kocami yakaladim :(

Allah korusun eşlerini paylaşan bunları izleyenden çıkıyor.

Valla ne bu rahatlık anlamıyorum. Adamin telefonunda yirmi tane por.. Varmış açıp açıp izliyor sonra karısına gidiyor büyük konuşmayayim ama o telefonun parçalarını bulamaz. Zaten bilirde eşim benim ne olduğumu izlersede kesin yakalayamam delilleri yok eder

arkadaşlar aldatıcak karakteri olan aldatır..arkadaşın dediği gibi nekadar güzel kadınlar aldatıldı..eskiden yoktu net falan sayılı evde vhs vardı..ozaman kimse kimseyi aldatmıyormuydu..

ben otarz insanların normal olduğunu düşünmüyorum zaten tedavilik..cinsel sorunları var..ama herkezide aynı kefeye sokarsak günahını almış oluruz..bence..

Karakter meselesi bence.
Bunu insan karısına nasıl yapar yoksa?

arkadaşlar aldatıcak karakteri olan aldatır..arkadaşın dediği gibi nekadar güzel kadınlar aldatıldı..eskiden yoktu net falan sayılı evde vhs vardı..ozaman kimse kimseyi aldatmıyormuydu..

Aynen öyle karakter meselesi

benim eşim de aslılamaz bir kadının onu kandırması lazım..allah korusun ..onedenle biraz rahatım yani

benim eşim de aslılamaz bir kadının onu kandırması lazım..allah korusun ..onedenle biraz rahatım yani

Yok canım herkesi aynı kefeye koymuyorum bazıları için geçerli sözlerim. Benimkide kimseye asılacak gibi durmuyo pek bi utangaç ama bi bakmışsin bülbül kesilmiş içim rahat değil benim kıskanmaya devam

benimkide utangaç,allah bozmasın canım

konuda bilgi sahibi olmak isteyenlere bu kitabi oneririm. ozellikle evlenecek olanlar okusun :)
yada cinsel ahaytnda sorun yasayan evliler.

Her erkek degil her kiz da izlemistir ki. Biz lisede kiz arkadaslarimla birbirimizde kaldigimiz bi gecede bi yerde cd bulup izlemistik :)

Ben bu işin bir çözümü oldugunu düşünmüyorum , o yüzden yakaladınmı tamam
aç bir erkek videosu artık ne olursa o tarz tabikide
görsün izlediğini anlasın madem

Göz zinası diye bir durum var, o günahtan korkan kadın erkek farketmez, o fimleri izlemez.. bütün erkeklerin göz zinası yaptığını düşünmek akıllıca değildir..

İkincisi de bunu erkekler için gerekli gören arkadaşlar için soruyorum, 500 sene önce bu filmler yokken ne yapıyorlardı?

hiç hiç hoş bişey değil yaptığı...
ama bu kadar kendini harap edecek bi durumda değil...
sert bi dille uyar çek restini o düşünsün sen niye ağlayıp üzülesin...

evevt kötü birşey fakat bu kadar kendinizi harap etmeyede gerek yok konuşulabilirdi neden izlemiş boşanma gibi bir durumda düşünülürse saçma bence böyle birşey yüzünden boşanılmaz ki

Senınkı de dert mı benım derdım yanında.

Yazılanların cogunu okudum gece.şimdı devamına baktım.Çok kucuk bı konu bu kadar mı buyutulur sastım.Sex duskunu bı toplumda yasıyoruz zaten.Oglen arası yapanlar var.Erkekler doyumsuz.
Senın konunda kocan ramazan dolayısıyla uzagız demısssın.Senı rahatsız etmemek amacıyla böyle bı sey yapmış.Ihtıyac sonuçta.Ihtıyacını gıderemeyınce delırenlerı neler yapanları bılıyorum.Ofke krızıne gırıp ne yapacağı bellı olmayanları.
Artı farzet kı kıtap okudu.Bırebır ılması sart degıl.Beyaz dızıler tarzında kıtaplar bıle ınsanı etkıler ve ıstegını kamçılar.
Baska konularda derdın yoksa bunu dert edınme derım.Hafıye degılız.Kımbılır bılmedıgımız neler var?Zaten başkası ıle ılgısı olsa filmlerle vakıt kaybetmez.Sonucta bos bı sey bazen ıgrenırsın,bazen de merak edersın o kadar
Uzatılacak bı mevzu degıl.Bunu kendıne yapılmış bı sey gıbı degerlendırıp uzulmen gereksız.senınle hııııcccccccc ılgısı yok

biz birlikte izliyoruz..

sonra da ağlıyoruz,cok ayıp yapıyoruz dıye

içlerinde yaşayıp patlayıp ölüyolardı sanırım

bazı kadınların avuntusu çok anormal seni aldatmıyo ya şükret,sadece filmi izliyo gidip de kadınlarla bişrey yapmıyo vb...oldu,şükredelim o zaman eşlerimiz p.....izliyor diye ne mutlu bize kocişler aldatmıyor.

Merhaba ... kocam hatasinin farkinda.. pesimden ayrilmiyor. Cok zor durumdaydim. Bir kere yaptım evlenmeden oncede izliyordum falan deyince delirdim ama oncesi beni ilgilendirmez beni evlendikten sonrasi ilgilendirir dedim.. kocam bana cok duskundur. Seytana uydu bi kere diyorum. Ama hala kalbim cok kirik. Kimisi esimle sevgilimle izliyorum demis. Kimse kusura bakmasin benim midem bunu kaldirmaz. Bu tarz bişeye goz yumamam. Igrenc bi durum bu.. ara ara uste cikmaya basladi bagirdim cagirdim rahatladim. Sonucta aramizdaki guven bir bakima zedelendi.. yorum yapan herkese teşekkürler. . Benimde esiminde ders cilarmasi gereken noktalar var elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…