- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
kocam hep lan lı konuşuyor hiç hoşuma gitmiyor öyle konuşmaları birşey söylediğinde onu anlamiyim ne diye sorunca küfür ediyor sinirlenince morali bozulunca hep küfür ediyor bıktım artık BIKTIMMMMMM....
ayy ayy malesef canim kolay gitmiyo bu aliskanlik simdilik masallah dort dortluk kocam var millet agzi acik kalir ama gel gorki bu huyundan vazgecmedi..
Mac izler istemedigi birsey olur baslar ben mutfakta duymuyorum sanir..
En son kotu sozlerle alakali bir sey buldum hadis degildi ama dinle ilgili yazi..
onu okuttum cok utandim dedi.
simdi biraz azaltti galiba ama ara sira yine yapiyo.
not: asla baska biri varken yapmaz
çok dinlemez beni ama inşallah geçicek bu günler inanıyorum ben bu sinirini kredi borçlarına bağlıyorum bittiği zaman inş streste btecek küfürlerde güzel günler başlıyacak inş uzun sürmez 2 sene daha sabırlı olmam lazım.
hangi hadis o bende okutim
benmki yapar valla biri olsada asla affetmez
Baska bi bayanin yaninda yaparmi mesela kiz kardesinz sizdeyken yada ark. vs yada kendi erkek arkasi var sende varsin kufur yada hakaret edermi
hadis degildi yaziydi bulabilirsem yazarim..
diye okudum"kocamın ağzı çok büyük"
bence eşiniz her konuştuğunda uyarın bıkmadan usanmadan rahatsızlığınızı dillendirin elbet vazgeçecektir
Hep hatirlat, bir Gün birakir. Unuttur mutlaka, bir gün olur cocuklarinizda alisir yoksa..
Yine adamlarda Adam diyosun ama gecen kardesimin bi arkadasi vardi, allahim ne küfürlü
Konusuyo. Baka kaldim. Bu ne dedim, konus arkadasinla.
Genc kiz ya, daha bi igrenc oluyo, kadinin kizin agzi bozuksa.
İş Arkadaşlarının Yanında Küfür Hiç Etmiyorsa Demek Kendini Tutabiliyor,Bu Durum Alışkanlık Değil Demek Sende Küfürlü Konuş Bakalım Tepkisi Ne Olucak
Her kufrettiginde 20lira vereceğine dair yemin ettirin. Geri isterse asla vermeyin bir ccocuk nasil bu konuda egitilirse inatla devam edin uyarin ve her defasinda bir ceza verin es geçmeyin
Hiçbirşey ise yaramazsa da İngilizce kufretmesini saglayin... Bu geldi aklima.. Saçma gbi ama hic yoktan iyidir
Birde eşiniz adanali mi?
çok dinlemez beni ama inşallah geçicek bu günler inanıyorum ben bu sinirini kredi borçlarına bağlıyorum bittiği zaman inş streste btecek küfürlerde güzel günler başlıyacak inş uzun sürmez 2 sene daha sabırlı olmam lazım.
Evlenmeden önce nasıldı ağzı bozkmuydu bu kadar. yoksa sonradanmı oldu
hayır aydınlı bende hataylı adana nerden geldi aklınıza :)
buarada ingilizce küfür iyiymiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?