Öncelikle merhaba. Nerden başlayacağımı bilmiyorum. 3 yıllık evliyim 1 yaşında bir bebeğim var. Eşimle memleketlerimiz farklı. Bi severek evlendik ve eşimin işi dolayısı ile Akdeniz’de bir şehire yerleştik . Memleketlerimiz bize hayli uzakta. Ben evlendiğimden beri ailesi ile ilgili çok hoşuma gitmeyen rahatsız olduğum durum taşandı ilk başlarda açıkça olmasada rahatsızlığımı belirttim verdim inanılmaz değişti bağırıp çağırdı kavgaçıkardı hakaretler etti ve artık ben hiçbir şey söyleyemez duruma geldim. Eşimin ailesi gerçekten insanı kullanıyor düşüncesiz. Yaz tatilinde eşimin memleketine gittim ordan da ailemin yanına geçecektim eltimle beraber gittik . Biz gide gitmez bize hizmetçi muamelesi yaptılar oturup hizmet beklediler evi gerçekten pisti temizledik evin çok eksiği vardı aldık ne bir teşekkür ne bir iyi niyet göstergesi. Arkamızdan konuştular aynı evin içerisinde olduğumuz için duyduk. Görümcelerim resmen beni kullandı maddi anlada farkettince ve artık bunaizin vermeyince tavırları değişti .ve daha anlatamadığım bir sürü olay. Evlendiğim günden beri eşimin ailesi sürekli bir bahane ile buraya yanımıza geliyor. Ameliyat olması gerekiyor ısrarla burada olun diyorlar gelinle bakar diyorlar bakıyoruz da sürekli dedikodu beğenmeme . Şimdi eşimin babası gelmiş 15 gündür burdadaha bir ay kalacakmış. Köyde kaynanam ve görümcem var kaynanam hasta görümcemin de ameliyat işi çıkmış ama umrunda değil benim burda keyfim yerinde diyor. Birde gidip tekrar Ocak ayında üçü gelip yaza kadar kalacakmış. Eşim hiçbirşeyib farkında değil ben herşeyden memnunum zannediyor. Ama yeter ben istemiyorum. Herşeye karışıyorlar sürekli para istiyorlar kendi çocuklarını bile sevmiyorlar . Sürekli dedikodu napacağımı bilmiyorum