Yani şöyle hem maddi olarak hem manevi olarak yardımcı oluyor . Ben bu durumu kabul ederek evlendim. Ancak engel durumu hayatını devam ettirebilmesine engel değil. Kayınvalidem görümcelerim kaynım var aynı evde yaşıyorlar. Beni rahatsız eden durum bu kadar yeni evliyken sürekli beraber olmak istemeleriEşiniz gittiğinde yardımcı mı oluyor, engelli babası varmış ya.
Eşiniz o evin babası durumunda mıydı? Cinsel olarak demiyorum da duygusal olarak kvalideniz oğlunu eşi yerine koymuş olabilir mi? Cümle arasında ben giderim dediğini yazmışsınız. Bağımlı kocanızı ayırmak zor.Yani şöyle hem maddi olarak hem manevi olarak yardımcı oluyor . Ben bu durumu kabul ederek evlendim. Ancak engel durumu hayatını devam ettirebilmesine engel değil. Kayınvalidem görümcelerim kaynım var aynı evde yaşıyorlar. Beni rahatsız eden durum bu kadar yeni evliyken sürekli beraber olmak istemeleri
Şöyle ki eşim şırnakta askeri personeldi. Benim görev yaptığım yere eş durumuyla geldi. Evi dizerken annem ve babamı çağırdım her eşyayı kendim seçtim kendim dizdim. Her şeyini ben üstlendim eşim sadece maddiyat olarak karşıladı. Bavulunu alıp geldi yani sadece şuan görevde ben evdeyim sürekli kendimi temizlikle yemekle ilgilenerek oyalıyorum iki hafta sonra okul açılıyor zaten ve artık okula yoğunlaşmam gerekiyor dediğimde ise ben giderim dedi . Yani çok kırıldım ve gücendim bilmiyorum aileme anlatamıyorum onları dinlemeyip istemedikleri bir evlilik yaptım ama çok bunaldımHiç işiniz yok mu ya tatilse bile bizim bir sürü işimiz oluyor
Araba işleri evin işleri, yeni evlisiniz doğru düzgün yerleşememişsinizdir bile.
Evde kalıp bunlarla ilgilensenize
Evet gittik dönüşte de kuzeninin düğünü vardı iki gün orda kaldık pazartesi işe başladı eşim cumartesi dönelim diye karar verdik kaynanam gidip ne yapacaksınız demeye başladı en son çoluk çocuk var ben sana sonra anlatırım dedim sustu . Normalde pat pat cevap veririm herkese ama eşimin annesi diye saygısızlık yapmak istemiyorumBalayına gittiniz mi?
Eşiniz o evin babası durumunda mıydı? Cinsel olarak demiyorum da duygusal olarak kvalideniz oğlunu eşi yerine koymuş olabilir mi? Cümle arasında ben giderim dediğini yazmışsınız. Bağımlı kocanızı ayırmak zor.
Eşinizin ailesine mesafenizi koyabilirsiniz tabi ki tamamen bir mesafe değil ama sizin de ayrı bir hayatınızın olduğunu belirtmelisiniz.Kızlar merhaba. Burayı yeni açtım yeni kullanıcıyım. Konu hakkında daha önce başlık açılmış mı bilmiyorum.
Ben yeni evliyim. Aslında nikahımız nisanda oldu ama 8 ağustosta evlendik. Evlendiğimizden bu yana eşimin şehir dışında yaşayan ailesine sürekli gidiyoruz ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Onlara gittiğimizde annesi sürekli kalın diye ısrar ediyor ancak iki haftalık evliyiz nerdeyse ve eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Eşime bu konuyu açtığımda annesinin kötü niyetli olmadığını belirtiyor sen üzülme takma benim dediğim olur gideceğiz dedim sustu diyor. Ancak eşime susuyor benle yalnız kalınca niye gidiyorsunuz diye beni vır vır yiyor. Çok sıkıldım. Ailem daha uzakta şehir dışında . Ben öğretmenim okul açılsa da kurtulsam diye düşünüyordum ki eşim ben giderim dedi . Ben de o araba su mu yakıyor diye kavga ettik ( arabanın yakıtından yakınmıştı bi ara benim aileme gelince her şeyi yakınıyor ) . Eşimin babası engelli bize daha gelmediler ama sürekli onlara gitmemizi bekliyorlar. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Sabırlı bir insanım ama sinirliyim de aynı zamanda. Sinirimin eşimle aramızı bozmasından endişe ediyorum. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl aştınız yardım eder misiniz?
E zaten yakın değilmiş ki. Evlenince mi kıymete bindiler. Maddi yardımı söylemiyorum ona bir şey diyemem küçük kardeşler vardır yardım edilir tabi ki. Ama Normalde bu kadar sık görmüyordu zaten. Ha evliliği yoluna koyar dengeler gidiş gelişler sorun olmaz ama siz daha yeni evlisiniz bu göbek bağını kesip çekirdek aile kavramına alışması lazım. Bir de bu saygısızlık değil sınır çizmek siz de saygı çerçevesinde bunu sağlayabilmelisinizŞöyle ki eşim şırnakta askeri personeldi. Benim görev yaptığım yere eş durumuyla geldi. Evi dizerken annem ve babamı çağırdım her eşyayı kendim seçtim kendim dizdim. Her şeyini ben üstlendim eşim sadece maddiyat olarak karşıladı. Bavulunu alıp geldi yani sadece şuan görevde ben evdeyim sürekli kendimi temizlikle yemekle ilgilenerek oyalıyorum iki hafta sonra okul açılıyor zaten ve artık okula yoğunlaşmam gerekiyor dediğimde ise ben giderim dedi . Yani çok kırıldım ve gücendim bilmiyorum aileme anlatamıyorum onları dinlemeyip istemedikleri bir evlilik yaptım ama çok bunaldım
Şöyle ki araba benim arabam. Ama bunun lafını asla etmedim. Sadece bana gelince bir şeyleri bahane edip masraf yapmayalım diyor ama ailesine gelince ben giderim demesine bozuldum ve su mu yakıyor diye kavga çıkardım. Her şeyimizi kendimiz yaptık kendi babama borçlanarak. Para mevzusunu asla açmadım yardım et öğrenci onlar da dedim ama ben bir şeyleri görmezden geldikçe tepeme biniyorlar gibi hissediyorum kafanızı şişirdim kusura bakmayınKızlar merhaba. Burayı yeni açtım yeni kullanıcıyım. Konu hakkında daha önce başlık açılmış mı bilmiyorum.
Ben yeni evliyim. Aslında nikahımız nisanda oldu ama 8 ağustosta evlendik. Evlendiğimizden bu yana eşimin şehir dışında yaşayan ailesine sürekli gidiyoruz ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Onlara gittiğimizde annesi sürekli kalın diye ısrar ediyor ancak iki haftalık evliyiz nerdeyse ve eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Eşime bu konuyu açtığımda annesinin kötü niyetli olmadığını belirtiyor sen üzülme takma benim dediğim olur gideceğiz dedim sustu diyor. Ancak eşime susuyor benle yalnız kalınca niye gidiyorsunuz diye beni vır vır yiyor. Çok sıkıldım. Ailem daha uzakta şehir dışında . Ben öğretmenim okul açılsa da kurtulsam diye düşünüyordum ki eşim ben giderim dedi . Ben de o araba su mu yakıyor diye kavga ettik ( arabanın yakıtından yakınmıştı bi ara benim aileme gelince her şeyi yakınıyor ) . Eşimin babası engelli bize daha gelmediler ama sürekli onlara gitmemizi bekliyorlar. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Sabırlı bir insanım ama sinirliyim de aynı zamanda. Sinirimin eşimle aramızı bozmasından endişe ediyorum. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl aştınız yardım eder misiniz?
bence çok iyi demişsinizEvet gittik dönüşte de kuzeninin düğünü vardı iki gün orda kaldık pazartesi işe başladı eşim cumartesi dönelim diye karar verdik kaynanam gidip ne yapacaksınız demeye başladı en son çoluk çocuk var ben sana sonra anlatırım dedim sustu . Normalde pat pat cevap veririm herkese ama eşimin annesi diye saygısızlık yapmak istemiyorum
Sizin arabanızı alıp alıp annesine gidecek ama siz ailenize gidince benzini mi söyleyecek. Üstelik sayenizde merkeze gelmişken. Bence müsade etmeyin.Şöyle ki araba benim arabam. Ama bunun lafını asla etmedim. Sadece bana gelince bir şeyleri bahane edip masraf yapmayalım diyor ama ailesine gelince ben giderim demesine bozuldum ve su mu yakıyor diye kavga çıkardım. Her şeyimizi kendimiz yaptık kendi babama borçlanarak. Para mevzusunu asla açmadım yardım et öğrenci onlar da dedim ama ben bir şeyleri görmezden geldikçe tepeme biniyorlar gibi hissediyorum kafanızı şişirdim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?