Kocamın ailesinden rahatsız oluyorum ama eşime birşey söyleyemiyorum

Kör sağır dilsiz ve beyinsiz mi? Farkında olmaması için bunlar şart

Ona gerçeği kim söylemek ister ? Sevgi böyle bir şey değil. Eşiniz sizi sindirmiş. Sindiğiniz için de bir şey diyemiyorsunuz eşinizin ailesi de sizi ciddiye almıyor. Bebeğiniz var, çalışmıyorsunuz ne denir ki kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz.

Eşimin beni sevdiğine eminim o hiçbirşeyi bilmiyor söyleyemiyorum
Nasıl bilmiyor ya, durumu anlamayacak kadar geri zekalı mı bu adam? Daha önce de ailesiyle ilgili defalarca kavga etmişsiniz, hemen çirkefleşiyormuş. Tadı kaçmasın diye bilmezden geliyor işte. Ailesi eşinizi, eşiniz de sizi kullanıyor bal gibi.

Ama benim asıl garipsediğim, insan nasıl eşine rahatsız olduğu bir şeyi dile getiremez? Ne kıymetli kocalarınız var yahu, ben olsam kırk kere söylemiştim. Eşimden daha yakın kim var? İstemediğiniz bir şeyi onunla paylaşmayacaksanız niye evlendiniz? Sadece seks, üreme, temizlik ve yemek ihtiyaçlarını göresiniz diye mi?

Ne biçim insanlarla evleniyorsunuz? Eşimin ailesi gelip bir hafta kalınca bile eşime artık gitseler mutlu olacağım diye bakıyorum ki dünyanın en iyi insanları olabilir. Yemek yaparlar, temizlik yaparlar, alışveriş yaparlar. Benden ziyade eşimin kendisi bile rahatsız oluyor bir süre sonra oturup kalkamıyoruz çünkü.

Bir arkadaşım da aynı böyle sınır bilmez, oğlumun evi değil mi istediğim givi gelirim, gelin hizmet etsin beklentisinde bir ailenin oğluyla evlendi. Birkaç kere cinnet geçirdi, sınırını koydu, süt dökmüş kuzu gibi oldular. Ben küçücük bebekle evde yaşlı adam varken rahat edemem diyeceksin. Kocan da gündüz yoktur belki evde ne münasebet ya.

Siz de memnun olmadığınızı bagirarak cagirarak soyleyin baktiniz fayda yok gelene en asgari hizmet edin ve surat asın.Eşiniz bu sebeple sizi kaybetmekten korkmuyorsa siz de korkmayin.

Annesi hiçbirşey söylemez sadece arkadan dedikodu yapar ya da kızlarıyla halleder sorunlarınınpnlar üzerinden yapar

Kendi evinde çamaşırı bile zar zor yıkanır yemek doğru düzgün yapılmaz pratik yemekler olur genelde . Burda diğer eltilerim de aynı şekilde yemeği çamaşırı herşeyi dört dörtlülnpda herkese gelinlerim iyi bakıyor keyfim yerinde ben neden gelim ki diyor

Kocamın kendi işi sabah beraber çıkıyorlar gece geliyorlar ben onları beklemiyorum uyuyorum fakat yine de evde olması gerçeği bile rahatsız ediyor

Bende eşimin ailesinin birok şeyinden rahatsızdım. Direkt ailem şöyle böyle deyince sinirleniyordu kavga ediyorduk. Ama başka örnekle üzerinden anlatınca biraz biraz kafası basmaya başladı. Şuan ailesine bir kuruş vermez. Her şeyin anlatma biçiminde bitiyor ama iğneler şekilde değil başka şekilde anlat

Nasıl mesela şuan babasının gitmesini istiyorum 10 gün oldu amasöyleyemiyorum annesiyle babası kardeşi tekrar gelip kalmasını istemiyorum ama söyleyemiyorum

Nasıl mesela şuan babasının gitmesini istiyorum 10 gün oldu amasöyleyemiyorum annesiyle babası kardeşi tekrar gelip kalmasını istemiyorum ama söyleyemiyorum
Baban ne zaman gidiyor diye sor. Kızdı hop de sen daha çok kız. Tartışmayıda baba duysun. Boşver birşeyler bozulmadan düzelmiyor.

Benim esimin onceligi benim rahatim olmali . Ne boyle cumbur combalak size yerlesmisler ben cingar cikaririm . Esiniz sizi bastirmis sizi sevdiğinizi düşünüyorsunuz ama sevgi bu değil üzgünüm. Sizi hizmetci gibi kullaniyolar esinde izin veriyo farkındaysan sinirini çiz yoksa cok uzulursunuz boyle

Evet üçü birden nasıl susmuş hayret?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…