Yani anlayamadim o zaman.. Baska biri olma ihtimali var mi sence? Agzima almak istemiyorum ama.. Her ihtimali konusalim ki bi çözüm bulabilelimHıc ama hıc yoktu yanı 3 aya bı tartısırdık onuda hep luzumsuz seyden dolayı zaten cok kus de kalmazdık en fazla 10 dk barısırıdık ama sımdı cok degıstı
Yok sen benı artık sevmıyo musun falan bu tarz seylerBenimkini ben hiç anlayamadım hep aynıydı ilgisiz sadece yatakta ilgili neden bağırıp cagiriyo ki ne diyo mesela?
Herseyı bana anlatır karı kocadan cok arkadas gıbıyız bısey saklayamaz yalanda soylemez oyle bı huyu var bısey olsa bana anlatırdıEvdeki ve dısarıdaki hal ve tavırlarında ne gibi desimler soz konusu ? Belki isiyle ilgili bir sıkıntısı vardır hemen negatif seyler uzerine dusunmeyin bence..
Niye uzaklasmis geçerli bi sebebi var miymis bana abes gelmiyo biz oturup doğru dürüst konusamiyoruz çok zit karakterleriz cunkuYok sen benı artık sevmıyo musun falan bu tarz seyler
Yok olamaz cunku daha bu sabah ıs yerınden ızın aldı yanımda aradıİşten çıkarılmış ve size söylemiyor olabilir mi
Ya bız cok acayıp ıyı anlasıyoduk kaynanam hep der sankı senıde ben dogurmusum o kadar benzıyosunuz der huylarımız falanNiye uzaklasmis geçerli bi sebebi var miymis bana abes gelmiyo biz oturup doğru dürüst konusamiyoruz çok zit karakterleriz cunku
Eee ne peki bende merak ettim başka biri mi yani ihtimal veriyo musun?Ya bız cok acayıp ıyı anlasıyoduk kaynanam hep der sankı senıde ben dogurmusum o kadar benzıyosunuz der huylarımız falan
Haaa ıste bundan dolayı gelecek kaygısı ıcıne dusmus sımdıden ama ben fakır buydum arkadasım ne gorduysem kocamda gordum yanı fazlasından gozum yok sukretmesını bılıyorım ama o bılmıyo sukret dıyorum ama nerdeee adam daha bılgısayara en ıyı araba fotosu koyuyo2 cocukla strese girmis olabilir, daha cok para kazanma hevesine girmis olabilir, yine bir bakima ailesi icin yani.
tabi bu arada aile ihmal ediliyor ne yazikki.
Ayy yok kesınlıkle yok onu yapamaz kocama en cok o konuda guvenıyorumEee ne peki bende merak ettim başka biri mi yani ihtimal veriyo musun?
Bu kadar emin olma bence araştırAyy yok kesınlıkle yok onu yapamaz kocama en cok o konuda guvenıyorum
ınan onu yapmazbirden mi oldu böyle?
yani insanin ilk aklina baska kadin geliyor
insallah öyle degildir
Bu kadar emin olma bence araştır
Ne bılım kım aldadıyo arkadasım benımkı yapamaz cunku korkarr korkak cunkuSenin kocan yapmiyo onun kocasi asla yapmiyoda bunca kadini ben mi aldatiyorum?
Cok mu ustune gıdıyom anlamadım kıNnazar mazar degil cok net okacak ama baska kadin oldugu ayan beyan ortada.etrafunda da fir donmeyin cekin kendibizi gozlemleyin
Haaa ıste bundan dolayı gelecek kaygısı ıcıne dusmus sımdıden ama ben fakır buydum arkadasım ne gorduysem kocamda gordum yanı fazlasından gozum yok sukretmesını bılıyorım ama o bılmıyo sukret dıyorum ama nerdeee adam daha bılgısayara en ıyı araba fotosu koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?