden ayrılmak sizi dövüp dövmesi mi gerekiyor ille de? Sizin mutsuz olmanız boşanma sebebi değil midir? Eski kafa ürünü bunlar, madem kültürlü kadınsınız, böyle düşünerek kültürünüze yazık etmeyin. Buraya konu açacak kadar mutsuzsanız boşanacak kadar sebebiniz var demektir. Hangi kadın 'Boşanıcam' dese tüm kocakarılar 'aa dövüyo mu sövüyo mu nasıl ayrılırsın' diye bık bık ediyor. Siz biraz farklı düşünün lütfen, çocuklarınızın da psikolojilerini düşünün, ama önce kendi ruhsal durumunuz.
Tabi ki de bambaşka, bence sizin düşünceleriniz de çok normal, yani insan nefret ettiği biriylede yaşayamaz herhalde bu ayrı konu yani, ben bazen sevgimi sorguluyorum falan ama nefret etmiyorum yada tiksinmiyorum eşimden, ama işte her insanın hayatı yaşam öyküsü başka bu yüzden de farklı şekilleniyor herşeyCanım hadi alkolikmis o çokda iy etmissiniz ayrildiğiniza ama aşk sevgi bambaşka ya benmi anlam çok yüklüyorum bilmiyorum ama
Tabi ki.hemde 2 yil sonra.sonra kizimin 10 yasina gelmesini bekledim ve evlendim.simdi bebek bekliyorum. Ben mutlu kizim mutlu cok sukur.Peki tekrar sevdinizmi hem konu sahibine güzel örnek olursunuz
Eşinizden ayrılmak sizi dövüp dövmesi mi gerekiyor ille de? Sizin mutsuz olmanız boşanma sebebi değil midir? Eski kafa ürünü bunlar, madem kültürlü kadınsınız, böyle düşünerek kültürünüze yazık etmeyin. Buraya konu açacak kadar mutsuzsanız boşanacak kadar sebebiniz var demektir. Hangi kadın 'Boşanıcam' dese tüm kocakarılar 'aa dövüyo mu sövüyo mu nasıl ayrılırsın' diye bık bık ediyor. Siz biraz farklı düşünün lütfen, çocuklarınızın da psikolojilerini düşünün, ama önce kendi ruhsal durumunuz.
Ay kıyamam size ne güzel maşallahTabi ki.hemde 2 yil sonra.sonra kizimin 10 yasina gelmesini bekledim ve evlendim.simdi bebek bekliyorum. Ben mutlu kizim mutlu cok sukur.
Anladim ben sizi ama demek istediğim ş bunu sorgulamak bile aslinda sevmeme göstergesidir sevdiğim adamdan ayrilmak zorunda kalinca o bana demistiki herkes çok severekmi evleniyor saniyorsun demisti inanmamistim ona hakliymiş ama yinede nasıl sevmeyenler bi arada kalabilir aklim almiyor sirf bi insan iy diye evlilik nedir hic anlamaycamTabi ki de bambaşka, bence sizin düşünceleriniz de çok normal, yani insan nefret ettiği biriylede yaşayamaz herhalde bu ayrı konu yani, ben bazen sevgimi sorguluyorum falan ama nefret etmiyorum yada tiksinmiyorum eşimden, ama işte her insanın hayatı yaşam öyküsü başka bu yüzden de farklı şekilleniyor herşey
İki çocukla ikinciyi üniversiteyi okudum .Yüksek lisans yaptım . Mali müşavirlik sınavını verdim ve çalışıyordum hala da çalışıyorum ..yani Allah aşkına söylediğiniz şeyler kolay mı bu saatten sonra okuyacak iş bulacak hem de 2 çocukla. lütfen biraz empati kurun ve gerçekçi olun. bazı yorumlar gerçekten çok hayalci.
Maalesef yok. İnsanın huyu, zihin yapısı, dünya görüşü değişmiyor, evliliğim son sürat sona gidiyor bakalım...Ben sizi ve konunuzu çok net hatırlıyorum....Son durum nedir değişiklik yok sanırım...
Maalesef yok. İnsanın huyu, zihin yapısı, dünya görüşü değişmiyor, evliliğim son sürat sona gidiyor bakalım...
Ay kıyamam size ne güzel maşallah
Bence değil sonuçta yeri geliyor annemizin babamızın kardeşimizin bile yaptıkları batıyor bir hareketine sözüne sinirlenip nefret ediyorum sevmiyorum deniyor bunlar anlık şeyler ve o an sadece olumsuz tarafı düşünerek yapılan şeyler oluyor. Bir evliliği de sürdürmek hiç kolay değil gönlün var ise sürdürmeye o senin sen onun her hatasını görmezsin ama gönlün yok ise a da dese batar b de dese batar kişiye bağlı :)Anladim ben sizi ama demek istediğim ş bunu sorgulamak bile aslinda sevmeme göstergesidir sevdiğim adamdan ayrilmak zorunda kalinca o bana demistiki herkes çok severekmi evleniyor saniyorsun demisti inanmamistim ona hakliymiş ama yinede nasıl sevmeyenler bi arada kalabilir aklim almiyor sirf bi insan iy diye evlilik nedir hic anlamaycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?