- 16 Mayıs 2022
- 1.582
- 5.041
- 88
- 30
Ay evet bundan bahsediyoduk.@Angel2222 isimli üye misin konu sahibi?
bizim bir mahkememiz vardi gelin sahitti geline bir kagit geldi bana atacakti zaten, kocamda hemenn gelini aramis kağıdı bana at diye
Bahsettiği olayda bu.Ev verecek,arabaya maddi katkı sağlayacak kadar önemli olan.Ay evet bundan bahsediyoduk.
Çünkü birisi çıksın da yok öyle birsey sen abartıyorsun desin istiyor. Ya da kimseye anlatamadığı ve evliliğinden de vazgeçemediği için gelip burda anlatıp rahatlıyorYani eşinin maddi imkanları nedeniyle boşanmak istemiyor, tamam.
Ama burada ayrıntıları değiştirip değiştirip konu açınca ne geçiyor eline. Aynı yorumları okuyup kendine eziyet ediyor.
Bu arada aklıma takıldı o konular, sabahtan beri arıyorum ve hiç birini bulamadım
Tarzını biraz birine benzettim, ben görümceyim o kardeşimin karısı gelinimiz diyen.
Ben ikna oldumBahsettiği olayda bu.Ev verecek,arabaya maddi katkı sağlayacak kadar önemli olan.
Bakıp bakıp gidiyo şu an bi "Hi!" bile demiyo.Hayiiiiirrr niye hatirlattin simdi her yerde 'ben gorumceyim, gelin kardesimin hanimi' yazdigini gorecegim
Ben olmadım.Bu kadar ev,araba olaylarının döndüğü konuda çamaşır askılığının ne işi var?Adam araba almak istemiş neredeyse kadına,konu sahibi hala çamaşır askılığında.Ben ikna oldum
Kimse dinlemiyor ki kadını. O dışında herkes bu düzenden memnun.Bu konu sinirimi bozdu ve artık inanmıyorum. Helal olsun üyeler yakalamış sizin eski hesabı. Ya gerçekten saf ötesi safsınız ki sanmıyorum ya üçlü yapmayı sevenlerdensiniz ya ensest falan. Siz bizi kaşımak için konu açıyorsunuz. Bu olanlardan rahatsız olan bir kadın ikisini de pişman etmişti çoktan. Sizin hoşunuza gidiyor eşinizin başkasıyla sevişmesini bile izleyecek durumdasınız. Ya da bizle eğleniyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?