Kim bu kadın?
Israrla sorulara cevap vermemiş.Bence de o kadın kardeşinin eşi.O yüzden izliyor olan biteni.Bir şey yapamıyor.Kadın çamaşır ipini kırdı diye kendi kayınvalidesini görümcesinin kocasına şikayet ediyor.Konu sahibi izliyor çünkü kardeşi de tepkisiz olan bitene.Enişteyi ev ve diğer maddi imkanlar için kullanıyorlar.Araba alırken bile ben yardım etseydim demiş konu sahibinin eşi.Ayrıca konu sahibinin eşi kendi ablasını silmiş bu gelinle kayınbiraderi başında taşıyor.Ey para sen nelere kadirsin.bence dedikodusunu yaptığı kv si.
ama konu sahibesi kadının kocası neyin oluyor soruma cevap vermedi
Mercimek yandı fırında.Eşi zaten konu sahibini bırakıp bir yaz geçirmiş bu aile ile.Eşiniz ve kadından burnuma kötü kokular geliyor
Konu sahibi nasıl bu kadar seyirci kalıyor? Ya eşi aşık bu kadına platonik olarak kadında anlayıp kullanıyor yada ilişki var aralarında. Bu kadar açık ve net.Mercimek yandı fırında.Eşi zaten konu sahibini bırakıp bir yaz geçirmiş bu aile ile.
Çünkü kadın konu sahibinin kardeşiyle evliKonu sahibi nasıl bu kadar seyirci kalıyor? Ya eşi aşık bu kadına platonik olarak kadında anlayıp kullanıyor yada ilişki var aralarında. Bu kadar açık ve net.
Israrla sorulara cevap vermemiş.Bence de o kadın kardeşinin eşi.O yüzden izliyor olan biteni.Bir şey yapamıyor.Kadın çamaşır ipini kırdı diye kendi kayınvalidesini görümcesinin kocasına şikayet ediyor.Konu sahibi izliyor çünkü kardeşi de tepkisiz olan bitene.Enişteyi ev ve diğer maddi imkanlar için kullanıyorlar.Araba alırken bile ben yardım etseydim demiş konu sahibinin eşi.Ayrıca konu sahibinin eşi kendi ablasını silmiş bu gelinle kayınbiraderi başında taşıyor.Ey para sen nelere kadirsin.
Bu kadın gelinini suçlayan kadın bence. Sadece konuyu yumuşatarak yazmış. Bayağıdır ortalarda görünmüyordu.Çünkü kadın konu sahibinin kardeşiyle evli
Çünkü kadın konu sahibinin kardeşiyle evli
Boşanmak için neyi bekliyorsun konu sahibi?Çünkü kadın konu sahibinin kardeşiyle evli
Ortak cinayeti de olsa bi yere kadar yaniBu konuyu açan da aynı kişi mi bilmiyorum ama uzaktan bir akraba için bu kadar da sabredilemez diye düşünüyorum.
Daha önce konu sahibi yazlıkla ilgili konu açtımı?Bahsettiği ev yayla evi,onlar Tekir’de var.Büyük ihtimalle Adana’da yaşıyor.Mersin’de yazlık vardır.Ortak cinayeti de olsa bi yere kadar yaniBir de hep kadınla muhatap oluyor enişte kocası dururken, ne alaka yani?
Hatırlamıyorum yazlık olayı oldu mu şu an.Daha önce konu sahibi yazlıkla ilgili konu açtımı?Bahsettiği ev yayla evi,onlar Tekir’de var.Büyük ihtimalle Adana’da yaşıyor.Mersin’de yazlık vardır.
Ben de onu düşündüm.Ev vermek için cinayeti üstlenmiştir diye ilk okuduğumda.Ortak cinayeti de olsa bi yere kadar yaniBir de hep kadınla muhatap oluyor enişte kocası dururken, ne alaka yani?
bu yüzden de konu sahibi kondurup eşine neden sana mesaj atıyor . Aranızda bir şey mi var diye sormuyor.Uzaktan biri olsa çoktan bu soruları defalarca kez sorardı.Çünkü kadın konu sahibinin kardeşiyle evli
Çamaşır telinin kırılmasını değilBoşanmak için neyi bekliyorsun konu sahibi?
Ya ben anlamıyorum bahsettiği evler,arabalar.Ama ortada çamaşır askılığı var kırılanbu yüzden de konu sahibi kondurup eşine neden sana mesaj atıyor . Aranızda bir şey mi var diye sormuyor.Uzaktan biri olsa çoktan bu soruları defalarca kez sorardı.
Bir şey daha ekleyeyim, kadin esime annemi şikayet ederken hani su camasir iplerinin sabitlendigi krom cubuklar var ya, agir ağır çamaşırları asti o krom cubuklari kırdı benden bilme yani o kirdi yazmis, esimde siz varken kırılmadi o gelince kirildi demis, kadini tutuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?