Kocami sevmiyorum

Evet öyle ama oturup sonuçta bunu sorgulamıyoruzki annemi yada kardeşimi seviyormuyum diye bide şu var sevmesek dahi onlari anne baba kardeş değismezki ailemiz sonuçta herşeyiyle kabullenip susarsin eş öyle birsey değil ha bu demek degilki her severek evlenen en ufak sorunda ayrilsin bitirsin illaki olucak ama o sorunlarin itici gelmemesi içinde sevmek lazım efenim hemde çok sevmek

soru sahibi kabullenmiş boşanmaya niyeti yok veya çabalamayada niyeti yok o zaman iğrendiğiniz adamla aynı evde yaşamak zorundasınız yapacak bir şey yok insanların çözüm önerilerini kabul etmek yerine "siz anne misiniz evli misiniz" gibi saçma sorular soruyorsunuz.

Yok sevmiyo. Geldin yine bana musallat oldun, istemiyom diyo zorla sıkıyorum. Obsesif gibi ordaki siyah noktayı görüyorum çünkü saatlerce.
Yakında bi erkek böyle bi konu açarsa bilinki benim kocam.

YAA BAYILDIM GÜLMEKTEN AYNI BEN BENDE İLLA SİYAH NOKTA SIKACAM '''YA AŞKIM YAPMA DİYORUM YAPMAAAA''' DIYE BAGIRTMAM LAZIM EŞİMİ

KONU SAHİBİNE ÖNCELİKLE SABIR DİLİYORUMM.. sonrasındada şunu eklemek istiyorum bulunduğumuz ülke ekonomik idari veya sosyal şartlarda dul 2 çocuklu bir bayanı kabullenen bir ülke değil eğitimi anladığım kadarıyla yok olsada illaki biri sarkıntı olur illaki evine giderken peşine düşerler ha düzenim bozulmasın dusuncesıde yanış ama şuan için elinden gelecek tek şey eşine sıcak bakmak(nekadr olur bilmem) boşan boşan lafıda çok saçma bir evlilikte dayak şiddet ,aldatma,kumar alkol vb içilen şeyler varsa mağduriyet varsa elbette boşan destek ara bul . ama kocam geğiriyo diş fırçalamıyo sivilcesini sıkıyo napıcam yok arkadaşım böyle şeyler halinize şükredin ya burda ne aldatmalar ne olaylar ne sapık kocalar duyuyoruz allah aşkına rahatlık batmasın sevmek zorunda değilsin çocuklarım içinde deme asla maddi olarak imkanların varsa eğitimini tamammla bol bol kitap oku cocuklarını kurslara götür zamanı atlat. sen kendını geliştirmeye bak eşinle cemiyet hayatına girmicen olduğu gibi kalsın bırak. zaten evlenmiş ve 5 yılını vermişşsin çabalayarak blki düzeltirsin. destek alınabılır ..

Aynı şeyi bende yaşadım. Aile zoruyla evlendim. Nişan atmak istedim olmadı. Ki boşanmak şöyle dursun. Sana boşan diyenler olacak. Kolay değil anlıyorum. Aynı yaştayız seninle. Evleneli bir seneyi geçti. Onu düzeltmeye çalışıyorum. Olduğu gibi kabul etmek zor. Değişik biri. Evliliği yürütmek için istediğim adama çevirmeye çalışıyorum napyım. Bazılarına tuhaf veya saçma gelebilir ama hayat bu yapacak bişey yok.

Evlilik eşiniz ve sizin için baştan hata olmuş.
Sevmediğiniz için her hareketi gözünüze batıyo,ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz işiniz zor

Valla cogu erkek bole canim merak etme. Ama bunlar sevmedigin icin sana batiyo olabilr.benim esimde arada boyle kabaliklar yapar veya ortak olmayan zevklerimizde olur ana ben esimi cokkkk seviyorum bu yüzden bu dediklerim gözüme batmiyo birbirimizi bu sekilde kabul edebiliyoruz.
Belkide biraz uzaklasmaya özlemeye ihtiyacin vardr anlik kararlar verme derim

Kitap okumaya bayılıyorum ama eşim benim kadar keyif almıyor yanyana birbirimize yaslanıp otururken O tv izler telefondan tabletten kulaklığı takıp ben kitabımı okurum siz de deneyebilirsiniz.

Ağız kokusu için ben direkt söylüyorum sigara kullanmıyorum, koku hassasiyetim var, mutlaka bir kişi tertemiz kokmalı mümkünse hafif parfüm. Eve girer girmez ya duş alacak ya da el yüz vs yıkayıp dişlerini fırçalayıp o şekilde yanıma yaklaşacak. Kibarca Hayatım hoşlanmıyorum diye anlatmıştım evlenmeden önce. Bir kaç kez dikkat etmedi lütfen diye 1-2 defa uyardım şimdi dikkat ediyor. Hiç uyardınız
Mı?

Anlaşamıyor olabilirsiniz ama makul ölçüde çözümlerle birbirinize şans verebilirsiniz. Yukardaki örnekler artabilir.

Bi kadin anneme demiski: ammaaan kim seviyoki kocasini.. kimi cocuk icin yurutuyo kimi bu yastsn sonra bla bla..yillar icinde zaten bu isler boyle yuruyecrkmis yani, sen biraz erken baslsmissin
Sonuna kadar katılıyorum.Guzel tespit.Evli olup da uzun yillar birbirine aşık çiftlere de gıpta ile bakiyorum.Kadinlar eşlerinden surekli ilgi bekler.Bu tarz ilgi vs. olmayinca kadin zayif ve duygusal yaradilista bir canlidir.Hemen sevmiyorum diye hisseder.Esinizle daha çok vakit gecirin bas basa.Sevmeye calisin.Baktiniz hic olmuyor o sekilde bosanmayi dusunursunuz

Bence ortak ilgi alanlari olusturmaya calisin. Birbiriyle tam uyumlu bir cift olmak gercekten küçük bir ihtimal zaten. Eslerin cogunun zevkleri ve ilgi alanlari birbirini tutmaz zaten. Bosanmak lafta kolay ama eyleme gecirmek cok zor. Bosaninca cocuklarin sorumlulugu nerdeyse hep anneye kaliyor babalar kenara cekilip hayatini yasiyor. Bir arkadasim cocuk icin 2 kez ayni erkekle evlenip bosandi simdi 3. Kez tekrar ayni adamla evlenmeyi düşünüyor.Ogretmenim. Bosanmiş aile cocuklarinin hep bir yanları kirik. Aile kelimesi gecince aglayanlari bile gördüm.

oyle bende cok ugrastim ama olmadi aike yapisi ve toplum baskisi cok fazla oyle sorunlar yasadim ki nidanliyken inanin gelinligim bile istedigim gibi olmadi

Siz evlisiniz ama eşinizle hiçbir şey paylaşamıyorsunuz. Hadi kişilik uyumlu değil cinsel hayatınız iyi desek o da kötüymüş. Nereden tutsanız elde kalıyor. Eşinizle bu rahatsızlıklarınızı paylaştınız mı? Bir çift terapisi alsanız iyi olur. Yaşınız çok genç bu şekilde devam eden bir evlilik sizi çürütür.

sevince batmiyor bence bazen bir hareketi bile bogma hissi uyandiriyor iyi insan o kadar fazlasi yok ben erken yadta evledim ve cok karsi cikiyorum cunku ilerleyen yaslarda renklrr zevkler ve secimler otiriyor ne istedigini bikiyor indan simdi esimle evlen deseler evlenmem ama ozmanlar mantikliydi

oyle bende cok ugrastim ama olmadi aike yapisi ve toplum baskisi cok fazla oyle sorunlar yasadim ki nidanliyken inanin gelinligim bile istedigim gibi olmadi
Büyük ihtimal nişanlılık doneminizde yasadiginiz olumsuzluklar hala icinizde. Esinize karsi bilincaltinizda bir kin var. Onu sevmenize engel oluyo herseyi gözünüze batiyor. Yoksa inanin cogu erkek esinin yaninda gazda cikariyor geğiriyorda

Eşinizin burcu ne çok merak ettim?

paylasiyorum cogunu ama degismiyor ben kurallari olan biriyim insanlari kirmaktan itina ederim bazen oyle seyler soyluyor ki kavga aninda inanin sevecegim varsada sevemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…