kocamın ağzı çok bozuk :(((((

ayy ayy malesef canim kolay gitmiyo bu aliskanlik simdilik masallah dort dortluk kocam var millet agzi acik kalir ama gel gorki bu huyundan vazgecmedi..
Mac izler istemedigi birsey olur baslar ben mutfakta duymuyorum sanir..
En son kotu sozlerle alakali bir sey buldum hadis degildi ama dinle ilgili yazi..
onu okuttum cok utandim dedi.
simdi biraz azaltti galiba ama ara sira yine yapiyo.
not: asla baska biri varken yapmaz

Bu işler başta nasıl alıştırırsan öyle gidiyor, başta küfürlü argolu konuşmalarına aldırış edilmezse öyle devam ediyor. Erkekler arasında bayanların yanında küfür edilmemesi ama erkek erkeğe olunduğunda argo küfür kullanılabileceği şeklinde sessiz bir anlaşma var sanki. Ona bu kuralı hatırlatın, karısı olduğunuzu, kahvehane asker arkadaşı olmadığınızı anlasın. En efendi en terbiyeli görünen erkek bile erkek ortamına girince argo hatta küfür kullanabiliyor maalesef, tabii ki normal olan küfür kullanılmaması. Ben kullanılan sözcüklerin insan psikolojisini ve karakterini etkilediğini düşünürüm. Sürekli küfür edenler zaman içinde bazı güzel insani özellikleri hassasiyetleri kaybediyorlar gördüğüm kadarıyla. Eşinize küfür ettiğinde tepki gösterin ve buna alışmayın sakın, tavrınızı koyun.

hangi hadis o bende okutim

benmki yapar valla biri olsada asla affetmez

hangi hadis o bende okutim

benmki yapar valla biri olsada asla affetmez

Baska bi bayanin yaninda yaparmi mesela kiz kardesinz sizdeyken yada ark. vs yada kendi erkek arkasi var sende varsin kufur yada hakaret edermi

hadis degildi yaziydi bulabilirsem yazarim..

Baska bi bayanin yaninda yaparmi mesela kiz kardesinz sizdeyken yada ark. vs yada kendi erkek arkasi var sende varsin kufur yada hakaret edermi

hadis degildi yaziydi bulabilirsem yazarim..

kardeşimin yanında yapar utanmaz bir bayanın yanında falan yapar markette falan çok kavga etmişliğimz var :) ama kendisinin iş arkadaşları varsa asla yapmaz

Hep hatirlat, bir Gün birakir. Unuttur mutlaka, bir gün olur cocuklarinizda alisir yoksa..

Yine adamlarda Adam diyosun ama gecen kardesimin bi arkadasi vardi, allahim ne küfürlü
Konusuyo. Baka kaldim. Bu ne dedim, konus arkadasinla.
Genc kiz ya, daha bi igrenc oluyo, kadinin kizin agzi bozuksa.

evet kıza hiç yakısmıor agzı bozuk konusmak

Her kufrettiginde 20lira vereceğine dair yemin ettirin. Geri isterse asla vermeyin bir ccocuk nasil bu konuda egitilirse inatla devam edin uyarin ve her defasinda bir ceza verin es geçmeyin

Hiçbirşey ise yaramazsa da İngilizce kufretmesini saglayin... Bu geldi aklima.. Saçma gbi ama hic yoktan iyidir

Birde eşiniz adanali mi?

kocamla 6-7 senedir tanışıyorum.. böyle şeyler çıkmaz ağzından, bu kadar zamanda sadece 1-2 kere ağzından kaçırmışlığı vardır belki.. onda bile tepkimi gösteririm.. sen de her defasında onu bıkmadan usanmadan uyar canım.. umarım kurtulur bu durumdan.. Allah kolaylık versin sana da :/

Kısasa kısas yapmayı deneyebilirsin erkekler kadınların ağzından duymayı sevmez o küfürlü konuştuğu sürece sende ona o şekilde konuş yada küfürlü konuştuğu sürece sen onunla konuşma istediğini yapma cezalar ver... inşallah değişir ya çok kötü birşey çevremde de var malesef böyle eşler çocukları da genelde babayı örnek alıyor küfürlü konuşmayı doğru birşey sanıyor. küçücük çocuk öyle bir küfür etti ki ağzım açık kalmıştı.

İş Arkadaşlarının Yanında Küfür Hiç Etmiyorsa Demek Kendini Tutabiliyor,Bu Durum Alışkanlık Değil Demek Sende Küfürlü Konuş Bakalım Tepkisi Ne Olucak

İş Arkadaşlarının Yanında Küfür Hiç Etmiyorsa Demek Kendini Tutabiliyor,Bu Durum Alışkanlık Değil Demek Sende Küfürlü Konuş Bakalım Tepkisi Ne Olucak

malesef o zaman da değişmiyolar canım benim eşimde çok küfürlü konuşur durduk yere tv izlerken bile saçma sapan şeylere argolu konuşuyo her seferinde de konuştum uyardım sana hiç yakışmıyo ben rahatsız oluyorum sevmiyorum dikkat et ayıp ama nafile bu sefer bende onun gibi davranmaya başladım o ne diyosa aynılarını ben dedim ama yok ne yaparsam yapıyım adam bi türlü vazgeçmedi. O huylarını pek değiştiremiyosun malesef yine ediyolar yine ediyolar

hayır aydınlı bende hataylı adana nerden geldi aklınıza :)

buarada ingilizce küfür iyiymiş :))

Evlenmeden önce nasıldı ağzı bozkmuydu bu kadar. yoksa sonradanmı oldu

Merhabalar
Benim eşimde sinirlidir.İlk evlendiğimiz zamanlarda bana göre çok ağzı bozuk konuşuyordu.Sürekli uyardım.Bağırmadan sakince ve sabırla uyardım.Çok şükür unuttu şimdi.Gerçi araba kullanırken gergin oluyor malum istanbul trafiği yine ağzından çıkıyordu.Baktım bu böyle olmayacak kendisinin de sakin bir anında ''bir bebeğimiz var ve o bizi örnek alıyor.Babasını küfürbaz olarak hatırlamasını mı istiyorsun?'' dedim.Çok şükür bu olayıda aştık.Eğer çocuklarınız varsa bu şekilde de yaklaşın bakalım.

kufur eden erkekler cok itici gelıyor ne saygı ne sevgı kalıyor. bence kocanız sızı dınlemedıyse o kufrettıgınde yanından uzaklasın evın baska odasına gıdın ..sen kufur ettıgınde yanında olmak ıstemıyorum dıyın kocanızda bunu farkedıcektır belkı degsır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…