Kocami sevmiyorum

Aynı ablam. Sevmemiş istememiş ama nasıl olduysa evlenmiş. Olanların tek suçlusu ailemizmiş. O kimse üzülmesin diye evlenmeyi kabut etmiş vs vs. Üstüne bide peşpeşe çocuk yapmış. Hata üstüne hata. Ama hala suçlu olan hep başkalarıdır. Asla o suçlu değil o mağdur.

Kusura bakmayın da size de kızıyorum sevmediğinizi 5 yıl sonra mı anladınız yahu? Hadi anlamadınız çocuk için neden acele ettiniz?

Sevmediğiniz biri ile beş sene çok uzun bir zaman dilimi... Mutsuz olduğunuz yerde durmayın. En azından fark ettiğiniz andan itibaren bırakmalısınız. Çünkü hayata bir kere geliyoruz.

İstemediğim bir hayatı yaşamak mecbur hissetmek niye..

Hepimizde var bu?neden neden aciz miyiz?
Bizde elden geldiğince benim tercihim benim hayatım benim mutluluğum diyebileceğimiz hayatlar kurabiliriz
Sevmediğin adamla ömür geçmez
Neden sevmediğin bir adamla ömrünü geçireceksinki?
Bu hataları bende yaptım şimdi cabaliyorum sende cabala

Biz kadınların erkeklerle yaşadığı sıkıntılardan biri de onları bizim istediğimiz kalıba sokmaya çalışmak. Severek evlenenler bile bu yüzden sıkıntı yaşayabiliyor.

imkansizhayaller sayın konu sahibi bunu bir düşün bence....Gerçekten sevmiyor musun, yoksa senin istediğin gibi davranmadığı için mi kızgınsın?

Ben de kitap okumayı, gezmeyi, fotoğraf çekmeyi vs severim ama eşim sürekli haber, maç izler.
Eşini değiştirmeye çalışmaktan ziyade ortak keyif aldığınız alanlar bulmaya çalış. Seninle oturup kitap okusa sevecek misin yani eşini?
O kitap okumayı sevmiyor, kültürlü olmak istemiyor demek ki..
Yap bi kahve yanına da kurabiye, oturun birlikte tv izleyin :)
Evlilik çocuk oyuncağı değil, böyle yapmadı sevmiyorum, bunu yapmıyor istemiyorum felan. Zahmetsiz hiç birşey olmaz. Küçük dokunuşlarla hayatını güzelleştirebilirsin.

Bi topik vardı burda, "eşinize, sevgilinize rezil olduğunuz durumlar" gibi bi başlığı vardı, orda eşinin yanında gaz çıkarmanın gayet normal olduğunu savunan bir sürü hanım vardı, nerde o hanımlar, gelip konu sahibini rahatlatsınlar bu konuda hımm
Ben olsam ben de soğurdum ya bilerek yapılmasından. İşte ufak tefek görünen şeyler mide bulandırır. Bir de üzerine ilgi alanlarının farklı olması, yani hiç birşey de ortak noktada buluşamamak, böyle evlilikte iki çocuk niye ya?

Peki değdimi bende aşik oldum hibirinede kavuşamadim ama yinede mantik çerçevesinde evlilik yapamadim bi türlü bendemi sorun var ya
Ben öncesinde evliliğin eşiğinden döndüğüm bir nişanlılık yaşadım 5 yılımı verdim adama alkol alıyordu içme bırak derdim yalan söylerdi ondan ayrılınca huy karakter olmayınca aşk da sevgide saygıda kalmıyor dedim kendime . Benim kendimle olan problemim dışında bi sorun yok evliliğimde istediğim hayatı yaşıyorum eşim zor bi insan değil şükretmek lazım birazda bence eşimin bana olan davranışlarından yana çok da şanslıyım aslında

Bence nankörlük mü ediyorum düşüncesinde çok haklısınız çünkü gerçekten sizinki nankörlük.
Sizin kendinize bu düşünceyi empoze etmenizde etrafınızdaki evliliklere özeniyo olmanız etken kaanatimce.
Görüyorsunuz instagramda orda burda eşler çok mutluymuş gibi pozlar bi gösteriş çabaları halbuki emin olun birçoğunun evliliği sizinkinden misliyle daha berbat.
Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın ve silkelenin hergün yeni güne kadın cinayetleriyle uyandigimiz su günlerde sizi seven ve tabirinizle size tapan kocanızın iyi yönlerini görmeye çalışın zira gidenin yerini daha iyisinin dolduracağını düşünmek günümüz şartlarında oldukça zor.

Öncelikle herkes aynı hobileri paylaşmak zorunda değil ,sizin keyif aldığınız birşeyden o almıyor olabilir , aynı şekilde sizin için de geçerli,böyle zamanlarda onun da sizin sevdiğiniz şeyi yapmasına diretmek yerine beraber keyif alabileceğiniz şeyler yapmayı deneyin, cinsel yaşantınız içinde anladığım kadarıyla sizin isteksiz olduğunuzu hissedip çok üzerinize gelmek istemiyor, eğer evliliğinizi sürdürmek ve mutlu olmak istiyorsanız bu açıdan da biraz gayret gösterebilirsiniz, yanınızda gaz çıkarma konusuna gelince de bunlar konuşarak halledilebilecek şeyler ,rahatsız olduğunuzu belirtin, unutmayın ki hiçbirşey tek taraflı olmaz, siz bir adım giderseniz belki o size 10 adım gelir, mutluluklar

Sevmiyorsan olmaz canin dese batar yemek yese batar ne yapsa batar.icten ice beslediğin kin sana zarar verir sonrasinda.ben eski esimi sevmedigimi anladigimda kizim yasina girmemisti sanirim.bir saniye dusunmedim bosandim.bosan demem kimseye ama dene sevebilecegin yada basta sevdigin yanlari gormeye cabala olmuyorsada kendine zarar verip sevgisiz birliktelige kapatma

Keisnlikle katiliyorum 24 yasinda anne oldum 15 yasinda bosandim.mutsuzken etrafimada mutsuzluk yayiyorum ben.mutsuz olmayida hic haketmiyorum.34 yasindayim yine mutsuz sevgisiz ve ilgisiz hissedeyim 1 dakika dusunmem.

Öncelikle ben evli değilim ama mutlaka bir taraf daha fazla seviyor bence. Daha fazla seven taraf da özellikle eşiniz gibi kendine dikkat etmeyen rahat bi adam olursa o zaman değeri daha da düşüyor bu da bir gerçek. Sizinle bir alakası yok yani kendinizi suçlamayın. ben diş fırçalamayan kitap okumayan gaz çıkarıp rahatsızık verici hareketlerde bulunan kimsenin kör kütük sevilebileceğini düşünmüyorum . Saygı duyulmaz bir kere. Yok mu böyle insanlar? var, kötü niyetle mi yapıyorlar? hayıır. Sadece eşinizin anlayacağı ve ona dokunacağı bir yöntemle bu konuyu açın bence. Bir kulağınan girip öbüründen çıkmasın. Sizi çok sebiyorsa kaybetmekten de korkacaktır zaten. Yine olmazsa ve boşanma şansım yok derseniz beklentilerinizi biraz daha düşük tutup onun da bir insan olduğunu unutmayın.öyle kabullenmeye çalışın

Canım hadi alkolikmis o çokda iy etmissiniz ayrildiğiniza ama aşk sevgi bambaşka ya benmi anlam çok yüklüyorum bilmiyorum ama

Muhteşem yazmişsiniz herşeyin özetini yazmişsiniz aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…