- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Ben de şu anda izliyorum anlatabilirimHenüz izlemedim
Anlatabilirsin canımBen de şu anda izliyorum anlatabilirim
Yok canım tadını kaçırmak istemem dizininAnlatabilirsin canım
Bayılıyorum ona allah cezamı vermesingazanfer ne adam ya başı beladan çıkmıyor hele bu bölüm tüm aile tm kadro karakolluk oldu
Tarık adını hatırladı.şenizin paçaları tutuştu iyice.işler boka sardı bu işin arkasında neler var merak ettim ya.ayrıca cücüde şüphelenmeye başladı.
Fragmanı izliyemiyorum iş yerinde olduğumdan çok merak ettim anlatır mısınız ?şeniz güzel yalan uydurdu kandırdı aileyi ama fena sıkıştı tutuştu iyice
fuldenin bebeği düşmüştür kesin aralarıda bozuldu zaten hakan tülaya dönmek ister diye düşünüyorum
fragmanı bende izlemedimFragmanı izliyemiyorum iş yerinde olduğumdan çok merak ettim anlatır mısınız ?
enginle ilgili bişey çıkar ordandaseferin evi nihayet göründü acaba evde ceset mi var gerçi öyle olsa bina kokardı
enginle ilgili bişey çıkar ordanda
O evdeki kasada ne var acaba.O değilde güneş o kadar kısa sürede nasıl hazırlandı o saçı da sözde tek başına yaptı bari biraz daha basit model yapsalardı hiç olmazsa güneşin yaptığına dair daha inandırıcı olurdu. Dizinin yıldızı her zaman ki gibi gazo
Aynen bari basit bir model yapsalardı,en azından güneş yaptı derdik daha çok inandırıcı olurdu.aynen o saçı kısa sürede nasıl yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?