- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Oralarini gostermediler yada deginmediler. Ama dizinin günü iyi değil ya.ay Hakan'a ne kadar iyi oldu.
yüreğimin yağları eridi
sahi Fulden'in bebeği ne oldu? Hâlâ hamile mi?
havada kalan çok şey var.Oralarini gostermediler yada deginmediler. Ama dizinin günü iyi değil ya.
Rıza artık babaannesi ile yaşıyor heralde fragmanda orada yatiyordu. Rizaya kim para verdi acaba. Fuldenin ortağı olmuş.
Can karakteri için de güzel bir gitme sahnesi olsa iyi olurdu. Böyle çok tuhaf olmuş.
Aynen can da pat diye ortadan kayboldu. Perşembe gününe alsalar diziyi daha iyi olur reytingleri çarşamba olmamış hiç.izledim ama biraz havada kalan şeyler var. can nerde.
reytingi bilmem de çarşamba bana da uymadı.Aynen can da pat diye ortadan kayboldu. Perşembe gününe alsalar diziyi daha iyi olur reytingleri çarşamba olmamış hiç.
bencede hep perşembeye ayarlamıştım kendimi... olmadı şimdi böle.Aynen can da pat diye ortadan kayboldu. Perşembe gününe alsalar diziyi daha iyi olur reytingleri çarşamba olmamış hiç.
ay Hakan'a ne kadar iyi oldu.
yüreğimin yağları eridi
sahi Fulden'in bebeği ne oldu? Hâlâ hamile mi?
o silahla kimse vurulmamış kimseye bişey olmamış, öyle konuştular. hikmet seferle konuşurkndi heraldefuldenin düşük tehlikesi vardı sanırum bebek düştü can zaten diziden çıkcaktı fatih sanırım nikah günü silah çeken kişi tarafından vuruldu rızada seferin oğlu olunca aile hemen kabullendi
ama ben de Fatih'e denk gelmiş kolunda sıyrık oldu diye biliyorum.o silahla kimse vurulmamış kimseye bişey olmamış, öyle konuştular. hikmet seferle konuşurkndi heralde
fatihin kolu ondanmı öyle olmuş kaçırmış olabilirimama ben de Fatih'e denk gelmiş kolunda sıyrık oldu diye biliyorum.
Ben öyle anladım. Esma mıydı birisi dedi ya, Fatih'in koluna oldu olan ama ufak sıyrık oldu neyse ki vs vbfatihin kolu ondanmı öyle olmuş kaçırmış olabilirim
Katılıyorum.Dizinin eski tadı kalmadı. Gazonun eksikliği hissediliyor.
Reytinglerde iyi değil. Eski günü olan perşembeye dönmesi daha güzel olur.
miray çok itici duruyoDizinin eski tadı kalmadı. Gazonun eksikliği hissediliyor.
Reytinglerde iyi değil. Eski günü olan perşembeye dönmesi daha güzel olur.
dünkü bölümü izlemedim. (pardon çarşamba günkü)miray çok itici duruyo
izle bakalım bi beğencekmisin mirayı, canda kimseye haber vermeden askere gitmiş. birliğime teslim oldum diye fatihi arıto saççmalığa bakdünkü bölümü izlemedim. (pardon çarşamba günkü)
Orası da çok saçma oldu.izle bakalım bi beğencekmisin mirayı, canda kimseye haber vermeden askere gitmiş. birliğime teslim oldum diye fatihi arıto saççmalığa bak
Ayrica 5 yaşında ki bir çocuğa telefon alınması hiç doğru değil. Günü degismezse dizinin ömrü kısa olur.20.olmuş diyorlar.izle bakalım bi beğencekmisin mirayı, canda kimseye haber vermeden askere gitmiş. birliğime teslim oldum diye fatihi arıto saççmalığa bak
pelin'e telefon mu alındı?Ayrica 5 yaşında ki bir çocuğa telefon alınması hiç doğru değil. Günü degismezse dizinin ömrü kısa olur.20.olmuş diyorlar.
kendi çıkarı için yapıyo işte pelini kandırarak babalık yapmış oluyoAyrica 5 yaşında ki bir çocuğa telefon alınması hiç doğru değil. Günü degismezse dizinin ömrü kısa olur.20.olmuş diyorlar.
hakan aldı kendini affettirmek için, bundan sonra annesiyle ve teyzoşlarıyla muhattap olmak zorunda kalmıcakmış.pelin'e telefon mu alındı?
pelin zaten -sevimli olsa da- her şeye çok karışıyor.
o kadar küçük çocuk her lafın her konunun içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?