Kocamın ailesi :(

Esinin dur demesi lazim yoksa cok kullanilir

Yalniz 1000 euro tatil harcligi cok az ben napacam dedigin, aglanacak para degil tr sartlarinda iyi para daha ne olacak

Bende oyle düşunüyorum olmasada biz borç edip yolluyoruz ve onlar bunu anlamıyor var sanıp yine isteyecekler .. Hayirlisiyla bi gideyim onlarla oturup konuşmak galiba en doğrusu

siz konuşucaksınız siz kötü olucaksınız. eşiniz bu olanlara neden oluyor. yok dese bir kere bile dese geri çekilirler. siz konuşucaksınız sonra eşiniz vericek para sonra siz kötü olucaksınız. sorun eşinizde

Eşinize bir daha para istemesinler diye her seferinde gönderiyorsun, peki onlar bu zamana kadar istemekten vazgeçti mi? diye sormalısın. Ayrıca sizin biletinizi bile anneniz alacak eşiniz başkasından borç alıp para gönderecek olacak şey mi. Tamam durumunuz iyi olurda gönderir o ayrı konu, ama sizin durumunuz kötüyken eşinizin böyle davranması tamamen akıl dışı. Ayrıca ben olsam bileti anneme aldırmazdım ve gitmezdim. Sorduklarında da bilet paramız dahi olmadığı için gelemiyoruz derdim belki anlarlar.

Böyle yapacaklarını bilemedim ben Buda doğup büyüdüm ama yıllar oldu turkiyeye gidemedim ailemde biz alırız deyince gitmek istedim .. Yaşadıkca tecrübe ediniyor insanlar iste kaynım gidemeyince cekememezlikten böyle birsey ortaya attılar onlarda ayrı dert zaten .. Ama kararlıyım esimle guzel bi sekilde konuşacam :)

Haklısınız .. Merak ediyorum esim yok veremiyorum dese acaba ne gibi tepki verecekler nasıl davranacaklar ..

Haklısınız .. Merak ediyorum esim yok veremiyorum dese acaba ne gibi tepki verecekler nasıl davranacaklar ..

yani şaşırırlar bence :) ya hiç bir şey olmamış gibi samimiyetlerine devam ederler ya da surat asarlar. artık yapıcak bişey yok. çünkü sizinde durumunuz kötü . iyi olsa neyse. küsselerde eşiniz demeli. ama siz değil eşiniz demeli bence :)

Evet esim demeli ve bunun icin iyice konuşmam gerek kendisiyle .. Teşekkürler canım sizlerle konuşmak gerçekten çok iyi geldi :)

''hayır'' demeyi ögrenin. çok zor birşey degil aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…