Kocamın ailesi yardım

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
Merhaba ,
Bugünlerde çok sık konu açıyorum ama bunaldım galiba.
Hafta sonu kocamın ailesine davetliyiz. İşte kardeşleri kuzenleri teyzesi halası o su bu su hepsi orada olacak.
Lakin ben bir türlü ısınamadım yeni evli de değiliz. Çünkü biraz kasvetli bir aile.
Gitmek istemiyorum aslında ama sonuçta eşim var arada ayıp olur gitmesem geçen iki sefer bahane buldum.
Ne yapmalıyım , ben geriliyorum o ortamda siz nasıl idare ediyorsunuz ?

Merhaba ,
Hafta sonu kocamın ailesine davetliyiz. İşte kardeşleri kuzenleri teyzesi halası o su bu su hepsi orada olacak.
Lakin ben bir türlü ısınamadım yeni evli de değiliz. Çünkü biraz kasvetli bir aile.
Gitmek istemiyorum aslında ama sonuçta eşim var arada ayıp olur gitmesem geçen iki sefer bahane buldum.
2-3 saat vakıt ayırılacak ve her zaman olmayan seyler ıcın ıdare etmek gerekır
:)

Merhaba ,

O kadar insanın bir arada olduğu ortamda kasvet olmaz, eğlence olur, kahkaha olur. Kasvet sizin içinizdedir.
Gitmezseniz herkesten çok eşinize ayıp olur, gider gergin gergin oturursanız adamı da huzursuz edersiniz. Evliliğinizi sürdürmek niyetindeyseniz ömrünüzün geri kalanı boyunca bu insanlarla zaman zaman bir araya geleceksiniz, başka çareniz yok. O yüzden gerginliği ve huzursuzluğu bir tarafa bırakın keyif almaya bakın.

Kızmayın bana ama ben bu kadarını artık simariklik olarak görüyorum. Geniş aile toplanıyor, her zaman olan bir şey değil, evli barklı kocaman bir kadınsınız, bir kac saat idare edebilirsiniz.
Hayatımızda her zaman istediklerimiz çıkmıyor karşımıza, sevimsiz patron, sevmediğimiz iş arkadaşları, anlayissiz komşu, dedikoducu akraba nasıl varlar ve bir sekil yuvarlanıp gidiyorsak bu da öyle olacak.

Bahaneniz de garip.. kasvetli ne yahu..

Kızmayın bana ama ben bu kadarını artık simariklik olarak görüyorum. Geniş aile toplanıyor, her zaman olan bir şey değil, evli barklı kocaman bir kadınsınız, bir kac saat idare edebilirsiniz.
Hayatımızda her zaman istediklerimiz çıkmıyor karşımıza, sevimsiz patron, sevmediğimiz iş arkadaşları, anlayissiz komşu, dedikoducu akraba nasıl varlar ve bir sekil yuvarlanıp gidiyorsak bu da öyle olacak.

Bahaneniz de garip.. kasvetli ne yahu..
Öyle

Zaman su gibi akıp geçmiyor orada Benim için

Zaten pek tanımıyorum hiçbirini.

Er ortak noktamız konuşacağımız şeyler de yok.

Ama pek tabi gideceğim el mecbur.

Açıkçası üst üste gidince suratım asılıyor ama onun dışında politik olmayı tercih ediyorum

Ay valla aynı durumdayım. Gidesim gelmiyo hiç bir şeylerine ve onları çağırasımda gelmiyo. Oturuyoruz kesin bir şey yüzünden tartışıyolar. Babalarıyla zaten araları yok. Suratlar asılıyo falan. Napiyim 2 3 saat dayanıyorum eşim için

Ay valla aynı durumdayım. Gidesim gelmiyo hiç bir şeylerine ve onları çağırasımda gelmiyo. Oturuyoruz kesin bir şey yüzünden tartışıyolar. Babalarıyla zaten araları yok. Suratlar asılıyo falan. Napiyim 2 3 saat dayanıyorum eşim için
Benim kendi aile bağlarım da öyle çok kuvvetli olmadığı için o tür ortamlarda bende geriliyorum ama yapacak birşey yok.

Hiçbiri mi eğlenceli insan değil? Hepsi mi kasvetli? Emin misin?

Hiç birisinden haz etmiyor sevmiyor olabilirsin ama en fazla 2-3 saat katlanacaksın zaten bol bol bahane buluyorsun bugüne hayır deme.. adamcagiz da görsün ailesini hep ayrı kalamaz ya

Hiç birisinden haz etmiyor sevmiyor olabilirsin ama en fazla 2-3 saat katlanacaksın zaten bol bol bahane buluyorsun bugüne hayır deme.. adamcagiz da görsün ailesini hep ayrı kalamaz ya
O gidiyor zaten kendisi.
Ailecek pek görüşmüyoruz.
Ama gideceğim tabi ki

Öyle

Zaman su gibi akıp geçmiyor orada Benim için

Zaten pek tanımıyorum hiçbirini.

Er ortak noktamız konuşacağımız şeyler de yok.

Ama pek tabi gideceğim el mecbur.

Bu biraz da sizin elinizde değil mi? Muhabbet açtınız da surat yapıp arkalarını donup gittiler mi?
Yaşıtlarınız da olacak, kuzenler varmis, tanışır konuşursunuz. Insanlarla kaynaşmak güzeldir.
Gundem de mis gibi konu bitmiyor.
Bak ne güzel atakan var, fb nin yenilgisi var, havalar bir iyi bir kotu o var, corona var, deprem var, cem yilmaz-serenay var, yuzeysel muhabbete mis gibi :) aksiyon bitmiyor.
Bence önyargılı olup şimdiden germeyin ne kendinizi ne eşinizi.

Back
X