- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
- Konu Sahibi obiranneee
-
öyle de olmuyor işte
siz mesela yapabilir misiniz ?ne kadar sevmesemde evime gelmiş misafire surat asıp önüne ikram koymadan yapamam ben
hoş değil bence
onun yerine direk kaynanası ile konuşsa daha ıyı bence
yada onlar davet ettiğinde gitmemesi bence işe yarar o gitmedi mi onlar da gelmez
peki sizn eşiniz nasıl ?
o seviyor mu kalabalığı ?
size gelmek istediklerinde müsait değilim deseniz nasıl olur ?
hassas noktası ailesi olmayan bi erkek göstersenize banaEsim gurultuden nefrer eder.cok sessiz
Bizim esimle hic bi sorunumuz yok.bu konu haricinde.hassas noktası ailesiymis bunu anladim.ben esime ve bebegime boyle seyler yasatmazdim.beni ailesine karsi bu sekilde savunmuyor.galiba beni kiranda o
geldiklerinde hastayım de çocuğunu da al kapat kendini odana kendi kendilerine otursun otursun gitsinler.. başka bir şey aklıma gelmiyor açıkçası
hassas noktası ailesi olmayan bi erkek göstersenize bana
hepsi aynı
iyi de bu ordu şeklinde ailesi geldiğinde peki size yardımcı oluyor mu kendi?
yada dediğim gibi ben cocukla basedemıyorum musaıt degılım falan desenız nasıl olur?
bi yandan da aslında size de hak vermekle birlikte bu konuda cok da yapılacak birşey yok diye dusunuyorum malesef
adamın aılesı kalabalık işte
mesela siz illaki dielım eşinizin anne babasını ve kardeslerını dıyelım ramazan ayında ıftara cagıracaksınız
anne baba 8 kardes ve herbırının ıkıser tane en az cocukları oldugunu dusunursek ortaya cıkan o orduyu mecburen bölemezsiniz '' cok kalabalık oluyor hepsi gelmesin ' diyemezsiniz
oncekı yorumda da yazdım ben mesela esım ıkı kardes ve ben kalabalıktan hıc hoslanmayan kalabalık aıleden de hoslanmayan bı ınsanım
ılk evlendık 1 sene ozel durumlardan dolayı kaynanamla oturmak zorunda kaldım
zaten sorunlar yasadık onları hıc saymayayım kabus gıbıydı bırde bunun yanında benım eltım kaynanamla karsılıklı daırelerde oturuyorlar ve yeme ıcme bır kaynanam sabah yuzunu yıkamaya eltıme gırer bırdaha gece yatmaya evıne gırer kıs gunu kendı evınde kombı yakmaz eltımıne vınde ısınırlar kayınpederde ısten cıkınca oraya gırer dırek yanı beraber oturuyorlar
ben ılk evlendım nasılsa gecıcıı olarak geldım ben duzenlerını bozmayayım dedım ve aynı sekıl devam ettık eltımın evınde yemeye
kabus gıbıydı resmen her aksam masada esım ben kaynana kayınpeder abı yenge ıkı cocukları 9 kısıydık ! sofradan kalkınca o bulasık bana düğün evi gibi geliyordu
sofra hazırlarken hele elime 9 tane kaşık 9 tane çatal alıyordum onlar bile bana ne kadar cok fazla geliyordu hergun esımle kavga edıyordum ordan cıkmak için
ben 9 kısıyı bır arada ancak bize misafir geldiğinde görmüş insandım evlendım her aksam 9 kişi ile aynı odada , cay yapıyoruz bi yudum almadan yok babanın cayı bitmiş yok abinin çayı bitmiş bilmemne yok meyvesıydı falan yatana kadar hizmet kaynana ana kraliçe biz iki gelin cariyeler gibi ortada
eşime dedim ben boşanıyorum senden beni burdan çıkarmazsan
ve hemen ayrı eve cıktık cok sukur kurtudum
ama dıyorum ya geliş gidiş yaptıgımzda bile kaynanam ve eltım koloni halde geziyorlar birini cagırdın mı öbürünü cagırmadan olmuyor ve geldiklerinde 9 kişi oluyoruz yine buhran geçiriyorum
allahtan calısıyorum sürekli de gelemiyorlar
allah kurtardı dıyorum benii
yanı cok uzun yazdım ama zor kurtulmak cok zor
Yaptiginiz.hic bisey tabak takimina kadar begenilmeyince bi sure sonra haliyle yavas yavas azalıyo ikramlar.en son cay veriyodum gorumcem ayy insallah bu sefer cay guzel olmusturda icebiliriz diyince bu sefer caydami vermesem diye dusunmedim degil
net o kaynananı bir güzel döverşm aklı başına gelir çay içirmek nedirbebegimin canını yakiyolar.havaya atiyolar sirtina vuruyolar kaynanam cay icirmeye calisirken ustune basina dokuyo ve esim ailesine cok bagli.yaptiklarini gordugu halde tepkisiz ve ailemdir demeye devam ediyo.ben acik
Davrandım ve rahatsız oldugumu paylastim iyice onlarin tarafina gecti.sizce ne yapmaliyim.geldiklerinde en az 10 kisi geliyolar ve her biri ayri ayri biseyler soyluyolar.arayi sogutma.istiyorum sizce ne yapabilirim
işte bunu yapmayacaktınız 3 gun olmus dogum yapalı ne dıye cay yapıyorsunuz kıSezeryanla dogum yaptim.hastaneden ciktigim 3.cu gun oturmaya geldiler.cay ikrami yaparken buda yeni modami niye oyle iki buklum duruyosun diyip gulduler.bana kal geldi.hic bisey diyemedim.dikislerim aciyo diyebildim sadece.lohusayken bile yatamadim anliycagin
ay bu ne ya ne biçim insan bunlar bence bunlarla baş edilmezSezeryanla dogum yaptim.hastaneden ciktigim 3.cu gun oturmaya geldiler.cay ikrami yaparken buda yeni modami niye oyle iki buklum duruyosun diyip gulduler.bana kal geldi.hic bisey diyemedim.dikislerim aciyo diyebildim sadece.lohusayken bile yatamadim anliycagin
Sezeryanla dogum yaptim.hastaneden ciktigim 3.cu gun oturmaya geldiler.cay ikrami yaparken buda yeni modami niye oyle iki buklum duruyosun diyip gulduler.bana kal geldi.hic bisey diyemedim.dikislerim aciyo diyebildim sadece.lohusayken bile yatamadim anliycagin
Bir dahaki sefer geldiklerinde onu söyleyen görümcenize desenize;
Ayşecim (adı her ne ise), hadi çayı da sen yap bugün, ellerinden lezzetli bir çay da ben içeyim diye.
Sonra çay önüne gelince bir yudum alıp püskürt beğenmemiş gibi. Ayyyy ben yaparım bir dahakine, sakın sen elini sürme, ne biçim yapmışsın deyiver.
Sezeryanla dogum yaptim.hastaneden ciktigim 3.cu gun oturmaya geldiler.cay ikrami yaparken buda yeni modami niye oyle iki buklum duruyosun diyip gulduler.bana kal geldi.hic bisey diyemedim.dikislerim aciyo diyebildim sadece.lohusayken bile yatamadim anliycagin
Heheh ilahiYapmayi o kadaaar cok isterdmkiii.esim 8 cocugun en kucugu.gorumcelerim 45 50 yas arasi.kayinvalidem 75.belkide bu yuzden sesimi cikarsmiyorum
Sezeryandan sonra 1 ay yattım üstümde geceliklerle
Kimseye de hizmet etmedim.
Yaşla ne alakası var ki?
Ben 40 yaşına geldim, edebin, ahlakın, görgünün yaşla, eğitimle, doğduğu yerle, meslekle, statüyle hiç bir ilgisi olmadığını öğrendim.
Onlara bu yaşta edeb, terbiye öğretemeyeceğine göre sen de onların dilinden konuş.
Bir tatil günü eşine diyemez misin, annem çağırmıştı, ona gidelim diye.
Ya da sadece bebeğini alıp sen git onlar gelmeden.
fenalık geçircem sandım okurkenhassas noktası ailesi olmayan bi erkek göstersenize bana
hepsi aynı
iyi de bu ordu şeklinde ailesi geldiğinde peki size yardımcı oluyor mu kendi?
yada dediğim gibi ben cocukla basedemıyorum musaıt degılım falan desenız nasıl olur?
bi yandan da aslında size de hak vermekle birlikte bu konuda cok da yapılacak birşey yok diye dusunuyorum malesef
adamın aılesı kalabalık işte
mesela siz illaki dielım eşinizin anne babasını ve kardeslerını dıyelım ramazan ayında ıftara cagıracaksınız
anne baba 8 kardes ve herbırının ıkıser tane en az cocukları oldugunu dusunursek ortaya cıkan o orduyu mecburen bölemezsiniz '' cok kalabalık oluyor hepsi gelmesin ' diyemezsiniz
oncekı yorumda da yazdım ben mesela esım ıkı kardes ve ben kalabalıktan hıc hoslanmayan kalabalık aıleden de hoslanmayan bı ınsanım
ılk evlendık 1 sene ozel durumlardan dolayı kaynanamla oturmak zorunda kaldım
zaten sorunlar yasadık onları hıc saymayayım kabus gıbıydı bırde bunun yanında benım eltım kaynanamla karsılıklı daırelerde oturuyorlar ve yeme ıcme bır kaynanam sabah yuzunu yıkamaya eltıme gırer bırdaha gece yatmaya evıne gırer kıs gunu kendı evınde kombı yakmaz eltımıne vınde ısınırlar kayınpederde ısten cıkınca oraya gırer dırek yanı beraber oturuyorlar
ben ılk evlendım nasılsa gecıcıı olarak geldım ben duzenlerını bozmayayım dedım ve aynı sekıl devam ettık eltımın evınde yemeye
kabus gıbıydı resmen her aksam masada esım ben kaynana kayınpeder abı yenge ıkı cocukları 9 kısıydık ! sofradan kalkınca o bulasık bana düğün evi gibi geliyordu
sofra hazırlarken hele elime 9 tane kaşık 9 tane çatal alıyordum onlar bile bana ne kadar cok fazla geliyordu hergun esımle kavga edıyordum ordan cıkmak için
ben 9 kısıyı bır arada ancak bize misafir geldiğinde görmüş insandım evlendım her aksam 9 kişi ile aynı odada , cay yapıyoruz bi yudum almadan yok babanın cayı bitmiş yok abinin çayı bitmiş bilmemne yok meyvesıydı falan yatana kadar hizmet kaynana ana kraliçe biz iki gelin cariyeler gibi ortada
eşime dedim ben boşanıyorum senden beni burdan çıkarmazsan
ve hemen ayrı eve cıktık cok sukur kurtudum
ama dıyorum ya geliş gidiş yaptıgımzda bile kaynanam ve eltım koloni halde geziyorlar birini cagırdın mı öbürünü cagırmadan olmuyor ve geldiklerinde 9 kişi oluyoruz yine buhran geçiriyorum
allahtan calısıyorum sürekli de gelemiyorlar
allah kurtardı dıyorum benii
yanı cok uzun yazdım ama zor kurtulmak cok zor
şöyle insanları bi kaşık suda boğasım geliyoHastenede dogum yaptığım gun kaynanam sen niye yatiyosun yan odadakilerde sezeryanla dogum yapmis kosuyolar falan dedi.tabiki oyle olmadigini biliyodum ama daha fazla konussunlar istemedim.bebegim 3 aylikken kaynanam bu bebek niye oturamiyo kollarindan tutunca adim atamiyo dedi.daha kucuk cunku dedim.benimkiler 3 aylikken yapardi valla bu bebekte bi sorun var dedi.bende sinirlendim gerizekali demekki benim cocugum belki ondandir dedim.herkese gidip cocugu gerizekalı ymis annesi.oyle dedi demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?