Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Genel hali bu, gruptaki erkekler de onunla samimi.
Ama boyle mesajlasiyorlar midir bilmem?
Diger erkekler beni ilgilendirmez, kocamin rahat tavri moralimi bozdu. Baska kadinlarla da boyle konussa hani derim huyu boyle. Ama herkesle mesafeli, bu kadina gelince vayy kankii. Nedir bu yahu

Himm o zaman dikkat et canım. eşine birşey söyleme takip et gizlice.

Yapar malesef.
Uste cikar, kavga dahi eder.
Cunku kendisi hic kiskanmiyor boyle seyleri. Beni fesat ilan eder.

Yapar malesef.
Uste cikar, kavga dahi eder.
Cunku kendisi hic kiskanmiyor boyle seyleri. Beni fesat ilan eder.

Ama sen de şunu ogret esine. Kendisi kıskanmıyorsa kendi huyu suyu bu. Sen kiskaniyorsan bu da senin huyun. Bunu kabul etmek zorunda. Ayni karakterde olmak zorunda değilsiniz ama sen kiskanc karakterde isen esin sana saygi duyacak değer verecek kiskanmana ortam yaratmayacak. Telefondan degilse bile bi sekilde bi yerlerden gir konuya ve uyar esini bence...

bence abartmıyorsun bu ne ya

Başıma bir şey gelmeyecekse normal bulduğum konuşma, çok samimi erkek arkadaşlarımla ben de böyle konuşabilirim, erotik bir çağrışım yok bunda.

Esiniz mesafeli yazmis.kadin cilvelesmis gibi ya da uzatmis diyeyim..hemen verse numarayi konu kapancak.

oncelikle kadının numarasının kocanda ne işi var? kadının olup kocasının numarasının olmayısıda apayrı bir sacmalık ! madem numara isteyecek yazısmak ne demek? arasın istessin ! ergen gibi yazışmak !! veyahutta neden sen istemiyorsun kadın kadına konusmak neden tercih edilmedi?? kocan cok saçmalamıs canm ama yazısmaları silmemesi belki de niyetinin kötü olmadıgını mı gösteriyor acaba ya da unuttu mu ? bu konusma kadının rahatlıgını baya ortaya sermiş canım.. gözünü dört aç kocanı kolla.. uyuz oldum suan gerçekten !! bence sen sarjım bitti ayagyla telefonunu ıste eşinin ve birine whatsapp atman gerektigini söyle o ara okuyup farketmişsin gibi yap uyar kadınıda heryerden engelle bu kadın tekrar yazar bak ilk bayram günlerinden birinde :S

Tamam tatlim benimde canim senin bana cevap yazmamani istiyo ...
Forum sahibini savunmak size kalmadi diye dusunuyorum ayrica sizinle burda sizin gbi mahalle agziyla konusmaya niyetim yok hadi çav

Ya sana yemin olsun ki benim eşim böyle bir kez yazissin Allah yukarda telefonu paramparça ederdim.kadinida arar kocamla bir daha muhattap olmayacaksin falan diye çok çok kötü konusurdum..hemen biran once gorusmelerini kesmen lazım çok açık net cilvelesiyorlar..

Forum sahibini savunmak size kalmadi diye dusunuyorum ayrica sizinle burda sizin gbi mahalle agziyla konusmaya niyetim yok hadi çav
Evet hakikaten de yokmuş mahalle ağzı ile konuşmaya niyetiniz..birde" çav"yazmışsiniz:))

Arkadaşlar lutfenn sakin olun valla mune abla yoldadır simdi durduk yere ban yemeyin

Kadın zaten oyleymis de
Senin adam da mı laubaliydi

Başıma bir şey gelmeyecekse normal bulduğum konuşma, çok samimi erkek arkadaşlarımla ben de böyle konuşabilirim, erotik bir çağrışım yok bunda.
Erotik cagrisim falan yok da normal bir arkadas degil bence bu kadin.
Hani okul arkadaşı olur, cocukluk arkadasi olur bence de sıkıntı yok.
Ama arkadaşının karisi olmasi enteresan tarafi.
Yani ne ara bu kadar seviyesizlesilebilir ki arkadas esiyle?
Bilmiyorum ben hoşlanmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…