- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Evet öyle ama oturup sonuçta bunu sorgulamıyoruzki annemi yada kardeşimi seviyormuyum diye bide şu var sevmesek dahi onlari anne baba kardeş değismezki ailemiz sonuçta herşeyiyle kabullenip susarsin eş öyle birsey değil ha bu demek degilki her severek evlenen en ufak sorunda ayrilsin bitirsin illaki olucak ama o sorunlarin itici gelmemesi içinde sevmek lazım efenim hemde çok sevmekBence değil sonuçta yeri geliyor annemizin babamızın kardeşimizin bile yaptıkları batıyor bir hareketine sözüne sinirlenip nefret ediyorum sevmiyorum deniyor bunlar anlık şeyler ve o an sadece olumsuz tarafı düşünerek yapılan şeyler oluyor. Bir evliliği de sürdürmek hiç kolay değil gönlün var ise sürdürmeye o senin sen onun her hatasını görmezsin ama gönlün yok ise a da dese batar b de dese batar kişiye bağlı :)
Yok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.
Yakında bi erkek böyle bi konu açarsa bilinki benim kocam.
Aynı şeyi bende yaşadım. Aile zoruyla evlendim. Nişan atmak istedim olmadı. Ki boşanmak şöyle dursun. Sana boşan diyenler olacak. Kolay değil anlıyorum. Aynı yaştayız seninle. Evleneli bir seneyi geçti. Onu düzeltmeye çalışıyorum. Olduğu gibi kabul etmek zor. Değişik biri. Evliliği yürütmek için istediğim adama çevirmeye çalışıyorum napyım. Bazılarına tuhaf veya saçma gelebilir ama hayat bu yapacak bişey yok.merhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
Simdiden okuyanlardan Allah razi olsun.
evet kocami sevmiyorum.Neden evledin diyecek olursaniz bende bilmiyorum.
Allah mi yazdi kader mi bilmiyorum bildigim sey nisanliyken bile istemiyor olusum ama ayrilamadim o donem neler yasadim aile ici .
Onuda baska bi konuda anlatirim insallah.
Neden sevmedigime gelince ruhsuz .Inanki oyle ruhsuz ve uyumsuz bi ciftiz ki bazen yoruluyorum .
Ben kitap okumayi yuruyus yapmayi muzik dinkemeyi sevrim ama o sadece tw bakar o kadar kitap okumak vakit kaybi onun icin.
Ben genel kulturlu okuyan kendimi gelistirmek icin cabalayan bir kadinim ..Insanlari hayvanlari sevrim o ise karsiliksiz bise yapmaz baslarda ilgim vardi esime ama ole kavgalar dovusler oldu ki sogudum icten ice kinledigim yerler var hala. iyi bi insan evine duskun benide seviyor ama bana mi yetmiyor bende mi problem var cozemedim .Cinsel yastimiz vasat ne kadinligimi hissetim nede bir zevk.Oda ayda bir .Isi biter uyur.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
Ne yapmaliyim ablalarim bi akil verin inanin ki yoruldum.
Okuyan herkese tesekur ederim 24 yasindayim .
yazan butun minnos kuslara sonsuz tessekur ederim
Sonuna kadar katılıyorum.Guzel tespit.Evli olup da uzun yillar birbirine aşık çiftlere de gıpta ile bakiyorum.Kadinlar eşlerinden surekli ilgi bekler.Bu tarz ilgi vs. olmayinca kadin zayif ve duygusal yaradilista bir canlidir.Hemen sevmiyorum diye hisseder.Esinizle daha çok vakit gecirin bas basa.Sevmeye calisin.Baktiniz hic olmuyor o sekilde bosanmayi dusunursunuzBi kadin anneme demiski: ammaaan kim seviyoki kocasini.. kimi cocuk icin yurutuyo kimi bu yastsn sonra bla bla..yillar icinde zaten bu isler boyle yuruyecrkmis yani, sen biraz erken baslsmissin
oyle bende cok ugrastim ama olmadi aike yapisi ve toplum baskisi cok fazla oyle sorunlar yasadim ki nidanliyken inanin gelinligim bile istedigim gibi olmadiAynı şeyi bende yaşadım. Aile zoruyla evlendim. Nişan atmak istedim olmadı. Ki boşanmak şöyle dursun. Sana boşan diyenler olacak. Kolay değil anlıyorum. Aynı yaştayız seninle. Evleneli bir seneyi geçti. Onu düzeltmeye çalışıyorum. Olduğu gibi kabul etmek zor. Değişik biri. Evliliği yürütmek için istediğim adama çevirmeye çalışıyorum napyım. Bazılarına tuhaf veya saçma gelebilir ama hayat bu yapacak bişey yok.
Siz evlisiniz ama eşinizle hiçbir şey paylaşamıyorsunuz. Hadi kişilik uyumlu değil cinsel hayatınız iyi desek o da kötüymüş. Nereden tutsanız elde kalıyor. Eşinizle bu rahatsızlıklarınızı paylaştınız mı? Bir çift terapisi alsanız iyi olur. Yaşınız çok genç bu şekilde devam eden bir evlilik sizi çürütür.merhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
Allah mi yazdi kader mi bilmiyorum bildigim sey nisanliyken bile istemiyor olusum ama ayrilamadim o donem neler yasadim aile ici .
Neden sevmedigime gelince ruhsuz .Inanki oyle ruhsuz ve uyumsuz bi ciftiz ki bazen yoruluyorum .
Ben kitap okumayi yuruyus yapmayi muzik dinkemeyi sevrim ama o sadece tw bakar o kadar kitap okumak vakit kaybi onun icin.
Ben genel kulturlu okuyan kendimi gelistirmek icin cabalayan bir kadinim ..Insanlari hayvanlari sevrim o ise karsiliksiz bise yapmaz baslarda ilgim vardi esime ama ole kavgalar dovusler oldu ki sogudum icten ice kinledigim yerler var hala. iyi bi insan evine duskun benide seviyor ama bana mi yetmiyor bende mi problem var cozemedim .Cinsel yastimiz vasat ne kadinligimi hissetim nede bir zevk.Oda ayda bir .Isi biter uyur.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
sevince batmiyor bence bazen bir hareketi bile bogma hissi uyandiriyor iyi insan o kadar fazlasi yok ben erken yadta evledim ve cok karsi cikiyorum cunku ilerleyen yaslarda renklrr zevkler ve secimler otiriyor ne istedigini bikiyor indan simdi esimle evlen deseler evlenmem ama ozmanlar mantikliydiBaşka nedenler var mı bilmiyorum ama zevklerin farklı olması boşanma sebebı değil gibi geldi bana
Mesela benim eşim siyasete bayılır ben hiç sevmem konuşmam dahi vs.. bir çok ortak olmayan şey
Yaa bence gaz çıkarması, ağız kokması genel olarak kötü şeyler olduğu için sevsende hoş gelmez
Büyük ihtimal nişanlılık doneminizde yasadiginiz olumsuzluklar hala icinizde. Esinize karsi bilincaltinizda bir kin var. Onu sevmenize engel oluyo herseyi gözünüze batiyor. Yoksa inanin cogu erkek esinin yaninda gazda cikariyor geğiriyordaoyle bende cok ugrastim ama olmadi aike yapisi ve toplum baskisi cok fazla oyle sorunlar yasadim ki nidanliyken inanin gelinligim bile istedigim gibi olmadi
merhaba kk. kadinlari. Yeni uye oldum ve derdim esim.
paylasiyorum cogunu ama degismiyor ben kurallari olan biriyim insanlari kirmaktan itina ederim bazen oyle seyler soyluyor ki kavga aninda inanin sevecegim varsada sevemiyorumSiz evlisiniz ama eşinizle hiçbir şey paylaşamıyorsunuz. Hadi kişilik uyumlu değil cinsel hayatınız iyi desek o da kötüymüş. Nereden tutsanız elde kalıyor. Eşinizle bu rahatsızlıklarınızı paylaştınız mı? Bir çift terapisi alsanız iyi olur. Yaşınız çok genç bu şekilde devam eden bir evlilik sizi çürütür.
boga burcuEşinizin burcu ne çok merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?