Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Anladığım kadarıyla eşinizi karşınıza alıp soru soramıyorsunuz. Telefonunu gizlice karıştırarak bu anlattıklarınızı öğrenmişsiniz. Bu durumda evle ilgili gelişmelerden eşiniz size bahsetmiyor .Telefonunu karıştırdım öyle öğrendim diyemeyeceğinizi tahmin ediyorum bu durumda öğrendiklerinizi sanki anneniz size anlatmış gibi yapacaksınız. Ne hakla benim evimde "yatak odasının kapısını kilitleyip giderler kim onlar" diye hesap soracaksınız.

Konu sahibinin kardeşi ya da yeğeni olamaz çünkü o zaman pis diye dedikodusunu yaptığı annesi ya da ananesi olmuş olur. Bence daha uzak kuzeni falan olabilir konu sahibinin.

bence dedikodusunu yaptığı kv si.
ama konu sahibesi kadının kocası neyin oluyor soruma cevap vermedi

Bence eşinin size anlatmadigi çok olay var ama normal insanlar bunu asla kabul etmez ben bile okurken delirdim

Siz bu kadar pasif kalmaya devam ederseniz, sevgili eşiniz sayesinde tapunun üzerinde kadının adını göreceksiniz.

Bahsettiğiniz üyeyi hiç anlayamıyorum ben de. Senelerdir farklı üyeliklerle burada konu açıyor ama hiç bir aksiyon almıyor. Eşi ile kardeşinin eşi arasındaki ilişkinin normal olmadığını tekrar tekrar duyunca eline ne geçiyor bilmiyorum.

Bu konudaki akrabalık ilişkileri de bu kadar yakın gibi duruyor.

Tarzını biraz birine benzettim, ben görümceyim o kardeşimin karısı gelinimiz diyen.
Katibin Ruhu

Konuyu, konu sahibinin cevaplarıni ve israrla cevaplamadigi konulari okudum tekrardan....

Bu hikayede cok buyuk bir acik var. Tam dogru bilgiyi bilmeyince once akraba degil akbaba onlar gibi dusunsem de, yok, hikaye cok havada, bize aktardiginin cok otesinde karisik. Ne egri ne dogru bilmiyorum ama birseyler dogru aktarilmadi, ona eminim

En başta erkek kardeşine güvenemiyor. Eniştenin içi akıyor geline ulu orta, gelin bunu çatır çatır kullanıyor, bunlara körün gözü açılır, hiç sanmıyorum bir tek o üye görsün. Bi ara kardeşime söylücem boşasın diyordu.

Ben anlamadım ne yüzle annenizi şikayet ediyor bu kadın? Anneniz yani bu anneniz.
Trip atıp kendi evi,odasıymış gibi odayı kilitleyip gidebiliyor.
Eşinizle bence sizin bilmediğiniz borç/alacak durumu olabilir. Aksi halde kadın böyle arsızca hareket edemez.
Aileniz deprem bölgesinden mi geldi anlamadım ama şayet öyleyse aileniz cıkmasın evden,kalsın,bu kadın gidemesin,görün bakalım neler oluyor.
Yerinizde olsam arar eşyalarınızı alın isterseniz ailem kalacak uzun bir süre orada,oda da onlara lazım olur derdim. Bakalım tepkisi nasıl olacak.

Konu sahibi yorumlara cevap verirseniz daha sağlıklı bir sonuca varırsınız.

Yani eşinin maddi imkanları nedeniyle boşanmak istemiyor, tamam.

Ama burada ayrıntıları değiştirip değiştirip konu açınca ne geçiyor eline. Aynı yorumları okuyup kendine eziyet ediyor.

Bu arada aklıma takıldı o konular, sabahtan beri arıyorum ve hiç birini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…