- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Nisanliykende istemediysen sevmediysen neden 2 cocuk yaptin ?insallah iki cocugum var ben hayatta ole seyler yapmam yaoanada cok kiziyorm degistiremdim sevmiyorum dedim yapma dedim yok anlamiyor
evet binde bir ihtimal. başaranlara bravo ama size hatırlatırım yüzbinlerce universite mezunu işsiz var bu ülkede. iş bulamadığı atanamadığı için intihar eden. 30 lu yaşlarında anasının babasının eline bakan.siz onları görüyor musunuz peki.hangi ülkede yaşıyorsunuz.Şaka falan mı yapıyorsunuz? Bu forumda bile var çocuklu okuyan kadınlar. Çocuklar varken neden okunmasın onu anlamadım? Üstelik daha 24 yaşında. Meslek sahibi ol demek mi hayalcilik oldu???
esim cok istedi derdim esim ve tavirlari hic pismanligin yok cocuklarimdan esimde duskundur cocuklarina sadece biz farkliyiz zitt karekterlerNisanliykende istemediysen sevmediysen neden 2 cocuk yaptin ?
Siz hangi kafada yaşıyorsunuz? Cidden üniversite okuyup meslek sahibi olmanın gereksiz olduğunu mu savunuyorsunuz şuan ben sizi anlayamadım da. Denemeden, çaba göstermeden pes edip "kadere" boyun eğen insanlar zaten iş güç sahibi de olamaz, hayal de kuramaz, mutlu da olamaz. Hayal kurmak güzeldir, size de tavsiye ederim. Başarmanın ilk adımıdır.evet binde bir ihtimal. başaranlara bravo ama size hatırlatırım yüzbinlerce universite mezunu işsiz var bu ülkede. iş bulamadığı atanamadığı için intihar eden. 30 lu yaşlarında anasının babasının eline bakan.siz onları görüyor musunuz peki.hangi ülkede yaşıyorsunuz.
Çocuk olduktan sonra keşke olmasaymış deme şansın yok zaten tabikii seveceksin canından can o senin !esim cok istedi derdim esim ve tavirlari hic pismanligin yok cocuklarimdan esimde duskundur cocuklarina sadece biz farkliyiz zitt karekterler
siz dogurup bakmayan cope atanlardan bi habersiniz snirim sonu olsun olmasin zaten bakarim neden cocuk derdine dustunuz esim diyorum ben yazimda cocuk kelimesi gecmedi hicÇocuk olduktan sonra keşke olmasaymış deme şansın yok zaten tabikii seveceksin canından can o senin !
Eşim çok istedi diyorsun ya,
Sonunu göremediğin bir evlilikte neden çocuk yaptin bunu merak ediyorum? Babasız büyütmek için mi?
Madem sevmiyorum sevemiyorum diyorsun ....
üstte yazdığım mesaj sana alıntı yapmayı unutmuşum. lütfen saygılı ol hangi kafa bilmem ne dağdan mı geldin üniversite mi okuyorsun gerçekten.Siz hangi kafada yaşıyorsunuz? Cidden üniversite okuyup meslek sahibi olmanın gereksiz olduğunu mu savunuyorsunuz şuan ben sizi anlayamadım da. Denemeden, çaba göstermeden pes edip "kadere" boyun eğen insanlar zaten iş güç sahibi de olamaz, hayal de kuramaz, mutlu da olamaz. Hayal kurmak güzeldir, size de tavsiye ederim. Başarmanın ilk adımıdır.
Hangi pesimist insan başarılı olmuş gösterin de göreyim.
Yani cogunluktan bahsettim canim. Herkes ayni degil illa ki.Bu şaka heraldeyani son cümleniz 12 senedir birlikte 5 seneyi geçti evliyiz gayette seviyorum ve kk da çokça görüyorum böyle olan
Heybenin delik gozune atmak lazim bazi seyleri. Herkesin evliligi baska. Birde herkesin her olay karsisinda tepkisi baska. Mesela bi arkadasin kocasi kumar oynuyo kiz biliyo bunu gayet mutlu gibiler.. yani dusunuyosun bole birseyi ben yasasam naparim diye? Buyukte konusmak istemiyorum yani. Oyle mutlu gibi gozukulur mu diye dusunuyosun
Aynen abla ya üniversite okuyup iş bulabilen insan binde bir. Hatta yüz binde bir. Çok haklısın. Hiç uğraşamayacağım şuan kafam kazan gibi hadi güle güle.ben gerçeklerden bahsediyorum gereksizliğinden değil.sizin bahsettiğinizi başaran binde bir ben yüzbinlerden bahsediyorum. neyse profilinizden anladığım kadarıyla henüz öğrencisiniz ve bu ülkenin gerçeklerinden bi habersiniz. umarım 2 senedir iş arıyorum bulamıyorum diyenlerden olmazsınız.ben o aşamaları çoktan geçtim ve iyi bir işim var ama herkes bunu başaramıyor malesef.
siz dogurup bakmayan cope atanlardan bi habersiniz snirim sonu olsun olmasin zaten bakarim neden cocuk derdine dustunuz esim diyorum ben yazimda cocuk kelimesi gecmedi hic
Ben böyle durumlarda çocuk varsa sadece onlara üzülüyorum çünkü!siz dogurup bakmayan cope atanlardan bi habersiniz snirim sonu olsun olmasin zaten bakarim neden cocuk derdine dustunuz esim diyorum ben yazimda cocuk kelimesi gecmedi hic
elimden geleni yapacagimBence çalışın çocukları kreşe yazdırın ya da halk eğitim merkezlerine kayıt olun.
Kendinize kendinizle kalmak için zaman tanıyın farklı insanlarla iletişime geçin.
Eğer sürekli eşinizi görürseniz ve hayatınızda hiç sosyallik olmazsa beyin sürekli kendine bunları düşünmeye odaklar. Belki çevre değiştirdiğinizde eşinizde size farklı gelecek olabilir.
Siz kendinizi geliştirirseniz ve değiştirirseniz eşinizde kendini değiştirme eğilimi gösterebilir. Bir çevresi olan taktir görülen yaptığı bir hobisi uğraşı ya da işi olan bir kadın her zaman göz önündedir. Eşinizde bu durumda sizi dışarıdaki etkenlerden kıskanıp kendini size beğendirmek için uğraşabilir.
Ama benim size önerim. Daha çok gençsiniz okuyamıyorsanız bile çalışın. Gerekirse aldığınız parayı çocukların kreşi için verin hiç elinize para kalmasın. Ama evden uzaklaşmak farklı kişilerle iletişimde olmak kendini geliştirme çabası her zaman insana iyi gelir.
Ayy bunu eşlerimiz dese ne kadar kırıcı olur düşünsene:)Bi kadin anneme demiski: ammaaan kim seviyoki kocasini.. kimi cocuk icin yurutuyo kimi bu yastsn sonra bla bla..yillar icinde zaten bu isler boyle yuruyecrkmis yani, sen biraz erken baslsmissin
Aynen abla ya üniversite okuyup iş bulabilen insan binde bir. Hatta yüz binde bir. Çok haklısın. Hiç uğraşamayacağım şuan kafam kazan gibi hadi güle güle.
E ne yapayım?Yalniz suan Resmi Verilere gore 1 milyonun ustunde universite mezunu issiz var.
E ne yapayım?
Üniversite okumasın o zaman kimse. Bu mu savınız?
mevzu üniversite okunması değil konu sahibinin 2 çocukla üniversite okuyup sonra iş bulması. yani bu çok zor bir iş . demek istediğimiz üniversite mezunları bile zor buluyorken bu kadın nasıl yapacak.yoksa tabiki okumak gerekE ne yapayım?
Üniversite okumasın o zaman kimse. Bu mu savınız?
Yani konunun ortasına bodoslama daldın da,Savim oyle degil ama issizlik yuksek diyen birine de karsi cikmak degil.
Sonuclar veriler ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?