- 11 Kasım 2024
- 1.523
- 3.948
- 48
- 34
İpleri eline verirseniz kurtulamazsiniz.. baştan çizgisini çekmesi lazım.. bi iki hafta üst üste kendi ailenize gidin kendiniz bakalım ne diyecek..Şöyle ki araba benim arabam. Ama bunun lafını asla etmedim. Sadece bana gelince bir şeyleri bahane edip masraf yapmayalım diyor ama ailesine gelince ben giderim demesine bozuldum ve su mu yakıyor diye kavga çıkardım. Her şeyimizi kendimiz yaptık kendi babama borçlanarak. Para mevzusunu asla açmadım yardım et öğrenci onlar da dedim ama ben bir şeyleri görmezden geldikçe tepeme biniyorlar gibi hissediyorum kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Balayına üç gün gittik . Gittiğimiz gün arabamız bozuldu. İki gün tamirle geçti ( arabayı babangil kullandı bize gelince patladı diye laf da yedim . Elimdeki altınları verdim yaptırsın diye) pazartesi gittik çarşamba günü ben eve gidelim dedim perşembe günü kuzeninin düğünü var diye gitmek istedi kavga çıkardım cumadan gittik . Cumartesi ordaydık . Cumartesi akşam dönmek isteyince olaylar başladı pazartesi işe başlayacaktı eşim kayınvalidem pazar akşamı gidin dedi . Onun öncesinde de düğünden birkaç gün önce kaldık provaydı hazırlıklardı diye dün de aramış ne zaman geleceksiniz diye soruyor. Oğlu da pazar nöbetim var anne dedi cumartesi gelin dedi . Haftaya bakarız dedi . Ben de kavga çıkardım haftaya niye söz veriyorsun okul başlıyor ben gidemem bir yere dedim ben giderim deyince olay koptu2 hafta bile olmamış evleneli, 1 haftası balayında geçti desek kalan günlerde nasıl sürekli gittiniz anlamadım üstelik şehir dışı diyorsunuz
Biz urfadayız ailesi adıyamanda kendi ailem nevşehirde. Ben seni istersen ailene götürürüm dedi ancak mersinden urfaya gelene kadar (200 kmsini ben sürdüm) oflaya puflaya geldi yoruldum diye. Sonra hasta oldu . Kayınbabam da oğlana ne yaptın dedi ben de çok konuşuyordu zehirledim dedim.İpleri eline verirseniz kurtulamazsiniz.. baştan çizgisini çekmesi lazım.. bi iki hafta üst üste kendi ailenize gidin kendiniz bakalım ne diyecek..
O da beni sevdiği için urfaya gelip katlandığını oysaki batıya giderek çok güzel bir bekar hayatı olacağını anlatıyor. Urfa asayişi kalabalık diye her gün dinliyorum . Oysaki ben de burda görev yapıyorum. İstemede kahve dokunuyor diye çikolatalı süt vermiştim. Haklısınız galiba her şeyini kolaylaştırarak bk yedim.Kusura bakmayın acı olacak ama adamın sizi sevdiğini düşünmüyorum. Sayenizde ailesine yakın yere tayin olmuş, arabanıza çökmüş ailesine kafasına göre sizi bile dinlemeden gidecek kadar sahiplenmiş, düğünü kayinpedere borçlanarak yapmış, e çalışan kadinsınız maaşınız üzerinden planlarda baslamistir eminim. Bedava seks ve.ev hizmeti de.bonus olmuş. Hayatta kimse için bu kadar kolay olmayin evlilige maddi manevi hazır değilse evlenmeseymis
Balayına üç gün gittik . Gittiğimiz gün arabamız bozuldu. İki gün tamirle geçti ( arabayı babangil kullandı bize gelince patladı diye laf da yedim . Elimdeki altınları verdim yaptırsın diye) pazartesi gittik çarşamba günü ben eve gidelim dedim perşembe günü kuzeninin düğünü var diye gitmek istedi kavga çıkardım cumadan gittik . Cumartesi ordaydık . Cumartesi akşam dönmek isteyince olaylar başladı pazartesi işe başlayacaktı eşim kayınvalidem pazar akşamı gidin dedi . Onun öncesinde de düğünden birkaç gün önce kaldık provaydı hazırlıklardı diye dün de aramış ne zaman geleceksiniz diye soruyor. Oğlu da pazar nöbetim var anne dedi cumartesi gelin dedi . Haftaya bakarız dedi . Ben de kavga çıkardım haftaya niye söz veriyorsun okul başlıyor ben gidemem bir yere dedim ben giderim deyince olay koptu
Zekası geri kocanız sizin arabanızı babanız kullandı ve araba bozuldu diye kavga mı çıkardı? İkisi arasında bağ kurarken hiç yüzü kızarmadı mı?
Kendinin neden arabası yok paşanın? Anne babasına gidecekse sizin arabanızla gidecek sanırım. Allah kolaylık versin.
Haftaya araba size lazım olsun eğitimim var deyin, isim var deyin atlasın
Hiiiç geri adım atmayın o zaman, tavrınızı koruyun mesafeyi baştan koydunuz koydunuz, zaman geçtikçe önünü alamazsınız,Balayına üç gün gittik . Gittiğimiz gün arabamız bozuldu. İki gün tamirle geçti ( arabayı babangil kullandı bize gelince patladı diye laf da yedim . Elimdeki altınları verdim yaptırsın diye) pazartesi gittik çarşamba günü ben eve gidelim dedim perşembe günü kuzeninin düğünü var diye gitmek istedi kavga çıkardım cumadan gittik . Cumartesi ordaydık . Cumartesi akşam dönmek isteyince olaylar başladı pazartesi işe başlayacaktı eşim kayınvalidem pazar akşamı gidin dedi . Onun öncesinde de düğünden birkaç gün önce kaldık provaydı hazırlıklardı diye dün de aramış ne zaman geleceksiniz diye soruyor. Oğlu da pazar nöbetim var anne dedi cumartesi gelin dedi . Haftaya bakarız dedi . Ben de kavga çıkardım haftaya niye söz veriyorsun okul başlıyor ben gidemem bir yere dedim ben giderim deyince olay koptu
Sen ayvayı yemişsin bacım kusura bakma. Siz daha balayı bile yapmamissiniz kiBalayına üç gün gittik . Gittiğimiz gün arabamız bozuldu. İki gün tamirle geçti ( arabayı babangil kullandı bize gelince patladı diye laf da yedim . Elimdeki altınları verdim yaptırsın diye) pazartesi gittik çarşamba günü ben eve gidelim dedim perşembe günü kuzeninin düğünü var diye gitmek istedi kavga çıkardım cumadan gittik . Cumartesi ordaydık . Cumartesi akşam dönmek isteyince olaylar başladı pazartesi işe başlayacaktı eşim kayınvalidem pazar akşamı gidin dedi . Onun öncesinde de düğünden birkaç gün önce kaldık provaydı hazırlıklardı diye dün de aramış ne zaman geleceksiniz diye soruyor. Oğlu da pazar nöbetim var anne dedi cumartesi gelin dedi . Haftaya bakarız dedi . Ben de kavga çıkardım haftaya niye söz veriyorsun okul başlıyor ben gidemem bir yere dedim ben giderim deyince olay koptu
arabanın parasının bir kısmını babam karşıladı evladımsın dedi hediye etti buna karşılık ben de baba araba sizde kalsın evlenene kadar kullanın evlenince eşimle ben kullanırız dedim. Ben trafikte sorun yaşıyorum otobanda sürebiliyorum yeni aldım ehliyeti çünkü . Araba babamgildeydi düğün olunca getirdik. Balayına giderken de bozuldu babangil kullandı bozdu ordayken niye bakımını yapmadılar diye laf yedim. Dün de ben giderim deyince arabayı bırak nereye gidiyorsan git dedim.
tuz ruhu ve elmalı prili bassaymışsın keşke, bok içsin çünkü, ay biraz sinirlendim de afedersin ghffbdsbgfbgO da beni sevdiği için urfaya gelip katlandığını oysaki batıya giderek çok güzel bir bekar hayatı olacağını anlatıyor. Urfa asayişi kalabalık diye her gün dinliyorum . Oysaki ben de burda görev yapıyorum. İstemede kahve dokunuyor diye çikolatalı süt vermiştim. Haklısınız galiba her şeyini kolaylaştırarak bk yedim.
Şunu yazmaya gelmiştim. Madem beğenmiyor kullanmasın da. Siz de azcık gözünüzü açın. 2 haftalık evliyken değil ailesinin evine gitmek telefon bile açmasa yeridir. Onların sınırlarınıza saygı duyduğu yok, eşinizin laf ettirdiği yok, bu nedenle siz kendi özel hayatınızın sınırlarını belirlemek zorundasınız. İlk baştan size laf dinletebildiklerini düşünürlerse öyle devam ederler. O yüzden çok geri adım atmamaya çalışın.Dün de ben giderim deyince arabayı bırak nereye gidiyorsan git dedim.
O arabayı asla bizim arabamız olarak söylemeyin. Ailesine de bekarken nasıl gidiyorsa öyle gitsin. Sakın sakın arabayı vermeyin. Açık olan adam sizi kullanmak istiyor, ailesi de bunu istiyor.arabanın parasının bir kısmını babam karşıladı evladımsın dedi hediye etti buna karşılık ben de baba araba sizde kalsın evlenene kadar kullanın evlenince eşimle ben kullanırız dedim. Ben trafikte sorun yaşıyorum otobanda sürebiliyorum yeni aldım ehliyeti çünkü . Araba babamgildeydi düğün olunca getirdik. Balayına giderken de bozuldu babangil kullandı bozdu ordayken niye bakımını yapmadılar diye laf yedim. Dün de ben giderim deyince arabayı bırak nereye gidiyorsan git dedim.
Kusura bakmayın ama sırtını size dayamış ailenizde eminim bunlara içten içe üzülüyodur. Kaldı ki çok iyi niyetli insanlarımış. İstemedikleri evlilik için maddi manevi fedakarlık yapmışlar. Eşiniz de madem kendi hayatını yasamaya meraklı Urfa gayet büyük bir şehir. Her boşlukta anasına gideceğine sizin ile gezsin tozsun. Ama onunki kuru gürültü tek memur maaşı ile ailesine yardım edip kira vererek nasıl hayat yaşayacakmis batıda acaba? Hiç altta kalmayın.kendinizi ezdirmeyin.O da beni sevdiği için urfaya gelip katlandığını oysaki batıya giderek çok güzel bir bekar hayatı olacağını anlatıyor. Urfa asayişi kalabalık diye her gün dinliyorum . Oysaki ben de burda görev yapıyorum. İstemede kahve dokunuyor diye çikolatalı süt vermiştim. Haklısınız galiba her şeyini kolaylaştırarak bk yedim.
Kusura bakmayın ama sırtını size dayamış ailenizde eminim bunlara içten içe üzülüyodur. Kaldı ki çok iyi niyetli insanlarımış. İstemedikleri evlilik için maddi manevi fedakarlık yapmışlar. Eşiniz de madem kendi hayatını yasamaya meraklı Urfa gayet büyük bir şehir. Her boşlukta anasına gideceğine sizin ile gezsin tozsun. Ama onunki kuru gürültü tek memur maaşı ile ailesine yardım edip kira vererek nasıl hayat yaşayacakmis batıda acaba? Hiç altta kalmayın.kendinizi ezdirmeyin.O da beni sevdiği için urfaya gelip katlandığını oysaki batıya giderek çok güzel bir bekar hayatı olacağını anlatıyor. Urfa asayişi kalabalık diye her gün dinliyorum . Oysaki ben de burda görev yapıyorum. İstemede kahve dokunuyor diye çikolatalı süt vermiştim. Haklısınız galiba her şeyini kolaylaştırarak bk yedim.
2 haftalık evlisiniz balayında olmalıydınız aslında tatili keşke uzun tutsaydınız gittiyseniz.. adam pek seni düşünmiyo benim anam babam demeye çok erken başlamış. Bundan sonra aile ziyaretlerini tek yapsın sende annene babana gidiceksin. Yapmazsan çok ezik görür seni karım yapmıyo bak yerinde oturuyor o benim dediğimden çıkmaz ben onu aileme istediğim gibi götür getir yaparım o gidemez beni de götüremez kafalarına girer. Çık ailene git gel 2 haftalık evliyken oraya gidiliyorda sizinkilere neden gidilmiyor madem su yakmıyor bu araba bi kaç saat fazla yol yapsa ne olur. ? Walla bu kadın yerinde durmaz daha çok yeni evlisiniz yarın birgün o zırt bırt çıkar gelir eyvah yani .. keşke sen deseydin teyzecim/ annecim biz yeni evliyiz bizim buralarda ne işimiz var biz daha çiceği burnunda çiftiz tadını çıkarmamız gereken zamanlardayız diyip utandırsaydın keşke.Kızlar merhaba. Burayı yeni açtım yeni kullanıcıyım. Konu hakkında daha önce başlık açılmış mı bilmiyorum.
Ben yeni evliyim. Aslında nikahımız nisanda oldu ama 8 ağustosta evlendik. Evlendiğimizden bu yana eşimin şehir dışında yaşayan ailesine sürekli gidiyoruz ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Onlara gittiğimizde annesi sürekli kalın diye ısrar ediyor ancak iki haftalık evliyiz nerdeyse ve eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Eşime bu konuyu açtığımda annesinin kötü niyetli olmadığını belirtiyor sen üzülme takma benim dediğim olur gideceğiz dedim sustu diyor. Ancak eşime susuyor benle yalnız kalınca niye gidiyorsunuz diye beni vır vır yiyor. Çok sıkıldım. Ailem daha uzakta şehir dışında . Ben öğretmenim okul açılsa da kurtulsam diye düşünüyordum ki eşim ben giderim dedi . Ben de o araba su mu yakıyor diye kavga ettik ( arabanın yakıtından yakınmıştı bi ara benim aileme gelince her şeyi yakınıyor ) . Eşimin babası engelli bize daha gelmediler ama sürekli onlara gitmemizi bekliyorlar. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Sabırlı bir insanım ama sinirliyim de aynı zamanda. Sinirimin eşimle aramızı bozmasından endişe ediyorum. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl aştınız yardım eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?