• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi ile

ceydaduygu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
18
1
1
28
Merhabalar öncelikle bizim evde paramiz gitti yani çalındı bizde kim olduğunu bilmiyoruz tabi çünkü yabancı kimse gelmiyor evimize herneyse eşimin yeğeni geldi grumcemn kızı bana çok farklı yaklaştı tabi paranın çalındığını kimseye söylemedik sonra beni evden göndermek için akla karayı seçti bnde çıktım çocuklarıda ona bıraktım evde diğer telefondan kamera açtım ve bı baktım ki yatak odamı komple kurcalıyor önceden almış zaten belli etti bizde kalan paramızı tabi ordan kaldırdık orda bulamayınca heryeri arıyor videoya da neyse bunu gösterdik tabi ve inkar ettiler bu kadar parayı alması mümkün değil başkası girmiş almıştır felan diye aradan hemen hemen 3 ay geçti sayılır eşim hâlâ kız kardeşiyle görüşüyor yeğeniyle değil tabi görüntüde kız kardeşi yok onun kızı var bnde onlarla görüşmüyorum güvenim kırıldı bı kere eşimin görüşmesi de hâlâ zoruma gidiyor kız kardeşi tamam hani konuşur ama samimi olma diyorum sınırıni belli et diyorum kırmızı cizgin olsun bn onları evime almam dedim ne olursa olsun yani sizce bu halde ne yapabilirim yardımcı olursanız

Evinize almamaya devam edeceksınız yegenını.
Bir başkasının sucu yüzünden kardesıne tavır almayın .
Ayrıca görüntüler varken neyin inkarı çok merak ettim ?

Şimdi benım yegenım olduğunu düşünürsek ablamın yada abimin suçu ne , neden ablamı abimi hayatımdan çıkarayım ki ? Yegenım aklı başında büyük biriyse yegenıme sınır koyarım

Evet doğru ama kızına bişey dememesi zoruma gitti hani hiç suçu yokmuş gibi kızını korudu başkası almış senin üstüne kalmış gibi konuşması yüzünden onunla da görüşmüyorum bide küçük bı miktar değil baya büyük bı miktar giden para bı özür bile diletmedi kızına sanki bizi enayi gibi gördü bnde görüşmek istemediğim için görüşmüyorum

Şimdi benım yegenım olduğunu düşünürsek ablamın yada abimin suçu ne , neden ablamı abimi hayatımdan çıkarayım ki ? Yegenım aklı başında büyük biriyse yegenıme sınır koyarım

Aklı başında büyük biri tabi genç kız sonuçta görüntü an ve an çekim yaptığı halde kabullenemedi

Evet doğru ama kızına bişey dememesi zoruma gitti hani hiç suçu yokmuş gibi kızını korudu başkası almış senin üstüne kalmış gibi konuşması yüzünden onunla da görüşmüyorum bide küçük bı miktar değil baya büyük bı miktar giden para bı özür bile diletmedi kızına sanki bizi enayi gibi gördü bnde görüşmek istemediğim için görüşmüyorum
Görüşmemeye devam edin .
evinize gelmedıkleri sürece eşinizin kararlarına yapacak bisey yok .

Görüşmemeye devam edin .
evinize gelmedıkleri sürece eşinizin kararlarına yapacak bisey yok .
Aynen doğru diyorsunuz ister istemez zoruma gidiyor ve eşim parayı seven bı adam bunlara karşı böyle suspus durması bana gelincede en ufak bi hatamda kavga çıkarması olduğu için zoruma gidiyor

O zaman polise gitseydiniz madem. Kimse benim cocugum da hirsiz demez. Benim kaynim annesinin butun altinlarini caldi harcadi 7 mahalle biliyor. Kv hala altinlari cinler periler goturmus gibi aaaa bi anda yok oldu modunda. 🤣

O zaman polise gitseydiniz madem. Kimse benim cocugum da hirsiz demez. Benim kaynim annesinin butun altinlarini caldi harcadi 7 mahalle biliyor. Kv hala altinlari cinler periler goturmus gibi aaaa bi anda yok oldu modunda. 🤣
Valla görüntü olduktan sonra hâlâ çocuğum hırsız değil diyorsa o onun sorunu polise gitmedik ama görüştuler duruyor

Para aldığı görüntü yok sadece karıştırıyor ise polise gitseniz bile eşiniz yeğenim tabi gezebilir evimde diyecektir

Yani bu denklemde siz her türlü yalnız kalıyorsunuz
Eve almamaya devam edin şuan yapabileceğiniz başka bir şey yok gibi

Bide şunu eklemek istedim paranın gittiğinden haberimiz yok tabi o hafta bize 3 kez geldiler gündüz anne kız ve beni aşağı çağırdı annesi kızında tuvalet için evime çıktı beni tam 20 dakika boyunca aşağıda oyaladı sonrada telefon geldi anne bn tuvaletten çıktım diye sonrada bnmle birlikte yukarı çıktı biraz oturdular ve gittiler ve bnm cam yere yakın bnm düşüncem de şu poşete koydular camın kenarında aldılar diye düşünüyorum

Para aldığı görüntü yok sadece karıştırıyor ise polise gitseniz bile eşiniz yeğenim tabi gezebilir evimde diyecektir

Yani bu denklemde siz her türlü yalnız kalıyorsunuz
Eve almamaya devam edin şuan yapabileceğiniz başka bir şey yok gibi
Ama parayı sakladigimiz bölümü ilk açıyor biliyor o para bitti gelip tekrar almak istedi tabi aradığını bulamadı

Ama parayı sakladigimiz bölümü ilk açıyor biliyor o para bitti gelip tekrar almak istedi tabi aradığını bulamadı
Anladım ben sizi keşke bir miktar bıraksaydınız madem kamera koydunuz
Aldığını böylelikle ispat edebilirdiniz
Dediğim gibi şimdi sadece karıştırmış gibi algılanır

Anladım ben sizi keşke bir miktar bıraksaydınız madem kamera koydunuz
Aldığını böylelikle ispat edebilirdiniz
Dediğim gibi şimdi sadece karıştırmış gibi algılanır
Bide şunu eklemek istedim paranın gittiğinden haberimiz yok tabi o hafta bize 3 kez geldiler gündüz anne kız ve beni aşağı çağırdı annesi kızında tuvalet için evime çıktı beni tam 20 dakika boyunca aşağıda oyaladı sonrada telefon geldi anne bn tuvaletten çıktım diye sonrada bnmle birlikte yukarı çıktı biraz oturdular ve gittiler ve bnm cam yere yakın bnm düşüncem de şu poşete koydular camın kenarında aldılar diye düşünüyorum

C ceydaduygu

Aynen doğru diyorsunuz ister istemez zoruma gidiyor ve eşim parayı seven bı adam bunlara karşı böyle suspus durması bana gelincede en ufak bi hatamda kavga çıkarması olduğu için zoruma gidiyor
sizin eşiniz sizden kıskanıp yegenıne feda olsun demıs resmen

Back
X