- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 133
- 35
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Bundan kotu bir sey olamaz ya. Eşim hic bir zaman yanimda gegirmez ve gaz cikarmaz. Hele agiz kokusu hic yok. Nasil dayaniyorsunuz.Bazen Allah dan belami mi istiyorum diyorum ama sonra yanimd gaz cikarmasi genirmesi ve agiz kokusu inan bazen baska tarafa donuyorum .
Yani konunun ortasına bodoslama daldın da,
Bunun çözümü okuyup meslek sahibi olmamak mı? Çünkü işsizlik yüksek diyen kişi okumayı hayal kurmak olarak görüyor
Ben de biliyorum işsizliğin yüksek olduğunu, ben işsizlik yok mu dedim göz var nizam var
"Nasılsa iş bulamam" deyip okumamak mıdır mantıklı yol
Ne alaka yani
Neyse konu çok saptı
Yani ben git oku her şey çözülecek harika olacak demedim ama böyle bir yol var. Kimse böyle kararı birinin lafıyla almaz, kendi isterse, göze alırsa alır ancak. Hiçbir hayal yapılamaz değil ama herkes kendini tanır elbet.Bildigimi yazdim saygisizlik yapmadiktan sonra kotu bir sey degil ki..
Madalyon iki taraflidir bir insana sadece umut vermek de yanlis kara bir tablo cizmek de sonra uzuluyorlar.
5.yil laneti diyorum ben bu duruma.cogu mutsuz kadin 5.yilda dile gelmis kk da.sabir tasmasi göz acilmasi sanirim genelde 5 yil aliyor.bes yillik evliyim .anneniz dogru soylemis sanirsam
tesekurlerkendisiyle bu konuları konuşmayı denediniz mi? Sizi sevdiğini size hissettirmiş, evinede düşkün. Yani iyi yönleride var anladığım kadarıyla. Sizi seviyorsa sizin için problem olan şeyleri düzeltebilir. Çözüm odaklı yaklaşmalısınız eğer evliliğinizi düşünüyorsanız. Kişisel bakımına dikkat etmesini isteyin. Kendisine ait hobiler bulmasına yardımcı olun illa kitap okumayı sevmek zorunda değil ama hem onun hem sizin hoşunuza gidebilecek bir aktivite bulabilirsiniz birlikte. Bir süre sonra mutlaka iyiye gider. Cinsel hayatınızdaki memnuniyetsizliğinizi ise giderme imkanınız varsa aklınıza gelen çözüm önerilerini onunla paylaşın. Ama cinsel hayatınızdaki sorun olarak gördüğünüz şey pekte aşılamayacak gibiyse bu çok büyük sıkıntı yaratabilir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
haklisiniz sanirim tesekurlerNereden başlıyım bilemedim :) ben 28inde evlenmiş o yaşına kadar da türlü karakterlerde eş adayı ile görüşmüş biri olarak bende sevdiğim ama çoğunluk mantığımın uyduğu birini tercih ettim. Genelde bir taraf hep kovalayan bir taraf kaçandır ilişkilerde ben ne zaman birini çok sevsem o beni sevmedi aylarca aşk acısı çektim sonra eşim çıktı karşıma tip görünüm olarak hiç beğenmediğim biriydi yine de tanıyayım dedim bana çok değer veren çok saygılı çevresinde sevilen gayet düzgün ve iyi biri zamanla sevdim de eşimi . Ama 2 yıldır evliyiz ve bana bile şuan birçok hareketi batıyor tam da aynı konular hemde gaz çıkarması horlaması , bazen sevmiyor muyum acaba diyorum bende ama bakıyorum çevreme severek evlenen kişilerde de bazı erkekler eşlerine öyle saygısız davranıyor ki şükrediyorum böyle bi eşim olduğu için. Yani canım bu senin vereceğin bir karar. Ama mutlaka zamanında bir şeylerini sevmişsin eşinin ve evlenmeye ikna olmuşsun bence hep olumsuz yönleri değilde olumlu tarafından bak, ne güzel seni seviyor dayak alkol şiddet yok çocuklarına odaklan ve mesela eşin kitap okumayı sevmiyorsa o futbol mu seviyor birlikte izleyin maçları yada ortak zevkler bulun birlikte güzel vakitlerinizi çoğaltın bu şekilde belki fikrin değişir :) çok uzun oldu sorry .
Eğer gercekten eşinizi sevseydiniz bunu sorgulamazdiniz bu sekilde evlilikleri gördükçe inanin çok şaşırıyorum yaNereden başlıyım bilemedim :) ben 28inde evlenmiş o yaşına kadar da türlü karakterlerde eş adayı ile görüşmüş biri olarak bende sevdiğim ama çoğunluk mantığımın uyduğu birini tercih ettim. Genelde bir taraf hep kovalayan bir taraf kaçandır ilişkilerde ben ne zaman birini çok sevsem o beni sevmedi aylarca aşk acısı çektim sonra eşim çıktı karşıma tip görünüm olarak hiç beğenmediğim biriydi yine de tanıyayım dedim bana çok değer veren çok saygılı çevresinde sevilen gayet düzgün ve iyi biri zamanla sevdim de eşimi . Ama 2 yıldır evliyiz ve bana bile şuan birçok hareketi batıyor tam da aynı konular hemde gaz çıkarması horlaması , bazen sevmiyor muyum acaba diyorum bende ama bakıyorum çevreme severek evlenen kişilerde de bazı erkekler eşlerine öyle saygısız davranıyor ki şükrediyorum böyle bi eşim olduğu için. Yani canım bu senin vereceğin bir karar. Ama mutlaka zamanında bir şeylerini sevmişsin eşinin ve evlenmeye ikna olmuşsun bence hep olumsuz yönleri değilde olumlu tarafından bak, ne güzel seni seviyor dayak alkol şiddet yok çocuklarına odaklan ve mesela eşin kitap okumayı sevmiyorsa o futbol mu seviyor birlikte izleyin maçları yada ortak zevkler bulun birlikte güzel vakitlerinizi çoğaltın bu şekilde belki fikrin değişir :) çok uzun oldu sorry .
Bende ayni şeyleri yazdim şuan okadar saskinimki ya bu arkadas degilki eş ya insanlari anlamiyorumBu konulari gorunce cok uzuluyorum insan sevmedigi bir ese nasil katlanir ayni evde dusunmesi bile kotu
Bende ayni şeyleri yazdim şuan okadar saskinimki ya bu arkadas degilki eş ya insanlari anlamiyorum
Hiç katılmıyorum o kadına. Kocamı her geçen gün daha çok seviyorum bence. İnsanı sevdiren huyudur,güzel huylu adam yada kadın zamanla daha çok sevilir. Evlilikte 5 yıl sınırınıda geçmiş olduğumuzu belirteyim yeni evli değil hatta 2 çocuk annesiyim :)Bi kadin anneme demiski: ammaaan kim seviyoki kocasini.. kimi cocuk icin yurutuyo kimi bu yastsn sonra bla bla..yillar icinde zaten bu isler boyle yuruyecrkmis yani, sen biraz erken baslsmissin
Kadin kendine gore konusuyodur elbet birde gordugu cogu ornege gore:) 5 yil degil muhtemelen 30-40 yildir evlidir bu teyze yasi buyuk. Neler gordu gecirdi kim bilir:) ben erken erken cok mutluyum hersey cok guzel modunda olsnlarida anliyorum:) benim gordugum sey.. evlilik cok zor birsey:) her evlilikte farkli..hepsi olmasada cogu evliligin formaliteden devam ettigini dusunuyorum:)Hiç katılmıyorum o kadına. Kocamı her geçen gün daha çok seviyorum bence. İnsanı sevdiren huyudur,güzel huylu adam yada kadın zamanla daha çok sevilir. Evlilikte 5 yıl sınırınıda geçmiş olduğumuzu belirteyim yeni evli değil hatta 2 çocuk annesiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?