Kocamın Ailesi Fox Tv

Ben de aynen onu düşündüm. Bari basit bir model yapın da inandırıcı olsun.

Evet, dizinin neşesi GAZO Allah cezamı vermesin.

Tabii ki bir de PELİN. Canım benim ya...

Cidden ha, sanki Şeniz'in kocasının ailesi dizinin konusu...

Ben de aynen onu düşündüm. Bari basit bir model yapın da inandırıcı olsun.

Evet, dizinin neşesi GAZO Allah cezamı vermesin.

Tabii ki bir de PELİN. Canım benim ya...
Bakalım haftaya ne olacak,o kasadan ne çıkacak Engin ile bilgiler olduğu kesin bence ,Şenizin kocasınında bu işte parmağı var bence.

Bundan sonra ne olacak? Asıl eğlence başlayacak mı acaba?
Eğer gerçekler ortaya çıkarsa asıl o zaman eğlenceli olur :) güneşle Tarık'ın evlenmesi uzun bir süreyi bulAbilir asıl gerçek ortaya çıkarsa şenizin halini merak ediyorum Ama bu rıza ve annesinin dertleri başka galiba acaba zamanında ar ailesi bu aileye bir kötülük mü yaptı diye düşünüyorum rızanın babası yok galiba belkide onunla bağlantılı birşey olabilir,rızAnın simetri takıntısı annesine çekmiş

İş büyük bence. Aziz var işin içinde Sefer var.
Yoksa Rıza Sefer'in oğlu mu?

İş büyük bence. Aziz var işin içinde Sefer var.
Yoksa Rıza Sefer'in oğlu mu?
Buda olabilir,kafamızda çok senaryo var,ama ben bir baba bağlantısı bekliyorum nedense rızanın babasını hiç göstermediler çünkü yada annesi ile konuşmalarında hiç değinmediler.

Buda olabilir,kafamızda çok senaryo var,ama ben bir baba bağlantısı bekliyorum nedense rızanın babasını hiç göstermediler çünkü.
Ben baba bağlantısını hiç düşünmemiştim.
Şu anda aklıma geldi.

TV'de yayınlanan fragman farklıymış ama onu sitelerinde yayınlamadılar.
Mukadder, Pelin'deki fotoğrafı görüp "Tarık Engin mi?" diyormuş

Evt bende sevindim ama bi an güneşte yonca gibi. Gizleyecek diye düşündüm. Ar ailesini öğrenince üzülüp ağladı ya
Bence şu saatten sonra atışmalarındaki üslubu düzeltirler diye düşünüyorum, kıskançlıklar başlar. Tarık bir süre Güneş'i boşlayacak sonra da durumu toparlamaya çalışacakmış gibi geliyor bana

rızada şenize şantaj yaptığını sansın ama eline hiç bi koz geçmedi
mukadderin ağlamasını beğeniyorum güzel oynuyo
tarık bayılcak gibi geldi bana
Rızanın bu aileyle başka derdi var anlaşılan belkide seferin oğludur.Tarık bayılacak gibi oldu gerçekten bu sefer fragman göstermediler sonunda.

Ben bayadır seyretmiyorum, nasıl anladılar ailenin çocuğunun Tarık olduğunu? Sizi okuyunca kısa bir videoyu izledim. Sanırım son bölümün son sahnesiydi. Mukadder yine muhteşem oynamış. Bir kaç saniyede yılları anlatmış kadın resmen.

Cücü anladı,Tarık bazı şeyleri yavaş yavaş hatırlamaya başlamıştı,cücü Tarık ile mukaderden aldığı bilgileri karşılaştırdı,sonra güneşin elindeki ilana baktı ar ailesinin bastırdığı ilandı ve Tarık'ın Engin olduğunu öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…