- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Yok zaten mesele gitmek değil de hani zaten iki evlatları var birini çağırmayınca ne bileyim sorun değil..Kus olduğunuzu ailedeki herkes biliyorsa onlar olduğu için sizi cagirmayip gergin bir ortam olmasın istememis olabilirler yani ben çağırsalar bile bir bahane bulur gitmezdim yani hem herşeye takılmayın yaa Allah aşkına çocuk musunuz kim ne yapmak isterse yapar bir gunde siz mangallik malzeme izi alın gidin onları çağırmayı bu kadar düşünmenin mantığı yok bence
Bu şekilde olay. Bende o yüzden konuşmuyorum. Sonrasında yukarı yazdığım gibi araba arzasi ve mangal olayları olduTek sebep bu işe elti hiç sağlıklı görünmüyor.
takılmayın bunlara... bazı insanlar böyledir işte... bunları düşünerek yaşarsak oohooo mutlu olmaya vaktimiz kalmaz... onlar da böyle insanlar deyip geçin... Lütfen ilgilenmeyin. saygınızı eksik etmeyin elbet bu size yakışan olur ama çok da samimi olmak zorunda değilsiniz ki... üzülmeyin hiç...Sebze bahçemiz var, oraya yabani otları yolmaya gittim bahce temizlensin diye k.validemler geldiler bir süre sonra biber domates ... topladılar gittiler isim bittikten sonra bende eve gitmeden biraz alayım diye bahçeyi gezdigimde toplayacak bir biber dahi yoktu
7 yıl hiç saygımı eksik etmedim ama şuan nasılsın dediklerinde sadece iyiyim diyorum sen? Demiyorum biletakılmayın bunlara... bazı insanlar böyledir işte... bunları düşünerek yaşarsak oohooo mutlu olmaya vaktimiz kalmaz... onlar da böyle insanlar deyip geçin... Lütfen ilgilenmeyin. saygınızı eksik etmeyin elbet bu size yakışan olur ama çok da samimi olmak zorunda değilsiniz ki... üzülmeyin hiç...
Aman bosverin takmayın esinizide doldurmayın boş yere eltim yüzünden falan diye cagirmasinlar aşkım bizde gel şuraya gidelim diyin story atın falanYok zaten mesele gitmek değil de hani zaten iki evlatları var birini çağırmayınca ne bileyim sorun değil..
"o kudursun"cular geldi hanııııımmAman bosverin takmayın esinizide doldurmayın boş yere eltim yüzünden falan diye cagirmasinlar aşkım bizde gel şuraya gidelim diyin story atın falan
Ya kimse kusura bakmasın da annemin de sebze bostanı var. Ne emekler ne çapalarla yetiştirdi. Gözü gibi bakar. Kim olursa olsun gelip öyle kafasına göre yolup gidemez. Konu sahibi sen burada pasif kalmışsın. Burunlarından getirseydin ya. Terbiyesizler.Sebze bahçemiz var, oraya yabani otları yolmaya gittim bahce temizlensin diye k.validemler geldiler bir süre sonra biber domates ... topladılar gittiler isim bittikten sonra bende eve gitmeden biraz alayım diye bahçeyi gezdigimde toplayacak bir biber dahi yoktu
7 yıl hiç saygımı eksik etmedim ama şuan nasılsın dediklerinde sadece iyiyim diyorum sen? Demiyorum bile
Bahce bana ait değil. Beraber ektik ben çapasına gidiyorum bazen ot yolmaya falan yani hepimizin bahçesiYa kimse kusura bakmasın da annemin de sebze bostanı var. Ne emekler ne çapalarla yetiştirdi. Gözü gibi bakar. Kim olursa olsun gelip öyle kafasına göre yolup gidemez. Konu sahibi sen burada pasif kalmışsın. Burunlarından getirseydin ya. Terbiyesizler.
Arada lazım öyle ne yapalım gıcık olana gıcıklık yapmak gerek bazen"o kudursun"cular geldi hanııııımm
Seneye bostanını da ayır. Her şeyi yolmasınlar öyle. Ben burdan sinir oldumBahce bana ait değil. Beraber ektik ben çapasına gidiyorum bazen ot yolmaya falan yani hepimizin bahçesi
ben de bunları düşünemiyorum, kafam basmıyor böyle şeylere hemencik ama çok mantıklı açıkçasıArada lazım öyle ne yapalım gıcık olana gıcıklık yapmak gerek bazen
Ay bos versenize didisinin didisiyla ayni ortamda olmaya ne gerek var?babası annesi kardeşi eltim esimin halası ve oğlu köyde mangal
Kaynı kocasının kardeşi oluyor. Başım sıkışıkken kardeşimi ararım niye millet olsun ki kardeşim? (Kocasının özelinde diyorum.)Kayniniz çekici mi ki onu çağırıyorsunuz?
O benim, bu sizin dusunceniz. Aramizda alintilamaya değer bir görüş farklılığı yok.Kaynı kocasının kardeşi oluyor. Başım sıkışıkken kardeşimi ararım niye millet olsun ki kardeşim? (Kocasının özelinde diyorum.)
Siz bir de bu ailedeki gelini görün,tahminimce dünyada kolay kolay eşi benzeri bulunmaz...Kaynanayla kavga mı etti;kaynana onunla barışana kadar kırk takla atar ve o geliniyle konuşana dek bütün gelinlere düşman kesilir.hayata küser desem abartı olmaz...bu bahsettiğim elti evinde kimseyi istemez ama çat kapı istediği yere istediği saatte gider ama biri aradığında bin bir bahane bulur,eşini (çok dominant,bütün sülaleye lafı geçen bir adam) kukla gibi yönetir,adam ağzının içine bakıyor el üstünde tutuyor...görümceler bütün gelinleri dışlıyor ama bahsettiğim kişiyi el üstünde tutuyorlar vs...Daha neler var da kısacası konu sahibine inanıyorum...Vay be eltiye bak, gelsin burda ders versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?