- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Evet onlarda abartıyor.AR kadınları da abartıyor.
Anlamadan dinlemeden kavgaya dalıyorlar...
Esma ve görücüsü
Evet onlarda abartıyor.Esmaya da görücü çıktı.
Evet onlarda abartıyor.Esmaya da görücü çıktı.
Bu akşam neler olacak acaba?evet kısmeti açıldı Esmanın
Aziz'le acaba şeniz sevgilimiydi eskiden,Rıza bence birinden birinin çocuğu gibime geldi,ya seferin çocugu,yada Aziz'le şenizin çocuğumu diye düşünüyorum.Bu akşam neler olacak acaba?
Şu Şeniz'in derdi ne? Aziz? Sefer? Rıza Bakır? Anası?
Ümit kaçırmış.dizide de yeni aşk var,Hakan ile o kız.azizde şenize aşık galiba.Kim kaçırdı ya gülayı
Hakana sinir oluyorum zaten. Fuldenide aldatsın iyi olur. Yuva yıkmasaydıÜmit kaçırmış.dizide de yeni aşk var,Hakan ile o kız.azizde şenize aşık galiba.
O kızda azizin adamı heralde azizin yanına gelen o kız değil miydi ?Hakana sinir oluyorum zaten. Fuldenide aldatsın iyi olur. Yuva yıkmasaydı
Bence de Aziz ve Şeniz eski sevgiliAziz'le acaba şeniz sevgilimiydi eskiden,Rıza bence birinden birinin çocuğu gibime geldi,ya seferin çocugu,yada Aziz'le şenizin çocuğumu diye düşünüyorum.
Ben zaten baştan beri diyorum Hakan o kızla olur.Ümit kaçırmış.dizide de yeni aşk var,Hakan ile o kız.azizde şenize aşık galiba.
Evt o kız. Hakandan tülayun öcünü alackalar galiba. Fukdende bıraksın diyeO kızda azizin adamı heralde azizin yanına gelen o kız değil miydi ?
Aziz neden Tülay'ın öcünü almak istesin ki?Evt o kız. Hakandan tülayun öcünü alackalar galiba. Fukdende bıraksın diye
Aziz neden Tülay'ın öcünü almak istesin ki?[/QUO. Aziz seferle arkadaşmış ya kendi görünmüyo azizi. Yönlendirmiştir diye düşündüm
Aziz'le acaba şeniz sevgilimiydi eskiden,Rıza bence birinden birinin çocuğu gibime geldi,ya seferin çocugu,yada Aziz'le şenizin çocuğumu diye düşünüyorum.
Ümit kaçırmış.dizide de yeni aşk var,Hakan ile o kız.azizde şenize aşık galiba.
Bence SEFER'in ama Şeniz ile değil.yok şenizin olamaz gibi ama senarist isterese olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?