Genel hali bu, gruptaki erkekler de onunla samimi.Ben eşinizin değilde o kadının tavrını biraz samimi buldum.sanki flört etmeye çalışır gibi bir havası var.Yada belki kadının genel hali budur bilmiyorum.
Çok kafaniza takmadan,strese girmeden takipte kalın yinede.
Himm o zaman dikkat et canım. eşine birşey söyleme takip et gizlice.Genel hali bu, gruptaki erkekler de onunla samimi.
Ama boyle mesajlasiyorlar midir bilmem?
Diger erkekler beni ilgilendirmez, kocamin rahat tavri moralimi bozdu. Baska kadinlarla da boyle konussa hani derim huyu boyle. Ama herkesle mesafeli, bu kadina gelince vayy kankii. Nedir bu yahu
Yapar malesef.Arkadaslar zaten gerekenleri söylemiş te ben de şunu anlamadım neden mesajlarina baktığını bilmesini istemiyorsun ki bu kadar? Sen onun eşisin tek özeli sensin bu mesajlara bakman gayet doğal.
Erkek arkadasiyla olan mesajlari geçtim içeriği okunmasa da olur da bi kadinla mesaj varsa okumak pek tabii hakkın. Esin hem kadinla gereksiz laubalilikle konuşmuş hem de mesajlarima baktin diye suç mu bastıracak?
Yapar malesef.
Uste cikar, kavga dahi eder.
Cunku kendisi hic kiskanmiyor boyle seyleri. Beni fesat ilan eder.
kisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.
Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.
Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;
Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?
E: cok soru sormak sagliga zararlinumarayi alayim.
K: sinirlenmeksagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.
Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.
oncelikle kadının numarasının kocanda ne işi var? kadının olup kocasının numarasının olmayısıda apayrı bir sacmalık ! madem numara isteyecek yazısmak ne demek? arasın istessin ! ergen gibi yazışmak !! veyahutta neden sen istemiyorsun kadın kadına konusmak neden tercih edilmedi?? kocan cok saçmalamıs canm ama yazısmaları silmemesi belki de niyetinin kötü olmadıgını mı gösteriyor acaba ya da unuttu mu ? bu konusma kadının rahatlıgını baya ortaya sermiş canım.. gözünü dört aç kocanı kolla.. uyuz oldum suan gerçekten !! bence sen sarjım bitti ayagyla telefonunu ıste eşinin ve birine whatsapp atman gerektigini söyle o ara okuyup farketmişsin gibi yap uyar kadınıda heryerden engellekisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.
Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.
Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;
Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?
E: cok soru sormak sagliga zararlinumarayi alayim.
K: sinirlenmeksagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.
Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.
Tamam tatlim benimde canim senin bana cevap yazmamani istiyo ...Beni rahatsız eden şu ;konu sahibi zaten üzgün ve eşinden dert yaniyorken kendi esinizi ovmeniz..
Az önce allah şeytana uydurmayın diye yazdiginizi bir hatırlayın bu arada..
Burada yorum yapan herkesin yorumuna karşılık yazarım üstüme vazife olmaması önemli değil canım kime cevap vermek isterse veririm.
Evet hakikaten de yokmuş mahalle ağzı ile konuşmaya niyetiniz..birde" çav"yazmışsiniz:))Tamam tatlim benimde canim senin bana cevap yazmamani istiyo ...
Forum sahibini savunmak size kalmadi diye dusunuyorum ayrica sizinle burda sizin gbi mahalle agziyla konusmaya niyetim yok hadi çav
Arkadaşlar lutfenn sakin olun valla mune abla yoldadır simdi durduk yere ban yemeyinTamam tatlim benimde canim senin bana cevap yazmamani istiyo ...
Forum sahibini savunmak size kalmadi diye dusunuyorum ayrica sizinle burda sizin gbi mahalle agziyla konusmaya niyetim yok hadi çav
eger selamsiz sabahsiz bu mesajlasma varsa uzgunum ama bunlar sık sık yazisiyorlar bence. uzun zamandir istemedin sozu de bunu doğruluyor.Yok aralarinda o kadar mesafe yok. Hanim beyli, ama direk selam sabahsiz numara kac diye girecek babasinin kizi da degil
Erotik cagrisim falan yok da normal bir arkadas degil bence bu kadin.Başıma bir şey gelmeyecekse normal bulduğum konuşma, çok samimi erkek arkadaşlarımla ben de böyle konuşabilirim, erotik bir çağrışım yok bunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?