Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

bence dedikodusunu yaptığı kv si.
ama konu sahibesi kadının kocası neyin oluyor soruma cevap vermedi
Israrla sorulara cevap vermemiş.Bence de o kadın kardeşinin eşi.O yüzden izliyor olan biteni.Bir şey yapamıyor.Kadın çamaşır ipini kırdı diye kendi kayınvalidesini görümcesinin kocasına şikayet ediyor.Konu sahibi izliyor çünkü kardeşi de tepkisiz olan bitene.Enişteyi ev ve diğer maddi imkanlar için kullanıyorlar.Araba alırken bile ben yardım etseydim demiş konu sahibinin eşi.Ayrıca konu sahibinin eşi kendi ablasını silmiş bu gelinle kayınbiraderi başında taşıyor.Ey para sen nelere kadirsin.

Bu konuyu açan da aynı kişi mi bilmiyorum ama uzaktan bir akraba için bu kadar da sabredilemez diye düşünüyorum.

Bu konuyu açan da aynı kişi mi bilmiyorum ama uzaktan bir akraba için bu kadar da sabredilemez diye düşünüyorum.
Ortak cinayeti de olsa bi yere kadar yani Bir de hep kadınla muhatap oluyor enişte kocası dururken, ne alaka yani?

Ortak cinayeti de olsa bi yere kadar yani Bir de hep kadınla muhatap oluyor enişte kocası dururken, ne alaka yani?
Daha önce konu sahibi yazlıkla ilgili konu açtımı?Bahsettiği ev yayla evi,onlar Tekir’de var.Büyük ihtimalle Adana’da yaşıyor.Mersin’de yazlık vardır.

Daha önce konu sahibi yazlıkla ilgili konu açtımı?Bahsettiği ev yayla evi,onlar Tekir’de var.Büyük ihtimalle Adana’da yaşıyor.Mersin’de yazlık vardır.
Hatırlamıyorum yazlık olayı oldu mu şu an.

Birinin iyiligi dokunur jest olsun diye alin bağ evimin anahtari 1 hafta takilın denir bunu anlarim da eve cöreklenmesine ses çikarmayacak kadar ne iyilik yapmıs olabilirler ki cok sacma.Vefa borcunun bitmeyecegi bir iyilik ancak böbrek vermeyle falan olabilir

bu yüzden de konu sahibi kondurup eşine neden sana mesaj atıyor . Aranızda bir şey mi var diye sormuyor.Uzaktan biri olsa çoktan bu soruları defalarca kez sorardı.
Ya ben anlamıyorum bahsettiği evler,arabalar.Ama ortada çamaşır askılığı var kırılanlafı edilen.

O kadar olay varken çamaşır teline mi takıldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…