- 14 Aralık 2025
- 18
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi ceydaduygu
Merhabalar öncelikle bizim evde paramiz gitti yani çalındı bizde kim olduğunu bilmiyoruz tabi çünkü yabancı kimse gelmiyor evimize herneyse eşimin yeğeni geldi grumcemn kızı bana çok farklı yaklaştı tabi paranın çalındığını kimseye söylemedik sonra beni evden göndermek için akla karayı seçti bnde çıktım çocuklarıda ona bıraktım evde diğer telefondan kamera açtım ve bı baktım ki yatak odamı komple kurcalıyor önceden almış zaten belli etti bizde kalan paramızı tabi ordan kaldırdık orda bulamayınca heryeri arıyor videoya da neyse bunu gösterdik tabi ve inkar ettiler bu kadar parayı alması mümkün değil başkası girmiş almıştır felan diye aradan hemen hemen 3 ay geçti sayılır eşim hâlâ kız kardeşiyle görüşüyor yeğeniyle değil tabi görüntüde kız kardeşi yok onun kızı var bnde onlarla görüşmüyorum güvenim kırıldı bı kere eşimin görüşmesi de hâlâ zoruma gidiyor kız kardeşi tamam hani konuşur ama samimi olma diyorum sınırıni belli et diyorum kırmızı cizgin olsun bn onları evime almam dedim ne olursa olsun yani sizce bu halde ne yapabilirim yardımcı olursanız