kocam hep lan lı konuşuyor hiç hoşuma gitmiyor öyle konuşmaları birşey söylediğinde onu anlamiyim ne diye sorunca küfür ediyor sinirlenince morali bozulunca hep küfür ediyor bıktım artık BIKTIMMMMMM....
canım tatlı dille konuş rahatsız olduğunu belirt Allah yardımcınız olsun
saol cnm amin..........
Çok ayıp bir şey
neden böylesin dye sormadım böyle konusmanı istemıorum güzel konus dye hep uyarıyorum ama nafile
Biraz aile yetistirmesinden geliyo bence
Bu sekilde iliskinizin yiprandigini ve sayginin kalmadigini anlat eger bi sinir bozuklugu varsa ilac kullanmasini oner bastirilmis ofke olabilir canim
aynen ne saygı kaldı ne sevgi aynen dediğin gibi sinir bozuklugu kesinlikle var ilac güzel fikir aklıma gelmemişti
Allah kolaylik versin cok zor tahmin edebiliyorum
Alışkanlık sanırım ağzı bozuk olmak
Öyle kolayca kurtulmak da olmuyor alışkanlıklardan.
Ama sizi dinleyen bir eşiniz var ise yavaş yavaş azaltabilirsiniz.
çok dinlemez beni ama inşallah geçicek bu günler inanıyorum ben bu sinirini kredi borçlarına bağlıyorum bittiği zaman inş streste btecek küfürlerde güzel günler başlıyacak inş uzun sürmez 2 sene daha sabırlı olmam lazım.
telkin genelde işe yarar
o her küfrettiğinde bundan hoşlanmadıgınızı gösterin ve sürekli normal bir dille rahatsız oldugunuzu söyleyin.
ama tabi sinirle tepki vererek değil
öyle yaparsanız daha cok küfreder.
En nefret ettigim sey.cunki babam inanilmaz kufurbazdi.nefret ederdim hala da ediyorum.adam severken bile kufur ederdi.Hakkimi helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?