Burda eşim yapmaz diyenleri kıskananlarmı ararsın konu sahbne nispet yaparak benimki yapmaz diyenimi:)
Valla her erkek yapar bu bir gerçek
Ama yapması içinde neden gerek.
Nedenini bulursanız daha kolay çözülür
Ya bu erkekler var ya 100 kadın getir gene doymaz.:)
Bende hep diyorumki ndn hep siz korkuyosunuz ilk davranan siz olun siz korkutun onu.o korkup kıskansın.
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum erkeğin bunu yapmasında ki sebepse değişik fantaziler aramasi sonuçta rutinlesen bir durum var demek ki ortada biz kadınlar herseyi yanlış anladigimizdan erkekler bunu söyleyemez burda kadına iş dusuyo farklılıklar yaratıp kocasinin aklına böyle şeyler dusurmeyerek cinselligi görev gibi görmemeli hiçbir kadin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum erkeğin bunu yapmasında ki sebepse değişik fantaziler aramasi sonuçta rutinlesen bir durum var demek ki ortada biz kadınlar herseyi yanlış anladigimizdan erkekler bunu söyleyemez burda kadına iş dusuyo farklılıklar yaratıp kocasinin aklına böyle şeyler dusurmeyerek cinselligi görev gibi görmemeli hiçbir kadin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haha o zaman kocalarınız sokakta bir kadına bakınca da içlerinde var deyip geçin kızmayın size bakana da aynı şekilde
Haha o zaman kocalarınız sokakta bir kadına bakınca da içlerinde var deyip geçin kızmayın size bakana da aynı şekilde
senin çocuk olsun ozaman görücem benKadınlarımzda da var suç.
Olayı yanlış anlıyorlar aslında da neyse:)
senin çocuk olsun ozaman görücem ben
Tamam bi 10 yıl sonra sana haber vercem:))))
10 yıl sonra yakınan ev kadını gibi olucaksın..şekil a:))
kafasınıda kır canım..kadın dediğinde birz eli maşalı olmalı cidden heptenden yuları bırakmamak gerek..
Hayır olmaycm.aksine belki eşim yakınacak.olursaki şayet ki kendmdn emin dglm ondan eminim olursa bu iş biter.
Aslında fena olmazda ah ışte kafasını kircam derken benim kafadan olmayayimda bilmiyorum benmi çok kıskançim böyle birşey için boşanmam ama keşke beni boşasa diyecek hale getiririm adami valla hiç gelemem böyle şeylere
Hayır olmaycm.aksine belki eşim yakınacak.olursaki şayet ki kendmdn emin dglm ondan eminim olursa bu iş biter.
ilk 3 sene iyiydim ben bakımlı falandım..sonra monotonlaşıyor ister istemez..eşime çok dedim badi falan yap diye konu bile açmıştım yaptımı sanki
zaten iş kadında bitiyo aslında..illa manken gibi falan olmaya gerek yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?