- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Bence de gerçekler ortaya çıkınca o olacak ama bir türlü gerçekler ortaya çıkmıyor ki!Gerçek ortaya çıkarsa yakında oda başlar güneşle ar ailesi arasında.Gülayla can ne yapacak bakalım canım arkadaşı geldi gülayın eski sevgilisi olan.
evet " My Husband Got a Family" diye bi diziden uyarlamaymış, hatta dizinin jeneriğinde yazıyor :) muhtemelen telif filan verilmiş.Kocamın ailesi de mi uyarlama dizi nette Kore dizisi diyenler var.
Jeneriğe hiç dikkat etmemiştim.evet " My Husband Got a Family" diye bi diziden uyarlamaymış, hatta dizinin jeneriğinde yazıyor :) muhtemelen telif filan verilmiş.
Ben deJeneriğe hiç dikkat etmemiştim.
Hangi olay,yazdığımız mesajlardaki olaylar son bölümde oldu.hangi bölümde oldu bu son bölümdemi kaçırmışm ...
Güneş kurtuldu galiba. Yeni fragmandan onu anladım.güneşi kaçırdı şimdi ne olcak buarada avatar resimim neden hareket etmiyor
Kurtuldu galiba bende öyle anladım.Rıza hapistemiydi acaba şeniz ile karşılıklı telefonda konuşuyorlardı.Güneş kurtuldu galiba. Yeni fragmandan onu anladım.
Evet.Kurtuldu galiba bende öyle anladım.Rıza hapistemiydi acaba şeniz ile karşılıklı telefonda konuşuyorlardı.
Bakalım bu akşam neler olacak?Şu Rıza bu güzelim diziye hiç yakışmıyo yılışık
Ben yarın izliycem reklamlardan sıkılıyorumBakalım bu akşam neler olacak?
Bende şu öeztten sıkılıyorum. Sözde özet. Nerdeyse tamamını veriyolarBen yarın izliycem reklamlardan sıkılıyorum
Evet ne kadar gereksiz vakit dolduruyorlar resmenBende şu öeztten sıkılıyorum. Sözde özet. Nerdeyse tamamını veriyolar
Ben de son reklamdan sonrasını izlemedim. Gerçi bir şey de olmamıştır.Ben yarın izliycem reklamlardan sıkılıyorum
Evet, özet yüzünden gece yarılarına kadar sürüyor.Bende şu öeztten sıkılıyorum. Sözde özet. Nerdeyse tamamını veriyolar
Devamını izle, anlarsın.bu rızayı kim şikayet etti de polis buldu ve yakaladı anlamadım bu olayı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?