isteyen inanır yada inanmaz ben hiç bakmamış biriyim belkide hormonlarım çok hızlı değildir..normalleştirme olayı çevremde duyduğum bir şey..arkadaşın anlattığı kadarıyla bana eşi sapık falan gibi gelmedi..yumuşak konuşmak yerine kavgayla yaygaraya verirse eşinden kendini soğutabilir..
bir arkadaşta yazzmıştı..çok kadınlara yükleniliyor..belkide hanımında hiç bir hata yok..herkezin cinsel hayatı 4 x4 olamaz bilmiyorum..olaanlar vardır gerçi kk de..kesin
Çoookkk zekice gerçekten.
Bizde deneyeceğiz, çok teşekkürler paylaşımın için
bende hiç bakmadım ne bileyim merak etmedim ki gerçekten iki insanın cinselliğini izlemek bana zevk vermez.
sapık demedim zaten ama bazı yorumlar öyle garip ki,okudukça şaşırıyo insan.acaba bende mi bi sorun var diye düşünüyor.
onu ben yazmışımdır kesin,bu konuda sende süslen seksi ol şöyle gecelik giy böyle yap kocan aç kalmasın doyurdiyen yorumlara dayanamıyorum çünkü.
olmaz mı vardır tabii :)
ben öyle bir kadın değilim..bilmiyorum ya çalışan bir kadınsa çocukta varsa yandı gitti kadın..bir arkadaş yazmıştı ,kadın çalışıyormuş,1 buçuk yaşında çocuğu varmış..gelince yemek yap çocukla ilgilen..koçasıda arkadaşlarıyla dışarıda takılmaya gidiyormuş..bu arkadaşada sen kadınmısın ,sen annemisin diyormuş..ne yapsın kadın gece dansöz kıyafetiyle göbekmi atsın..erkeklerin beklentileride okadar yüksek olmasın bence.:44:
o erkek olup karısına yardımcı olsaymış karısı da kendine bakmaya zaman ayırabilirmiş.erkeklik kadına atar yapmakla olmuyor
3 çocuklu ve çalışan bir anne olarak bazen nefes almayı bile unutuyorum
Benim kocam yapmaz diyenler kocalarını kavanozun içinde beslemisler bence
merak etme bnm kocam yapmaz diyenlerin kocaları asıl yapıyo.evde beyefendi sakin durgun.dışarda kopuk çapkın
Aynen ya beş dakika sonrasına çıkmaya garantimiz yok gelip burada benim koçam yapmaz diyorlar bide konu sahibine nispet yapar gibi benim kocisim şöyle benim kocidim boyle demiyolarmi tam sac bas yoldurmalik
Her erkek yapar bakar bencede kimse yapmz demesi kdnn hamileligi regli al sana hasta oldun bisi oldun bu erkk izler bna gore izlesin sadece baska bir kadini duslemesin o genel evlere gitmesin .........telden kiza ulasacksa ulassin ........
Ya bence erkekler değil kadınlarda izleyebilir yani duyguları bu kadar bastırmaya gerek yokki
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
Ya bence erkekler değil kadınlarda izleyebilir yani duyguları bu kadar bastırmaya gerek yokki
kusura bakmayında bnde izledim malesef.eşimle aramızdaki çok büyük bi sorunu çözmüş olduk film sayesinde.evliliğimiz baya bi sallantıya girmişti.
Bu erkeklerde ne kadar doyumsuz onları izleyince ne oluyor. Bekar olsa anlarım ama koynunda karısı var ergen triplerine giriyorlar madem izleyeceksin evlenme o zaman başka kadınin orasını burasini görmekde ne buda bir nevi aldatma değilmidireşimin telefonunda böyle birşey yakalasam kırarim o telefonu bakın eşim yapmaz izlemez demiyorum ama görürsemde dünyayi dar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?