Kocamın Ailesi Fox Tv

dna testi yapılmadı bu arada rızada itiraf etti

Evt bende sevindim ama bi an güneşte yonca gibi. Gizleyecek diye düşündüm. Ar ailesini öğrenince üzülüp ağladı ya
Ben gizleyeceğini hiç düşünmedim.
Mantıklı bu senaryo :)
rızada şenize şantaj yaptığını sansın ama eline hiç bi koz geçmedi
mukadderin ağlamasını beğeniyorum güzel oynuyo
tarık bayılcak gibi geldi bana
Evet, Ayşenil Şamlıoğlu ne de olsa tiyatrocu...
Tarık bana da bayılacak gibi geldi.
Rızanın bu aileyle başka derdi var anlaşılan belkide seferin oğludur.Tarık bayılacak gibi oldu gerçekten bu sefer fragman göstermediler sonunda.
Sonlarda hep fragman göstermiyorlar ki ertesi gün gösteriyorlar ama şu anda hala yayınlanmadı.

sonunda öğrendıler dünkü bçlum bana cok dokundu valla hepsı gayet ıyı oynamışlar
Bana da dokundu. ağlayacak gibi oldum.
dna testi yapılmadı bu arada rızada itiraf etti
Çocukluk fotoğrafı da var.
Beni en çok merak ettiren sefer çok gizemli yahuu
Evet, beni de ...

Geçen hafta hemen göstermişlerdi dizinin sonunda.

Bu Sefer, acaba Tarık`ı kaçırıp bir yolunu bulup Almanya`ya götüren ve orada aile bulmuş yada sevgilisi olup Tarık`a aile olmuş olabilir mi? Bu kadar sır başka ne olabilir ki? Sefer ile ilgili bir fotoğraf dahi yok. Olsa Tarık tanıyacak belki.
Neyse izlemediğim bölümleri bitirip devam edeyim diziye, merak ettim sahte Engin ve Sefer meselesi nerelere bağlayacaklar.

gerçekten böyle olabilir ya annem seferle ilgili sürekli stratejik planlar yapıyor ve şuan bunu okudum işte buuuu ya dedi D

Fragman çıkmış Youtube var galiba,ama henüz bakamadım.Aslında dizinin saati çok uzun ya neredeyse gece yarısı bitiyor,çok özet gösteriyorlar.
Evet, son reklamdan sonra izleyemiyorum.

Naber canım.

Ne şoku adam mutluluktan havalara uçar.Uygun zaman öğrendikleri o an,o saniyeydi.Beklememeleri gerekiyordu.
Ben de olsam bekleyemezdim ama dizi nasıl uzayacak? :)

Zaten Sefer'in kesinlikle parmağı var.

güzel senaryo

Kavuştular çok şükürAma Tülay pelini salıncakta sallarken Engin kaybolduğunda ben 4 yaşındayım demedimi,o zaman Tarık tülayın abisi olur 5 yaşındaydı kaybolduğunda Tarık, Tarık abla dedi yoksa ben mi yanlış anladım o konuşmayı.Yoksa Tarık doğduğunda mı Tülay 4 yaşında imiş orayı fazla anlamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…