- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
siz yaninzda gaz cikaran ve bazen bunu sokakta yaoan aman kimse yok diye dusunce yapisina sahip bi adam istermiydiniz ben onun istedigi kadin oldum. 30 kg verdim bakimli guzel bir kadinim kendidne soyler benimde ondan bazi seyleri degistirmesini istemem cok mu bu kadarina hakkim yok muBiz kadınların erkeklerle yaşadığı sıkıntılardan biri de onları bizim istediğimiz kalıba sokmaya çalışmak. Severek evlenenler bile bu yüzden sıkıntı yaşayabiliyor.
imkansizhayaller sayın konu sahibi bunu bir düşün bence....Gerçekten sevmiyor musun, yoksa senin istediğin gibi davranmadığı için mi kızgınsın?
degismesi icin ugrasiyorum ama bu seferfe ben yipraniyorum hayirli olsun dedim artikSevmiyorsaniz hele de her hareketi batiyorsa ya da batmaya baskamissa bu omur zor gecer...
demekki seviyorsunuz sevmek asik olmak degil sadece yada benim dusuncem oyle siz seviyorsunuz batmiyor gozunuze bende sevmiyorum istenişanlılık döneminden kalma bi problem yoksa bu tarz şeyler gözünüze batmaz
bunu irdelemelisiniz, bu sorunu çömenizin en iyi yolu aile danışmanı
hele cocuk yoksa bunu halletmeden sakın yapmayın
eşimin maşallahı var,
gaz konusunda kimse onu geçemezlafta kar etmiyor bende artık söylemiyorum
biz herşeyimiz ile zıttınız yemek zevkerlerimiz, film tarzlarımız giyimimiz, takımlarımız
hayattan mutlu olduğumuz şeyler, ama herşeyimiz zıt
gelgörki adam gözüme batmıyor
nisanliykende kopma noktasina geldik aileler birbirine girdi o donem hayatimin en berbat gunuydu sanirsamdemekki seviyorsunuz sevmek asik olmak degil sadece yada benim dusuncem oyle siz seviyorsunuz batmiyor gozunuze bende sevmiyorum iste
Degisiyor mu peki? Ben degiseni gormedim. Kisi baskasinin istemesiyle degisemez ancak kendi isterse. Yine de bu da bir yere kadar cunku genler degismezdegismesi icin ugrasiyorum ama bu seferfe ben yipraniyorum hayirli olsun dedim artik
eskisi gibi cok degil cunku farkinda uzaklastigimin yine tam birakmis sayilmaz bunada sukurDegisiyor mu peki? Ben degiseni gormedim. Kisi baskasinin istemesiyle degisemez ancak kendi isterse. Yine de bu da bir yere kadar cunku genler degismez
Eşinizin psikolojik problemleri olabilir mi? Depresyon falan gibi. Yoksa hep mi böyleydi? Tabi durumu sprun olarak görmesi lazım. Onu suçlayarak ikna edemezsiniz lakin. Beraber bir yardım alalım. Ben de hatalarımı fark etmek istiyorum deyin ki kendini direkt suçlanmış ya da sorunlu biri gibi hissetmesin. Tatlı dille ve sabırla onu istediğiniz şeyleri yapma konusunda teşvik edin. Kitap okuma konusumda zorlamayın ters tepebilir. Tv seviyorsa açın bir film izleyin beraber. İzlerken biraz yakınlık gösterebilirsiniz.paylasiyorum cogunu ama degismiyor ben kurallari olan biriyim insanlari kirmaktan itina ederim bazen oyle seyler soyluyor ki kavga aninda inanin sevecegim varsada sevemiyorum
demekki seviyorsunuz sevmek asik olmak degil sadece yada benim dusuncem oyle siz seviyorsunuz batmiyor gozunuze bende sevmiyorum iste
nisanliykende kopma noktasina geldik aileler birbirine girdi o donem hayatimin en berbat gunuydu sanirsam
nişanlılık döneminden kalma bi problem yoksa bu tarz şeyler gözünüze batmaz
eşimin maşallahı var,
biz herşeyimiz ile zıttınız yemek zevkerlerimiz, film tarzlarımız giyimimiz, takımlarımız
Valla çok güzel yazmışsınız.insanın kocasının ufak hareketleri(bence ufak)neden göze batar ondan soğur anlamadım.bizde her konuda zıtız hiçbir ortak yönümüz yok ama insanın eşi can yoldaşı başka Allah birgün yokluklarını göstermesin.biz görücü usulü evlendik.sekiz yıl olcak bir ay sonra.sevmek bu kadar zor mu ???nişanlılık döneminden kalma bi problem yoksa bu tarz şeyler gözünüze batmaz
eşimin maşallahı var,
sabahlari disini fircalar ama yinede kokuyor cinsel yastimiz vasat bazen arkadaslrimin aman valla biktim tepemden inmiyor hafatda 3 gun 4 gun diye sizlaniyorlar bende sasiriyorum kendi kendime bizim ki ayda bir oda 5 dk var yok baslarda bn gittim baktim her defasinda geri cevriliyorum biraktimEşinizin psikolojik problemleri olabilir mi? Depresyon falan gibi. Yoksa hep mi böyleydi? Tabi durumu sprun olarak görmesi lazım. Onu suçlayarak ikna edemezsiniz lakin. Beraber bir yardım alalım. Ben de hatalarımı fark etmek istiyorum deyin ki kendini direkt suçlanmış ya da sorunlu biri gibi hissetmesin. Tatlı dille ve sabırla onu istediğiniz şeyleri yapma konusunda teşvik edin. Kitap okuma konusumda zorlamayın ters tepebilir. Tv seviyorsa açın bir film izleyin beraber. İzlerken biraz yakınlık gösterebilirsiniz.
Bu gaz çıkarma ,ağız bakımına dikkat etmemesi falan kötü açıkçası. Bu içten gelen bşr şey. Yatmadan evvel hadi diş fırçalayalım falan deseniz kabul etmez mi?
Cinsel hayat konusunda öneriyi evli hanımlar daha iyi bilirler. Lakin ayda bir normal değil. Eşinizin hormonal durumlarında sıkıntı olabilir. Ya da bir şekilde ihtiyacını gideriyor. Bir erkek bir ay ilişki kurmadan bekleyemez diye düşünüyorum. Doktora görünmesi için ikna edebilirsiniz ya da enerji yapıcı şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.
Biz akrabayız. Ona rağmen aile yapımız ayrı fikirlerimiz ayrı. Benimde düğünüm istediğim gibi olmadı. Ama olsun. Hayat devam ediyo. Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. Evet olan şeyleri kafaya takıyorum bazen ama o kadar da olur. Şimdi hamileyim. Hayırlısıyla bi kızım olacak ve benim arkadaşım yoldaşım olacak. Sana çocuk yap diyemem ama hayat devam ediyor hayatına bak. Mutlu olmak hakkımız. Biz anca kendimizi mutlu ederizoyle bende cok ugrastim ama olmadi aike yapisi ve toplum baskisi cok fazla oyle sorunlar yasadim ki nidanliyken inanin gelinligim bile istedigim gibi olmadi
Bu kadar zitlikla nasil evlendiniz ya? :)
Valla çok güzel yazmışsınız.insanın kocasının ufak hareketleri(bence ufak)neden göze batar ondan soğur anlamadım.bizde her konuda zıtız hiçbir ortak yönümüz yok ama insanın eşi can yoldaşı başka Allah birgün yokluklarını göstermesin.biz görücü usulü evlendik.sekiz yıl olcak bir ay sonra.sevmek bu kadar zor mu ???
bende babasiz buyudum ve sizi anliyorm yorumlarimda da yazdim ayrilmamin bir sebebide bu iyi bir bababiz nişan attık, aileler birbirine girdi eşimle aram büyük şekilde açıldı
ama aile büyükleri bizi bi şekilde barıştırdı evlilik yaptığımız ilk dönem de ailesinden dolayı cok kavga gürültü oldu
ama evlenince karşılıklı hatalarımız cok oldu,
kendimde sevmediğim huylarım var bana göre gıcık huylar
ama eşim takmaz, bende aynı şekilde onun bu huylarını takmıyorum
ve en büyük sebeb ben babasız büyüdüm
ama benim eşim çok güzel muhteşem bir babadır bu herşeye bedel benim gözümde :)
aynen oylebizde görücü usulü evlendik ,
ilk görüştüğümüz zamanlar birbirimizin zıt huylarından bahsettik ama bir o kadar keyif aldık
ben bollywood filmlerini çok severim ama eşim daha cok fas filmlerini sever
bi hafta ondan bi hafta bundan izledik ama o benim haftamda filmin 10cu dakikası uyur izlemezdi
olsun el ele tutuşuruz ben izlerim o horlar
ben baharatlı yemekleri cok severim ama o sevmez
yemekleri ikiye bölerim birine baharat dökerim birini baharatsız yaparım
bazen tabakları değiştiririz
yani aslında tek sorun sevgi :)
Nereye kadar böyle ...Eşinizi görmemezlikten gelin. Temizlik,yemek,bakım yapın. Çocuklarınızla ilgilenin. Yeni kitaplar alıp okuyun. Filmler izleyin. Bir dil kursuna gidin. Böyle böyle zaman geçiyor onu fark etmezsiniz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?