Kocamın ailesi

Haklisin ev senin evin degil bir haftaligina gidiyosun tabiki evi cekip cevirmeyecekain yardim edersin yemek sofra olayina bir tatli yaparsin kendi icinden gelen yemegi yaparson okadar zaten cocugun var onunla ilgilenirsin ne temizligi. Temizlik bekliyorlarsa gitme evinde otur su erkekler cok anlayissiz gercekten

Öncelikle bu süreçte gitmeniz hatta evden çıkmanız doğru değil.Biz ailemle yakın oturduğumuz halde üç haftadır kimseyle görüşmüyoruz.Sorunuza gelirsek evet siz oraya temizliğe gitmiyorsunuz.Yemek yaparken bulaşık toplamada yıkamada ev temizlenirken yardım etmeniz yeterli diye düşünüyorum.Sizin temizlik yapmanız gerekmiyor tek başınıza.Ben böyle düşünüyorum vede böyle yapıyorum.Siz yinede bu virüs olayını ciddiye alın evinizde kalın.

Bizi de cagırıp duruyorlardı.bızım eve davet eden yok. eşim de ısrar etti .gittim ama 2 saat oturup ters cevap verip muhattap en az sekılde eve geldik.1 haftadır ne arayıp soruyorlar ..eşimi de devamlı uyarıyorum.eger sızın yuzunuzden korona olursam hastanelik eve dondugumde sen bu evde olmazsın.telefonda konusuyorlar.anladılar mı zannettem..bıraz daha zaman gecsın gelmeye kalkısırlar 😀
Bende pek pas vermedim kaynana aaahhh ahhh adı altında artık neler geçirdi bana bilemiycem ama haftaya pazar günü kahvaltıya gelin ç, hadi gelin, hiç görünmğyonuz, hiç sesiniz çıkmıyo diye darlamaya başlarlar. Biz gitmeyince de onlar çıkar gelir. Arkadaş stresten hepten sesim kısıldı, bu gidişle bunlar beni yekten öldürüp iki evin arasına tüp geçit bağlıycaklar 🤬

Tam 1 aydir karantinadayim.Market haric disari adimimi dahi atmadim ki markete de zombi gibi kendimi sarip sarmalayarak gidiyorum maske vs ile..Sizin bu rahatlik nereden geliyor acaba?? Sizin gibiler yuzunden bu ulke Italya olursa,iki elim yakanizdadir bunu bilin..Bu ne cahilliktir ya!

Konu sahibi iyi misiniz? Ne köyü ne temizliği ya. Tatil mi sanıyorsunuz acaba bunu.insanlar ölüyor hergun TV de binlere vuran hasta sayıları açıklanıyor. Yetkililer sokağa! bile çıkmayın diye bas bas bağırıyor. Bunları idrak edebiliyor musunuz? Sadece biz mi yaşıyoruz siz başka bir evrende misiniz acaba.
Sizin gibilere baktıkça hala çalışan ise gitmek zorunda insanlara daha çok üzülüyorum.

konuyu, virüs nedeniyle çıkmak istemiyorum kocam ve ailesi zorluyor gibi bir şey okuyacağımı sanarak açtım. oysa gitmek istememenin tek nedeni kv nin ev temizliğini yapmak çıktı.

hepsinden önce eşinizle bu durumda herkesin evde kalması gerektiğini, canınızı sokakta bulmadığınızı anlatsanız daha doğru olmaz mıydı ?

Konuyu okuduğumda şu salgın bittiğinde gitmek istiyorsunuz diye düşündüm. Bir ben böyle düşündüm sanırım yanıldım. Şuan gündemde olan konu şaka değil. İnsan hayatı şaka değil. Şuanki tatil denilen verilen aralar normal tatil değil. Kendinizi canınızı düşünün evde kalın. Kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi düşünün. Onları da düşünmüyorsanız yine de evde kalın. Ki bu bir sorumluluktur diğer insanların da hakkına girmektir.

Kendilerini dusunmuyorlar tamam, senın gıbı izolasyona dikkat eden birine gelmek cok cırkın ve acımasızca ya.

Annemlerdeyım suan ben, arkadasım aradı donmediysen evıne ugrayıp seni gorucem bı kahve ıcerız dedı.
Annemın komsularını kabul etmiyorum eve, annemin evınde anneme haksızlık gıbı olur bu oyle algılanır simdı ıcmesek? Hersey bitsin Vırus gecsın oturur ıcerız kahvelerımızı.. ama uyarsa goruntulu konusabılırız dedım.
Alınmadığını dusunuyorum alındıysa da kendi bilir.
Ben evde oturuyorum bir zahmet bana kimse gelmesin. Bukadar basıt bu.
Millet nasil sanki korona virus gibi birsey yokmus gibi sana gelicem kahve iceriz diyebiliyor benim aklim hayalim almiyor.

Ya ben çok uyuzum ya da eşim beni anlamak istemiyor. Bildiğiniz üzere corona yüzünden çoğu is yeri kapandı ve eşimde evde ailesi köyde yaşıyor ama yılın belli dönemi buradalar 10 gun oldu koye gideli eşimin abisi de köyde bizimde gelmemizi istiyolar koye gitmek cok istiyorum ama evlendigimizden beri1 kere gittik oda düğünde cok istememe rağmen basima gelecekler yüzünden surekli endişeliyim bu durum eşimi de yıpratıyor farkındayım ama hic bir zaman gitmeyelim demedim sadece beni olduğum gibi kabul et benden fazlasını bekleme diye surekli uyardım ve bu durum evliliğimiz boyunca bizi yipraticak sanırım işin kötü tarafı oda bizi istemiyo yanında götürmek ben huysuzluk yaparim diye mesela 1 hafta kalırsak 7 gun boyunca dağda bayırda olacak ben evde kalicam yok soyle yap yok insan temizlik yapar yok anneme yardım eder bide 1 bucuk yasinda kızımız var allah uzun ömür versin cok hareketlidir kendisi yani isin özü şu koye gitmek istiyorum ama evim olmayan bir yeri kendi evimmiş gibi çekip ceviremem sadece kayinvalideme yardımım dokunur sofra kur topla yika onun haricinde hadi anne gel temizlik yapalim demem diyemem oyle yapıda birisi degilim cocugumla çamurda oyunlar oynamak solucan aramak ırmak kenarında suyu izlemek bana daha cazip geliyo oda bunu anlamiyo ben gidersem zaten seni götürmem orda yok bu geldi ya hic oturamadım nolucak temizlik yapsan ölür müsün vs deyip duruyo yanlış mi düşünüyorum bencillik mi yapiyorum yoksa kendimi ona anlatamiyo muyum bilmiyorum 24 yaşındayım büyümen lazim diyo ama 34 de olsam aynı seyleri düşünücem eminim
ne köyü yaa bosver otur evinde mis gibi dag bayır gezicek o kendi keyfinde sen kaynanan hizmet et yok yaa o senle durmak istemiyosa anasına gidiyo sende git kendi anana bu kadar basit kaynanana hizmet edicene annene et

Çoğu insan virüs var evinizde kalın yazmıştı evimde oturmayıp gezdiğimi nerden çıkardınız?? Yaklaşık 3 haftadır evden adımımi dahi atmadım her şeyden önce evladım var kendimden önce onu düşünmek zorundayım bir arkadaş yazmış aşısı var nasil goturucem diye düşünüyorum diye aynı şekilde bizimde aşımız var bende nasil goturucem diye düşünüyorum kara kara. Eşim ısrarla gitmek istiyosa ve arkasında bizi bırakmak istiyosa nedne boyle zamanda tek başımıza evde kalmayı göze alayim ? Her gün telefonla remsen aklını çelmeye çalışıyolar ve söylemedim mi saniyosunuz ben gelmem sende tek gidersen geldiğin zaman ayni olmayız diye ağustosa kadar evde tatil olmadi isten istifa etti işe gel git yaparak bizi tehlikeye atmamak icin işyeri zorunlu izin vermedi yani ağustosa kadar illa ki gitmek isteyecek sadece bu kritik zamanlara özgü bir durum değil bu he ayrıca sabah akşam haber izliyoruz sorumluluklarını bilen bireyleriz

Çoğu insan virüs var evinizde kalın yazmıştı evimde oturmayıp gezdiğimi nerden çıkardınız?? Yaklaşık 3 haftadır evden adımımi dahi atmadım her şeyden önce evladım var kendimden önce onu düşünmek zorundayım bir arkadaş yazmış aşısı var nasil goturucem diye düşünüyorum diye aynı şekilde bizimde aşımız var bende nasil goturucem diye düşünüyorum kara kara. Eşim ısrarla gitmek istiyosa ve arkasında bizi bırakmak istiyosa nedne boyle zamanda tek başımıza evde kalmayı göze alayim ? Her gün telefonla remsen aklını çelmeye çalışıyolar ve söylemedim mi saniyosunuz ben gelmem sende tek gidersen geldiğin zaman ayni olmayız diye ağustosa kadar evde tatil olmadi isten istifa etti işe gel git yaparak bizi tehlikeye atmamak icin işyeri zorunlu izin vermedi yani ağustosa kadar illa ki gitmek isteyecek sadece bu kritik zamanlara özgü bir durum değil bu he ayrıca sabah akşam haber izliyoruz sorumluluklarını bilen bireyleriz
Belli belli. Çok biliyosunuz bilmiş haliniz buysa diğeri nasıl acaba
çocuğumla ırmak kenarında oturmak solucan kovalamak çamurla oynamak daha cazip diyen de bendim.

Kv be kp ile yan apartmanlarda oturuyoruz. 2 haftadır gidip gelmedik. Şaka mı yapıyorsunuz bi evinizde oturun da bitsin bu işkence bir an önce :KK11:

Maşallah sorumluluk akıyor paçalarınızdan.

linç gelince konusunun içeriğini değiştiren bir user daha.
gerçekten virüse karşı bilinçli olduğunuz için köye gidince çocuğunuzla ırmak kenarında gezip solucan yakalamayı planlamıştınız değil mi ?

Ben konuyu, derdi niye anlayamadım arkadaşlar?
Yok, ben bugün iyi değilim...

Ben konuyu, derdi niye anlayamadım arkadaşlar?
Yok, ben bugün iyi değilim...
Şimdi hani tatildeyiz ya, gezelim tozalım diye tatil verdiler ya bize(!), bu arkadaş da bu tatili köyde kayınvalide evinde geçirmek istemekte ama iş yapmak istememekte. Çocuğumla solucan aricam, ırmak kenarında gezinti yapacam, kocişkomla aşk tazeleyecem ama temizlik yapmaktan misafir ağırlamaktan nasıl yırtarım onu çözemedim diyor.

Şimdi hani tatildeyiz ya, gezelim tozalım diye tatil verdiler ya bize(!), bu arkadaş da bu tatili köyde kayınvalide evinde geçirmek istemekte ama iş yapmak istememekte. Çocuğumla solucan aricam, ırmak kenarında gezinti yapacam, kocişkomla aşk tazeleyecem ama temizlik yapmaktan misafir ağırlamaktan nasıl yırtarım onu çözemedim diyor.
Yok artık!

Back
X