- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
- Konu Sahibi obiranneee
-
Onlar gelince ben bebege dokunamiyorum bile firsat kalmiyo.biz gormuyoruz sevemiyoruz diyolar.ikram konusuna akillandim sadece cay veriyorum muhabbet sohbet etmiyorum.yanlarinda duramiyorm bebegi o kadar hirpaliyolarki bakamiyorum.esim anne yavas diyince sus ben 8 tane buyuttum diye bagiriyor.fazlasiyla diktator kaynanamÇözüm değil ki ,kv çocuğu alır sen işine bak der.
Dahabebeğin ne kadarlık canım
bebeğin ne kadarlık canım
Onlar gelince ben bebege dokunamiyorum bile firsat kalmiyo.biz gormuyoruz sevemiyoruz diyolar.ikram konusuna akillandim sadece cay veriyorum muhabbet sohbet etmiyorum.yanlarinda duramiyorm bebegi o kadar hirpaliyolarki bakamiyorum.esim anne yavas diyince sus ben 8 tane buyuttum diye bagiriyor.fazlasiyla diktator kaynanam
benim kaynanamda dikdatör ama söz konusu bebeğimse asla susmam hele onların içide bırakıp odadan çıkmam mümkün değil ilerde çocuğunu sana karşı doldurur bile bunlar aç gözünü yükselt sesini gerekirseOnlar gelince ben bebege dokunamiyorum bile firsat kalmiyo.biz gormuyoruz sevemiyoruz diyolar.ikram konusuna akillandim sadece cay veriyorum muhabbet sohbet etmiyorum.yanlarinda duramiyorm bebegi o kadar hirpaliyolarki bakamiyorum.esim anne yavas diyince sus ben 8 tane buyuttum diye bagiriyor.fazlasiyla diktator kaynanam
4 aylık bebeğe çay mı...
tövbe tövbeee...
anlattıklarınızı gözümde canlandırdım da, çıldırmak içten değil. hele birde sevmediğiniz insanlar hepsi.. çocuğunuz o hallerde..
ayy.. alır çocuğu kaçarım gibime geliyor.
Allah yardımcınız olsun.
öyle de olmuyor işteÖnlerine bir şey koymazsan her hafta 10 kişi gelmezler bence. Bir de geldiklerinde bebeğini kucağından indirme, görümcelerden çay koymasını iste.
ayh ben olsam o nasihatleri yedirirdim onaBenimde artik kacasim geliyo.onceden calisiyodum haftada bir yine zorla gidiyodum.her gitmemden sonra eve aglayarak dönüyorum.ama yinede esim nasilrahat ediyo beni hala onlarla icli disli etmeye calisiyo anlayamiyorum
sinir krizi fikri güzel fikir benceBence bir sinir krizi geçirin, başka çözümü yok.
Onun 8 tane büyüttüğü zamanlar başkaydı, şimdiki devir başka.
Eşinizde de iş yok bu arada, kusura bakmayın.
O boş olduğunuz gün arkadaşlarınız, komşularınız gelmez mi?
Sizin aileniz nerede?
Bence bir sinir krizi geçirin, başka çözümü yok.
Sizin aileniz nerede?
yanlıs anladınız galiba nasihat ediyor demıyorayh ben olsam o nasihatleri yedirirdim ona
onlar onun ailesi. o yıllarca o ortamı görerek büyümüş. normal bakması çok normal. ama sizide anlaması lazım bir yerde.Benimde artik kacasim geliyo.onceden calisiyodum haftada bir yine zorla gidiyodum.her gitmemden sonra eve aglayarak dönüyorum.ama yinede esim nasilrahat ediyo beni hala onlarla icli disli etmeye calisiyo anlayamiyorum
iyi hoş diyosunda bunlar misafir değilki huzur bozucuöyle de olmuyor işte
siz mesela yapabilir misiniz ?ne kadar sevmesemde evime gelmiş misafire surat asıp önüne ikram koymadan yapamam ben
hoş değil bence
onun yerine direk kaynanası ile konuşsa daha ıyı bence
yada onlar davet ettiğinde gitmemesi bence işe yarar o gitmedi mi onlar da gelmez
peki sizn eşiniz nasıl ?Benim bi annem var kanser hastası. Haftada bir gun ben giderim ayda yilda bir annem gelir bi gece kalir gider. Kultr farki sanirim ben annemi cagirdigimda rahatsizlik vermek.istemez cekinir.bunlar bi.gun izinleri var diye dusunmuyorlar
Bence bir sinir krizi geçirin, başka çözümü yok.
Sizin aileniz nerede?
uydurma kabilyetime hayran kaldım şu andayanlıs anladınız galiba nasihat ediyor demıyor
nasıl rahat edıyor anlamıyorum dıyor :)
Esim gurultuden nefrer eder.cok sessizpeki sizn eşiniz nasıl ?
o seviyor mu kalabalığı ?
size gelmek istediklerinde müsait değilim deseniz nasıl olur ?
eşin sana karşı nasıl
ya orası öyle tabi ben de hoslanmam nefret ederım kalabalıktaniyi hoş diyosunda bunlar misafir değilki huzur bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?