- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Ben de aynen onu düşündüm. Bari basit bir model yapın da inandırıcı olsun.O evdeki kasada ne var acaba.O değilde güneş o kadar kısa sürede nasıl hazırlandı o saçı da sözde tek başına yaptı bari biraz daha basit model yapsalardı hiç olmazsa güneşin yaptığına dair daha inandırıcı olurdu. Dizinin yıldızı her zaman ki gibi gazo
Cidden ha, sanki Şeniz'in kocasının ailesi dizinin konusu...Şu Engin-Tarık olayı ortaya çıksa dizinin adı anlam kazanacak. Engin'in gerçek ailesi ortaya çıktığında daha fazla konu bulabilirler aslında. Şu anda adı alakasız oluyor. Sanki Şeniz'in dizisi. Sadece onun kocasının ailesi anlatılıyor
Bakalım haftaya ne olacak,o kasadan ne çıkacak Engin ile bilgiler olduğu kesin bence ,Ben de aynen onu düşündüm. Bari basit bir model yapın da inandırıcı olsun.
Evet, dizinin neşesi GAZO Allah cezamı vermesin.
Tabii ki bir de PELİN. Canım benim ya...
Bence de...Bakalım haftaya ne olacak,o kasadan ne çıkacak Engin ile bilgiler olduğu kesin bence ,Şenizin kocasınında bu işte parmağı var bence.
Fragmanda güneş tarığa aileni bulduk diyordu galiba.cücü çözcek bu olayı muko nun oğlu oludğunu anladı tarığın
Fragmanda güneş tarığa aileni bulduk diyo artık bulsunlar yaa çok uzattılar hiç ilerlemiyor dizi hp ayn nerdeyse
Bundan sonra ne olacak? Asıl eğlence başlayacak mı acaba?Fragmanda güneş tarığa aileni bulduk diyordu galiba.
Eğer gerçekler ortaya çıkarsa asıl o zaman eğlenceli olur :) güneşle Tarık'ın evlenmesi uzun bir süreyi bulAbilir asıl gerçek ortaya çıkarsa şenizin halini merak ediyorumBundan sonra ne olacak? Asıl eğlence başlayacak mı acaba?
İş büyük bence. Aziz var işin içinde Sefer var.Eğer gerçekler ortaya çıkarsa asıl o zaman eğlenceli olur :) güneşle Tarık'ın evlenmesi uzun bir süreyi bulAbilir asıl gerçek ortaya çıkarsa şenizin halini merak ediyorumAma bu rıza ve annesinin dertleri başka galiba acaba zamanında ar ailesi bu aileye bir kötülük mü yaptı diye düşünüyorum rızanın babası yok galiba belkide onunla bağlantılı birşey olabilir,rızAnın simetri takıntısı annesine çekmiş
Buda olabilir,kafamızda çok senaryo var,ama ben bir baba bağlantısı bekliyorum nedense rızanın babasını hiç göstermediler çünkü yada annesi ile konuşmalarında hiç değinmediler.İş büyük bence. Aziz var işin içinde Sefer var.
Yoksa Rıza Sefer'in oğlu mu?
Ben baba bağlantısını hiç düşünmemiştim.Buda olabilir,kafamızda çok senaryo var,ama ben bir baba bağlantısı bekliyorum nedense rızanın babasını hiç göstermediler çünkü.
Evt bende sevindim ama bi an güneşte yonca gibi. Gizleyecek diye düşündüm. Ar ailesini öğrenince üzülüp ağladı yaOh be sonunda öğrendiler
Bence şu saatten sonra atışmalarındaki üslubu düzeltirler diye düşünüyorum, kıskançlıklar başlar. Tarık bir süre Güneş'i boşlayacak sonra da durumu toparlamaya çalışacakmış gibi geliyor banaEvt bende sevindim ama bi an güneşte yonca gibi. Gizleyecek diye düşündüm. Ar ailesini öğrenince üzülüp ağladı ya
Rızanın bu aileyle başka derdi var anlaşılan belkide seferin oğludur.rızada şenize şantaj yaptığını sansın ama eline hiç bi koz geçmedi
mukadderin ağlamasını beğeniyorum güzel oynuyo
tarık bayılcak gibi geldi bana
Cücü anladı,Tarık bazı şeyleri yavaş yavaş hatırlamaya başlamıştı,cücü Tarık ile mukaderden aldığı bilgileri karşılaştırdı,sonra güneşin elindeki ilana baktı ar ailesinin bastırdığı ilandı ve Tarık'ın Engin olduğunu öğrendi.Ben bayadır seyretmiyorum, nasıl anladılar ailenin çocuğunun Tarık olduğunu? Sizi okuyunca kısa bir videoyu izledim. Sanırım son bölümün son sahnesiydi. Mukadder yine muhteşem oynamış. Bir kaç saniyede yılları anlatmış kadın resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?