Kocamın Ailesi Fox Tv

şeniz güzel yalan uydurdu kandırdı aileyi ama fena sıkıştı tutuştu iyice
fuldenin bebeği düşmüştür kesin aralarıda bozuldu zaten hakan tülaya dönmek ister diye düşünüyorum

şeniz güzel yalan uydurdu kandırdı aileyi ama fena sıkıştı tutuştu iyice
fuldenin bebeği düşmüştür kesin aralarıda bozuldu zaten hakan tülaya dönmek ister diye düşünüyorum
Fragmanı izliyemiyorum iş yerinde olduğumdan çok merak ettim anlatır mısınız ?

Şu Engin-Tarık olayı ortaya çıksa dizinin adı anlam kazanacak. Engin'in gerçek ailesi ortaya çıktığında daha fazla konu bulabilirler aslında. Şu anda adı alakasız oluyor. Sanki Şeniz'in dizisi. Sadece onun kocasının ailesi anlatılıyor

O evdeki kasada ne var acaba.O değilde güneş o kadar kısa sürede nasıl hazırlandı o saçı da sözde tek başına yaptı bari biraz daha basit model yapsalardı hiç olmazsa güneşin yaptığına dair daha inandırıcı olurdu.Dizinin yıldızı her zaman ki gibi gazo

aynen o saçı kısa sürede nasıl yaptı

Bu Tarık da iyice şapşala döndü.O yemek sahnesinde kız saçlarını kendi nasıl ördü acaba.Hiç inandırıcı değil.Zaten seyirciyi iyice aptal yerine koymaya başladılar.İyiki tuttu.Tutmasa konuyu bu kadar sündürürebilirlermiydi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…