- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Cücü anladı,Tarık bazı şeyleri yavaş yavaş hatırlamaya başlamıştı,cücü Tarık ile mukaderden aldığı bilgileri karşılaştırdı,sonra güneşin elindeki ilana baktı ar ailesinin bastırdığı ilandı ve Tarık'ın Engin olduğunu öğrendi.
Onun planı tutmadı amadna testi yapılmadı bu arada rızada itiraf etti
Ben de en çok onu merak ediyorum ve o evde ki kasayıBeni en çok merak ettiren seferçok gizemli yahuu
Ben gizleyeceğini hiç düşünmedim.Evt bende sevindim ama bi an güneşte yonca gibi. Gizleyecek diye düşündüm. Ar ailesini öğrenince üzülüp ağladı ya
Mantıklı bu senaryo :)Bence şu saatten sonra atışmalarındaki üslubu düzeltirler diye düşünüyorum, kıskançlıklar başlar. Tarık bir süre Güneş'i boşlayacak sonra da durumu toparlamaya çalışacakmış gibi geliyor bana
Evet, Ayşenil Şamlıoğlu ne de olsa tiyatrocu...rızada şenize şantaj yaptığını sansın ama eline hiç bi koz geçmedi
mukadderin ağlamasını beğeniyorum güzel oynuyo
tarık bayılcak gibi geldi bana
Sonlarda hep fragman göstermiyorlar ki ertesi gün gösteriyorlar ama şu anda hala yayınlanmadı.Rızanın bu aileyle başka derdi var anlaşılan belkide seferin oğludur.Tarık bayılacak gibi oldu gerçekten bu sefer fragman göstermediler sonunda.
Bana da dokundu. ağlayacak gibi oldum.sonunda öğrendıler dünkü bçlum bana cok dokundu valla hepsı gayet ıyı oynamışlar
Çocukluk fotoğrafı da var.dna testi yapılmadı bu arada rızada itiraf etti
Evet, beni de ...Beni en çok merak ettiren seferçok gizemli yahuu
Geçen hafta hemen göstermişlerdi dizinin sonunda.Ben gizleyeceğini hiç düşünmedim.
Mantıklı bu senaryo :)
Evet, Ayşenil Şamlıoğlu ne de olsa tiyatrocu...
Tarık bana da bayılacak gibi geldi.
Sonlarda hep fragman göstermiyorlar ki ertesi gün gösteriyorlar ama şu anda hala yayınlanmadı.
Bana da dokundu. ağlayacak gibi oldum.
Çocukluk fotoğrafı da var.
Evet, beni de ...
Aaa! Ben son reklamdan sonra izlemiyorum ya, hiç farkında değilim.Geçen hafta hemen göstermişlerdi dizinin sonunda.
Şoke olacaklar diye uygun zamanı kolladılar ama ben de sinir oldum.Adamın ailesini öğrenmişler sanki dünyanın en kötü haberini verir gibi söyleyemediler kaç saattir.Ağızlarına iki tane çakasım geldi.
Fragman çıkmış Youtube var galiba,ama henüz bakamadım.Aslında dizinin saati çok uzun ya neredeyse gece yarısı bitiyor,çok özet gösteriyorlar.Aaa! Ben son reklamdan sonra izlemiyorum ya, hiç farkında değilim.
Naber canım.Şoke olacaklar diye uygun zamanı kolladılar ama ben de sinir oldum.
Beni en çok merak ettiren seferçok gizemli yahuu
Ben de en çok onu merak ediyorum ve o evde ki kasayıAma dahil olur diye düşünüyorum diziye artık.
seferide evinide merak ediyorum
Bu Sefer, acaba Tarık`ı kaçırıp bir yolunu bulup Almanya`ya götüren ve orada aile bulmuş yada sevgilisi olup Tarık`a aile olmuş olabilir mi? Bu kadar sır başka ne olabilir ki? Sefer ile ilgili bir fotoğraf dahi yok. Olsa Tarık tanıyacak belki.
Neyse izlemediğim bölümleri bitirip devam edeyim diziye, merak ettim sahte Engin ve Sefer meselesi nerelere bağlayacaklar.
Evet, son reklamdan sonra izleyemiyorum.Fragman çıkmış Youtube var galiba,ama henüz bakamadım.Aslında dizinin saati çok uzun ya neredeyse gece yarısı bitiyor,çok özet gösteriyorlar.
Ben de olsam bekleyemezdim ama dizi nasıl uzayacak? :)Naber canım.
Ne şoku adam mutluluktan havalara uçar.Uygun zaman öğrendikleri o an,o saniyeydi.Beklememeleri gerekiyordu.
Zaten Sefer'in kesinlikle parmağı var.Bu Sefer, acaba Tarık`ı kaçırıp bir yolunu bulup Almanya`ya götüren ve orada aile bulmuş yada sevgilisi olup Tarık`a aile olmuş olabilir mi? Bu kadar sır başka ne olabilir ki? Sefer ile ilgili bir fotoğraf dahi yok. Olsa Tarık tanıyacak belki.
Neyse izlemediğim bölümleri bitirip devam edeyim diziye, merak ettim sahte Engin ve Sefer meselesi nerelere bağlayacaklar.
güzel senaryoBu Sefer, acaba Tarık`ı kaçırıp bir yolunu bulup Almanya`ya götüren ve orada aile bulmuş yada sevgilisi olup Tarık`a aile olmuş olabilir mi? Bu kadar sır başka ne olabilir ki? Sefer ile ilgili bir fotoğraf dahi yok. Olsa Tarık tanıyacak belki.
sonunda! şükür. :)Aaa öğrenmişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?