Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Çünkü birisi çıksın da yok öyle birsey sen abartıyorsun desin istiyor. Ya da kimseye anlatamadığı ve evliliğinden de vazgeçemediği için gelip burda anlatıp rahatlıyor

Diğer hesabındaki konular ve buna istinaden boşan diyorum ama ben boşanmadan ortalığı bir bulandırır, tazminatımı alırdım.

Bu konu sinirimi bozdu ve artık inanmıyorum. Helal olsun üyeler yakalamış sizin eski hesabı. Ya gerçekten saf ötesi safsınız ki sanmıyorum ya üçlü yapmayı sevenlerdensiniz ya ensest falan. Siz bizi kaşımak için konu açıyorsunuz. Bu olanlardan rahatsız olan bir kadın ikisini de pişman etmişti çoktan. Sizin hoşunuza gidiyor eşinizin başkasıyla sevişmesini bile izleyecek durumdasınız. Ya da bizle eğleniyorsunuz.

çok sinirlendim kafını arayıp sen kimsin de kapıyı kilitliyorsun kafana göre davranıyorsun anneme ne yapıyorsun vs diyemiyormusunuz kocanıza bağıramıyprmusunuz annenize böyle davranılmasını içiniz nasıl çekti sizin yerinizde olacaktımki daha eve adım atabiliyorlarmıydı

Kimse dinlemiyor ki kadını. O dışında herkes bu düzenden memnun.

Konu çok derin yüzeysel şekilde yazıp siz aslında da kuruntu yapıyorsunuz gibi bir cümle duyup rahatlamak için mi yeni üyelikle konu açıyorsunuz.Biri size bunu dese siz ikna olacak mısınız gerçekten…

Yazık ya kadın önceki konularında da aralarında bişey hissediyorum diyor.
Bazı arkadaşlar hastasın demişler ama bu kadar olaya normal olması garip olurdu kadının.
Asla boşanma diyor çok çektim hakkım diyor ama illa boşan demiyoruz en azından böyle sakın kalmasa yeter.
Kuzenin karısına ayar verse,uzak tutsa göz göre göre olmasa bari.
Ben yeri göğü inletirdim hiç de cekinmem.
O adamı da kadını da süründürürüm içim soğusun ya böyle bişe yapmadan nasıl duruyor.

O eski üyeyse eşini sıkıştırsa da olay devam ediyor.Bu iki kardeş susup oturuyor.İnsanı sinir hastası yapar bu olaylar.Nasıl dayanıyor?Para her şey mi?Rezillik işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…