Kocamın ailesiyle tatile gitmek

Clara007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
318
-3
48
Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor hatta görümceminde gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?

Kocanızla anası gitsin tatile...

Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
Bencede siz gitmeyin ana oğul gitsinler 🙄

söyleyın herkesin ortasında yaa hayatım bu bizim ilk tatilimiz bi dahakine hep birlikte gideriz diyin. herkesin ortasında söyleyemıyorsunuz basbasa kalınca söyleyın.
kvdeniz demıyormu ben gelmem diye. benm anneme böle bişiy dense annem hayatta gitmez zorla göturuyor yengem. 13 yıllık evliler annem hala benm ne işim varmış karıkoca arasında der :/

Köprüyü kuracak olan erkek de böyle yapıyosa vay anasını sayın seyirciler diyorum. Benim eşimin ailesi de teyzeler kuzenler eşleri çocuklar ayyy maaile toplaşıp gidiyolar. Ben katılmıyorum tabi. Kafa dinlemeye mi gidicez gürültü çekmeye mi. Aynı evde yaşıyormuşsunuz bir de. Bu konuda tavrın net olsun. Tatilde bari edi büdü takılın. İnşallah istediğin gibi olur canım.

Eşiniz ne tepki verecek diye çekinmeyin düşüncenizi söyleyin ben de evliliğim ilk zamanları cümbür cemaat gittik gerçekten hiç hoş değil ne okursa olsun insan eşiyle başbaşa olmak ister ben bunu dile getirince eşim bana fesatlık yapıyorsun demişti çok üzülmüştüm ama malesef kafa yapısı değişmiyor

Birilerinin evine sığıntı gibi yerleşmek evlilik değil bana göre. Bu devirde, bu şartlarda hangi kafayla bunu kabul edebiliyorsunuz? Bir kadın neden kendine böyle bir kötülük yapar? Tatilden önce bunu sorgulamalısınız.

Kayın valideniz benim ne işim var diyor ama eşiniz gelmesi için ısrar ediyorsa tatili iptal edin ve gitmeyin. Eğer kayın valideniz olmaz, benim ne işim var demiyorsa o daha beter eşinizle konuşun ve asla kabul etmediğinizi söyleyin. Tam bir fiyasko ya ne sinir bozucu bir durum.

kv-koca arasına lütfen girmeyin efendim...siz kim oluyorsunuz da aralarına kara kedi gibi giriyorsunuz...Bırakınız efendim ana oğul bir balayı yaşayamayacak mı? Oğlu evlenmiş sizle başbaşa mı gidecek , tabiki kutlamayı anası ile yapacak, evlendiği kişi ile yapacak hali yok ya..Doğuran kutlar efendim..

Oğlu plajda anasını diz ağrıları için kuma gömemeyecek mi?? Anası haşemaya para vermeyip tişörtle denize girip hoyratça o göğüslerin uçlarını belli edemeyecek mi efendim rüzgarlara karşı? Oğluuuum sırtına krem süreyim oğlum oyyy canım oglum diyemeyecek mi şezlongta? Anasıyla elele denize girme keyfi yaşayamasın mı bu adam?

Ana-oğul hiç ayrılır mı tatilde niye ayrılsın ki? Yuvalarını niye yıkmaya çalışıyorsunuz?? Siz neden 2.kadın olarak araya giriyorsunuz ayıptır günahtır yahu...

Son düzenleme:
kv-koca arasına lütfen girmeyin efendim...siz kim oluyorsunuz da aralarına kara kedi gibi giriyorsunuz...Bırakınız efendim ana oğul bir balayı yaşayamayacak mı? Oğlu evlenmiş sizle başbaşa mı gidecek , tabiki kutlamayı anası ile yapacak, evlendiği kişi ile yapacak hali yok ya..Doğuran kutlar efendim..

Oğlu plajda anasını diz ağrıları için kuma gömemeyecek mi?? Anası haşemaya para vermeyip tişörtle denize girip hoyratça o göğüslerin uçlarını belli edemeyecek mi efendim rüzgarlara karşı? Oğluuuum sırtına krem süreyim oğlum oyyy canım oglum diyemeyecek mi şezlongta? Anasıyla elele denize girme keyfi yaşayamasın mı bu adam?

Ana-oğul hiç ayrılır mı tatilde niye ayrılsın ki? Yuvalarını niye yıkmaya çalışıyorsunuz?? Siz neden 2.kadın olarak araya giriyorsunuz ayıptır günahtır yahu...
Bugun beni gulduren en bomba yorum:)

Hiç gerilmeyin direkt ben seninle başbaşa kalmak istiyorum diyin buna rağmen annesinin gelmesini isyltiyorsa tamam canım sen annenle tatile git ben de kendi ailmi özlemiştim onlarla biraz vakit geçiririm benim de değişikliğe ihtiyacım var çünkü de ama asla gergin değil gayet sakinsin.

Back
X