- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Kıymetli enişte. Tadından yenmiyor. Bi tane daha enişte biliyom ben böyle paylaşılamayan, neyse.Evet onunda isine geliyor demek ki. Rezillik ya
Kim o ben bilmiyorum burdaki birinin esi mi o da?Kıymetli enişte. Tadından yenmiyor. Bi tane daha enişte biliyom ben böyle paylaşılamayan, neyse.
Tarzını biraz birine benzettim, ben görümceyim o kardeşimin karısı gelinimiz diyen.Kim o ben bilmiyorum burdaki birinin esi mi o da?
Konu sahibinin kardeşi ya da yeğeni olamaz çünkü o zaman pis diye dedikodusunu yaptığı annesi ya da ananesi olmuş olur. Bence daha uzak kuzeni falan olabilir konu sahibinin.
Ben de dünden beri kaç kere sordumbence dedikodusunu yaptığı kv si.
ama konu sahibesi kadının kocası neyin oluyor soruma cevap vermedi
Ben de dünden beri kaç kere sordumNillev de sordu cevap yok.
Bence de. Bir kurcalasan kimbilir neler dökülür?Bence eşinin size anlatmadigi çok olay var ama normal insanlar bunu asla kabul etmez ben bile okurken delirdim
Tarzını biraz birine benzettim, ben görümceyim o kardeşimin karısı gelinimiz diyen.
En başta erkek kardeşine güvenemiyor. Eniştenin içi akıyor geline ulu orta, gelin bunu çatır çatır kullanıyor, bunlara körün gözü açılır, hiç sanmıyorum bir tek o üye görsün. Bi ara kardeşime söylücem boşasın diyordu.Bahsettiğiniz üyeyi hiç anlayamıyorum ben de. Senelerdir farklı üyeliklerle burada konu açıyor ama hiç bir aksiyon almıyor. Eşi ile kardeşinin eşi arasındaki ilişkinin normal olmadığını tekrar tekrar duyunca eline ne geçiyor bilmiyorum.
Bu konudaki akrabalık ilişkileri de bu kadar yakın gibi duruyor.
Katibin Ruhu
+1 aklıma neler neler geliyor da neyseEşiniz kadına ev vermiş resmen ,ne karşılığı vermiş bunu siz öğrenebilirsiniz ancak
He gelin yani evet bu daha mantıklı. Ben nedense kadın akraba diye düşündüm.bence dedikodusunu yaptığı kv si.
ama konu sahibesi kadının kocası neyin oluyor soruma cevap vermedi
Yani eşinin maddi imkanları nedeniyle boşanmak istemiyor, tamam.En başta erkek kardeşine güvenemiyor. Eniştenin içi akıyor geline ulu orta, gelin bunu çatır çatır kullanıyor, bunlara körün gözü açılır, hiç sanmıyorum bir tek o üye görsün. Bi ara kardeşime söylücem boşasın diyordu.
Eşiniz ve kadından burnuma kötü kokular geliyorbir de kadin kendi numarasından mesaj atmamis, yabanci no dan atmis esime mesaj,esim bu numara kimin demis, kadinda cocuklar teli goturmus ben baskasindan yazıyorum demis, esim numaramı ezberlemişsin demekki demis,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?