- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Bir arkadaşım var kocasının izlemesine izin veriyordu adam git odadan diyecek kadar yüzsüzlesmis. Onları izliyormuş sonra gelip karısıyla birlikte olmak istiyormuş peki bu ne şimdi adam karısını görüncemi birlikte olmak istedi yoksa o... Görüptemi canı istedi karısına geldi. Ve aynı adam başka evli bir kadınlada aldattı demek por.. Izleyen adamda aldatıyormuş bu erkeklerin gözü doymaz yüz kadın getir birinede hayır demez pi... Kopasicalar... .
Allah korusun eşlerini paylaşan bunları izleyenden çıkıyor.
Allah korusun eşlerini paylaşan bunları izleyenden çıkıyor.
Valla ne bu rahatlık anlamıyorum. Adamin telefonunda yirmi tane por.. Varmış açıp açıp izliyor sonra karısına gidiyor büyük konuşmayayim ama o telefonun parçalarını bulamaz. Zaten bilirde eşim benim ne olduğumu izlersede kesin yakalayamam delilleri yok eder
Valla ne bu rahatlık anlamıyorum. Adamin telefonunda yirmi tane por.. Varmış açıp açıp izliyor sonra karısına gidiyor büyük konuşmayayim ama o telefonun parçalarını bulamaz. Zaten bilirde eşim benim ne olduğumu izlersede kesin yakalayamam delilleri yok eder
arkadaşlar aldatıcak karakteri olan aldatır..arkadaşın dediği gibi nekadar güzel kadınlar aldatıldı..eskiden yoktu net falan sayılı evde vhs vardı..ozaman kimse kimseyi aldatmıyormuydu..
Aslında fena olmazda ah ışte kafasını kircam derken benim kafadan olmayayimda bilmiyorum benmi çok kıskançim böyle birşey için boşanmam ama keşke beni boşasa diyecek hale getiririm adami valla hiç gelemem böyle şeylere
benim eşim de aslılamaz bir kadının onu kandırması lazım..allah korusun ..onedenle biraz rahatım yani
Yok canım herkesi aynı kefeye koymuyorum bazıları için geçerli sözlerim. Benimkide kimseye asılacak gibi durmuyo pek bi utangaç ama bi bakmışsin bülbül kesilmiş içim rahat değil benim kıskanmaya devam
benimkide utangaç,allah bozmasın canım
Oyle ama cnm gay die konusulcagina belli edeyim adam desinler we erkeklerin o bolgeye inanilmaz duskun oldugu bi dunyada kendimizi kandrmaya gerek yok her erkek dewamli izlio demiorm ama 1 kerede olsa izlemistir yoksa nerden bilcek nasi yapcagini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Göz zinası diye bir durum var, o günahtan korkan kadın erkek farketmez, o fimleri izlemez.. bütün erkeklerin göz zinası yaptığını düşünmek akıllıca değildir..
İkincisi de bunu erkekler için gerekli gören arkadaşlar için soruyorum, 500 sene önce bu filmler yokken ne yapıyorlardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?