kocamin ailesi

Çözüm değil ki ,kv çocuğu alır sen işine bak der.
Onlar gelince ben bebege dokunamiyorum bile firsat kalmiyo.biz gormuyoruz sevemiyoruz diyolar.ikram konusuna akillandim sadece cay veriyorum muhabbet sohbet etmiyorum.yanlarinda duramiyorm bebegi o kadar hirpaliyolarki bakamiyorum.esim anne yavas diyince sus ben 8 tane buyuttum diye bagiriyor.fazlasiyla diktator kaynanam

4 aylık bebeğe çay mı...
tövbe tövbeee...
anlattıklarınızı gözümde canlandırdım da, çıldırmak içten değil. hele birde sevmediğiniz insanlar hepsi.. çocuğunuz o hallerde..
ayy.. alır çocuğu kaçarım gibime geliyor.
Allah yardımcınız olsun.

Bence bir sinir krizi geçirin, başka çözümü yok.

Onun 8 tane büyüttüğü zamanlar başkaydı, şimdiki devir başka.

Eşinizde de iş yok bu arada, kusura bakmayın.

O boş olduğunuz gün arkadaşlarınız, komşularınız gelmez mi?

Sizin aileniz nerede?

benim kaynanamda dikdatör ama söz konusu bebeğimse asla susmam hele onların içide bırakıp odadan çıkmam mümkün değil ilerde çocuğunu sana karşı doldurur bile bunlar aç gözünü yükselt sesini gerekirse

Benimde artik kacasim geliyo.onceden calisiyodum haftada bir yine zorla gidiyodum.her gitmemden sonra eve aglayarak dönüyorum.ama yinede esim nasilrahat ediyo beni hala onlarla icli disli etmeye calisiyo anlayamiyorum

Önlerine bir şey koymazsan her hafta 10 kişi gelmezler bence. Bir de geldiklerinde bebeğini kucağından indirme, görümcelerden çay koymasını iste.
öyle de olmuyor işte
siz mesela yapabilir misiniz ?ne kadar sevmesemde evime gelmiş misafire surat asıp önüne ikram koymadan yapamam ben
hoş değil bence
onun yerine direk kaynanası ile konuşsa daha ıyı bence
yada onlar davet ettiğinde gitmemesi bence işe yarar o gitmedi mi onlar da gelmez

Benimde artik kacasim geliyo.onceden calisiyodum haftada bir yine zorla gidiyodum.her gitmemden sonra eve aglayarak dönüyorum.ama yinede esim nasilrahat ediyo beni hala onlarla icli disli etmeye calisiyo anlayamiyorum
ayh ben olsam o nasihatleri yedirirdim ona

sinir krizi fikri güzel fikir bence

Benim bi annem var kanser hastası. Haftada bir gun ben giderim ayda yilda bir annem gelir bi gece kalir gider. Kultr farki sanirim ben annemi cagirdigimda rahatsizlik vermek.istemez cekinir.bunlar bi.gun izinleri var diye dusunmuyorlar

onlar onun ailesi. o yıllarca o ortamı görerek büyümüş. normal bakması çok normal. ama sizide anlaması lazım bir yerde.
tekrardan Allah yardımcınız olsun. İnşaallah tez zamanda herşey gönlünüzce olur.

iyi hoş diyosunda bunlar misafir değilki huzur bozucu

Benim bi annem var kanser hastası. Haftada bir gun ben giderim ayda yilda bir annem gelir bi gece kalir gider. Kultr farki sanirim ben annemi cagirdigimda rahatsizlik vermek.istemez cekinir.bunlar bi.gun izinleri var diye dusunmuyorlar
peki sizn eşiniz nasıl ?
o seviyor mu kalabalığı ?

size gelmek istediklerinde müsait değilim deseniz nasıl olur ?

Aslinda benimde en cok kafama yatan cozum sinir krizi gecirmek.bu gidislede oyle olucak gibi.cok konusuyolar cok elestiriyolar birbirlerine cok baglilar ban cevao hakki tanimadan hep bi agizdan konusuyolar.en sonunda deliricem.dogrusu eltim oyle yapti iki gun sonra otrmaya gittiler. Biz buyukluk yaptik barismaya geldik dediler gulermisin.aglarmisin

peki sizn eşiniz nasıl ?
o seviyor mu kalabalığı ?

size gelmek istediklerinde müsait değilim deseniz nasıl olur ?
Esim gurultuden nefrer eder.cok sessiz
eşin sana karşı nasıl

Bizim esimle hic bi sorunumuz yok.bu konu haricinde.hassas noktası ailesiymis bunu anladim.ben esime ve bebegime boyle seyler yasatmazdim.beni ailesine karsi bu sekilde savunmuyor.galiba beni kiranda o

iyi hoş diyosunda bunlar misafir değilki huzur bozucu
ya orası öyle tabi ben de hoslanmam nefret ederım kalabalıktan
ve hatta benım esım ıkı kardes olmasına ragmen kaynanam mesela eltımle karsılıklı daırelerde oturuyor
yanı kaynanamlar bıze geldıgınde esımın abısı yengesı ve ıkı cocugu da gelıyor
onlar ole yanı gıttıklerı her yere yapışık gidiyorlar
onları davet eden de o şekilde davet edıyor
yanı bız kendımız bır araya geldıgımızde esım ben cocugumuz kaynana kayınpeder abı yenge ıkı cocukları toplam 9 kışı oluyoruz bu bile beni boğuyor ben 9 kıişi bir arada ancak bize misafir geldiğinde görmüş insanım

ama yapılacak bişe yok malesef kalabalık ailede böle
şimdi konu sahibi eşinin kardeşlerini ve anne babasını bir aksam mısafır etmek istese anne baba 8 kardes ve en az iki tane desek herbirinin cocukları olsa düşünemiyorum o ortamı ama malesef '' cok kalabalık oluyoruz birazı gelemsin '' denemiyor
mecbur bu durum böle

Neredeyse bir mahalle akraba bunlar ve böyle klan halinde yaşamaya eşinizde dahil olmak üzere alışmışlar
Onlara garip gelmiyor ki bu durum
Sonuç olarak düzelmez, eşiniz için doğal bir durum bu.
Allah size sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…