Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Kadını bilmem o belki sadece faydalanma derdindedir. Ama eşin kesinlikle hoşlanıyor bu kadından. Numaramı ezberlemişsin diye iş atmış resmen. Neden bunu önemsedi ve hemen konusunu açtı çok açık. Bi umut ışığı görmüş. Alacağı cevaba göre yürüyecektir demek ki. Önemli olan sen ne yapacaksın. O kadar sakinsin ki ben kudurdum burada. Eşinle yüzleş kadına rest çek Bi an önce. Bi daha onları evimde istemiyorum de. Dış kapının mandalı gibi kalmışsın kenarda.

Çok yakın akraban ise bu kadar sakin kalınır.
En azından büyümesin olay herkes duymasın diye susan vardir.
Ben konu sahibinin kardeşi,yeğeni yada birinci derece akrabası diye düşünüyorum.
Konu sahibinin kardeşi ya da yeğeni olamaz çünkü o zaman pis diye dedikodusunu yaptığı annesi ya da ananesi olmuş olur. Bence daha uzak kuzeni falan olabilir konu sahibinin.

Ayy ne bu sakinlik ya ara kadının kocasını anlat böyle böyle senin karın benim kocamla niye zırt pırt görüşüyo mesajlaşıyo de..kocanı da al karşına ne yaptığının farkındayım seni yedi düvele rezil eder donuna kadar neyin varsa alırım dimdizlak ortadakalirsin de evden de kov şu kadını cehennemin dibine kadar yolun var de bas tekmeyi.. hey Allahım saf saf izlemeyi bırak da harekete geç

Esinizin soyledigi cumle benim evliligimi geri donusu cok zor olan bir yola sokardi. Siz nasil tepki verdiniz?

Ben nedense bu kisinin sizin abi ya da erkek kardesinizin esi oldugunu dusunuyorum. Annenizi sikayet etmede bu kadar rahat olmasinin sebebi de bu olabilir.

Aldatılıyorsunuz bu kadar açık ve net iken neden neyi bekliyorsunuz kıyameti koparmamak için

Eşinize neden biz evi onlara hibe mi ettik ? Minnetimiz var ama bu kadari da fazla , ben daha fazlasını istemiyorum neden beni değilde sürekli seni arıyor diyemiyorsunuz ? Duyacaklarinizdan korkuyor ve duyacaklariniza rağmen devam edecekseniz hiç o toplara girmeyin , telefonu karıştırıp kendinizi de huzursuz etmeyin .

Sen o mesajlari guzelce bi yedekle hepsini topla. Bu isin sonu pek iyi gorunmuyor.

Siz nasıl bu kadar zaman sabrettiniz?

Kadın sizin akrabanız ama sürekli eşinizle irtibata geçiyor. Numarasını ezbere biliyor. Annenizi şikayet edebiliyor. Eşiniz evi bağışlamış sanki, kadına alınan arabaya katkı sağlamak istediğini söylüyor.

Karşılıklı bu cesaret nereden geliyor. Bunların teki bile kıyamet kopmasına yeterli.

Bu kadar seyirci kalma sebebiniz nedir? Kim bu kadın?

Annem hakkında ileri geri konuşanları ben de hoş görmezdim. Haklı iken haksız duruma düşmeden, uyanıklık ile defedin..

Esinizin kocasiyla degil de kadinla muhattap olmasi ilginc. Kadin o evde yalniz mi kaliyor gittiginde? Esinizle dost hayati olabilir mi?

Esiniz mesajlari arsivlemis. Niye arsivliyor da silmiyor? Bu iste normal olmayan seyler var

O ailenin evi yok mu?
Kocasi calismiyor mu, niye surekli yayladalar?

Kadın sizin akrabanız
Neden arayıp sizinle muhatap olmuyor da sürekli eşinizle muhatap kadın kadınla muhatap olur
Ya da adamlar birbiriyle iletişim halinde olsalardı
İşin içinde birşey var gibi gözüküyor
Bir de ne münasebet benim annem bu evimi istediği gibi kullanabilir benim evim annemin evi
Bu kadın ne hakla arayıp annenizi şikayet edebiliyor eşinize
Arayıp öyle bir ağzının payını verirdim ki

Bizimle dalga geciyorsunuz heralde bu kadar anormal bir durumda bu kadar sakin kalip beklenmez. O kadindan beklentisi var belkide asik adam kör musunuz neden birsey yapmiyorsunuz ben burda cildirdim

Bizimle dalga geciyorsunuz heralde bu kadar anormal bir durumda bu kadar sakin kalip beklenmez. O kadindan beklentisi var belkide asik adam kör musunuz neden birsey yapmiyorsunuz ben burda cildirdim
Kocasının durumu epey iyi diyedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…