- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
- 53
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Ben senin kocanın dişi versiyonuyum herhalde. Hiç acımam sıkarım hatta bazen ona musallat oluyorum gel siyah nokta gördüm şurda sıkıcam diye. Yapmayayım bari..
Hic sevmeden iki cocuk nasil yapilir ya hu? Kafamda deli sorular.
Acaba sorun ortak paylasim alani yaratamamak olmasin!!
ne bileyim siddet yok , aldatma yok,cocuklara duskun,size tapar eeee sorun ne!?sevmedim..
Siz sevmemis degilsiniz bence esinizi tam istediginiz gibi yontamadiginiz icin sıkılmıssiniz..
Bence ortak paylasim alanlarini cogaltin.buna ozel hayatda dahil.
Esinize acidim su an.Tapar gibi sev hic zevk vermiyor diye bir basliga tema ol..
Peki değdimi bende aşik oldum hibirinede kavuşamadim ama yinede mantik çerçevesinde evlilik yapamadim bi türlü bendemi sorun var ya
Tokat gibi cumlenCunku normal insanlar sevmedigi insanla evlenmezler :)
Ben öncesinde evliliğin eşiğinden döndüğüm bir nişanlılık yaşadım 5 yılımı verdim adama alkol alıyordu içme bırak derdim yalan söylerdi ondan ayrılınca huy karakter olmayınca aşk da sevgide saygıda kalmıyor dedim kendime . Benim kendimle olan problemim dışında bi sorun yok evliliğimde istediğim hayatı yaşıyorum eşim zor bi insan değil şükretmek lazım birazda bence eşimin bana olan davranışlarından yana çok da şanslıyım aslındaPeki değdimi bende aşik oldum hibirinede kavuşamadim ama yinede mantik çerçevesinde evlilik yapamadim bi türlü bendemi sorun var ya
evet teyze bulmuş olabilir ama bu değil.Kendini kandırma yolu bulmuş teyze.
Keisnlikle katiliyorum 24 yasinda anne oldum 15 yasinda bosandim.mutsuzken etrafimada mutsuzluk yayiyorum ben.mutsuz olmayida hic haketmiyorum.34 yasindayim yine mutsuz sevgisiz ve ilgisiz hissedeyim 1 dakika dusunmem.:)) sorunuzun yazdığımla hiç alakası yok ama cevap vereyim evliyim iki çocuğum var 43 yaşındayım şu yaşımda sevmediğim bir adamla aynı evi paylaşmam. hele 24 yaşında olsam beni o evde hiç bir kuvvet tutamaz yaşayacak bir ömür daha demek 24 yaş. ve çocuklarım için bahanesine kesinlikle inanmıyorum çocuklar değil babadan boşanan.
Canm sağolCunku normal insanlar sevmedigi insanla evlenmezler :)
Canım hadi alkolikmis o çokda iy etmissiniz ayrildiğiniza ama aşk sevgi bambaşka ya benmi anlam çok yüklüyorum bilmiyorum amaBen öncesinde evliliğin eşiğinden döndüğüm bir nişanlılık yaşadım 5 yılımı verdim adama alkol alıyordu içme bırak derdim yalan söylerdi ondan ayrılınca huy karakter olmayınca aşk da sevgide saygıda kalmıyor dedim kendime . Benim kendimle olan problemim dışında bi sorun yok evliliğimde istediğim hayatı yaşıyorum eşim zor bi insan değil şükretmek lazım birazda bence eşimin bana olan davranışlarından yana çok da şanslıyım aslında
Muhteşem yazmişsiniz herşeyin özetini yazmişsiniz aslindaÖncelikle ben evli değilim ama mutlaka bir taraf daha fazla seviyor bence. Daha fazla seven taraf da özellikle eşiniz gibi kendine dikkat etmeyen rahat bi adam olursa o zaman değeri daha da düşüyor bu da bir gerçek. Sizinle bir alakası yok yani kendinizi suçlamayın. ben diş fırçalamayan kitap okumayan gaz çıkarıp rahatsızık verici hareketlerde bulunan kimsenin kör kütük sevilebileceğini düşünmüyorum . Saygı duyulmaz bir kere. Yok mu böyle insanlar? var, kötü niyetle mi yapıyorlar? hayıır. Sadece eşinizin anlayacağı ve ona dokunacağı bir yöntemle bu konuyu açın bence. Bir kulağınan girip öbüründen çıkmasın. Sizi çok sebiyorsa kaybetmekten de korkacaktır zaten. Yine olmazsa ve boşanma şansım yok derseniz beklentilerinizi biraz daha düşük tutup onun da bir insan olduğunu unutmayın.öyle kabullenmeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?