- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Konu sahibinin kardeşi ya da yeğeni olamaz çünkü o zaman pis diye dedikodusunu yaptığı annesi ya da ananesi olmuş olur. Bence daha uzak kuzeni falan olabilir konu sahibinin.Çok yakın akraban ise bu kadar sakin kalınır.
En azından büyümesin olay herkes duymasın diye susan vardir.
Ben konu sahibinin kardeşi,yeğeni yada birinci derece akrabası diye düşünüyorum.
Evli çocukları var esim akrabalarimdan daha cok bu adamla iyi anlaşıyor, mesela dikkatimi ceken bir sey var adam karisina araba aldi bizimki hic sevinmedi belli etmedi ama kiskandi sanki.. Sonra neden benim haberim olmadi olsaydı bende maddi acidan yardımcı olurdum dedi, kadina hep bir kahramanlık yapmak istiyor sanki..
Aldatılıyorsunuz bu kadar açık ve net iken neden neyi bekliyorsunuz kıyameti koparmamak içinBazen esim bazen onlar, mesela fatura gelmeden ayrıldılarsa kimse ödemiyor,esim unutuyor, diger geldiklerinde elektrik kesilmiş diyorlar esim aa tamam deyip ödeyip actirin diyor, bazende kendileri ödüyorlar, bir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis, kadinda(basimizda isler var o zaman) ama cok onemli işler degil, o zamandan ezberlemistim telim bozuluyordu önemli kişileri ezberlemiştim demis, diger uyelerde görür inşallah bu yazdıklarımı bunu eklemeyi unutmusum
Onun akrabalığı yok benim tarafımdan akrabam
Esiniz mesajlari arsivlemis. Niye arsivliyor da silmiyor? Bu iste normal olmayan seyler varBazen esim bazen onlar, mesela fatura gelmeden ayrıldılarsa kimse ödemiyor,esim unutuyor, diger geldiklerinde elektrik kesilmiş diyorlar esim aa tamam deyip ödeyip actirin diyor, bazende kendileri ödüyorlar, bir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis, kadinda(basimizda isler var o zaman) ama cok onemli işler degil, o zamandan ezberlemistim telim bozuluyordu önemli kişileri ezberlemiştim demis, diger uyelerde görür inşallah bu yazdıklarımı bunu eklemeyi unutmusum
Kocasının durumu epey iyi diyedir.Bizimle dalga geciyorsunuz heralde bu kadar anormal bir durumda bu kadar sakin kalip beklenmez. O kadindan beklentisi var belkide asik adam kör musunuz neden birsey yapmiyorsunuz ben burda cildirdim
Epey iyise epey iyi nafaka tazminat alabilir bosanma olursa boyle yasanir mi ya? Bu kadar sakin kalamaz bir insanKocasının durumu epey iyi diyedir.
Fark ettin mi, o kadının eşi de konu sahibi gibi izliyor sadece.Epey iyise epey iyi nafaka tazminat alabilir bosanma olursa boyle yasanir mi ya? Bu kadar sakin kalamaz bir insan
Evet onunda isine geliyor demek ki. Rezillik yaFark ettin mi, o kadının eşi de konu sahibi gibi izliyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?