Evet hakikaten de yokmuş mahalle ağzı ile konuşmaya niyetiniz..birde" çav"yazmışsiniz:))
Hanimefendi sanirim stresli bi doneminde sacmaliyoArkadaşlar lutfenn sakin olun valla mune abla yoldadır simdi durduk yere ban yemeyin
Aramak için bahane kalmamış belki ki o andaKadinla gorusme konusu,
Kadinin kocasi esimin arkadas grubundan, haliyle arkadas grubu esli toplanti yaptiginda bu kadin da geliyor. Kocasi olmasa da grubun icinde hala anlayacaginiz.
Kocasinin numarasi yakin bi zamanda degistiginden esim de simdiye kadar istemediginden o sekilde soruyor.
Esimin simdi isteme sebebi ise gecici sureligine adamla ayni sehirde bulunmamiz.
Zaten kadinin beni degil esimi aramasi uyuz edici bir durumdu.
Kizimin dogumgunune gelmisti, duvara pano hazirlamistim. Giderkn esime panoyu nasil yaptigini sormak icin seni arayacagim dedi. Esim de ben yapmadim sismaniyeyi ara o yapti dedi.
Kadin da ; Sen mi yaptin Tamam ariycam dedi.
Aramadi sonra
Pes yahu. Kadının yollu olduğunu eşine bir iki kez sulandigini eşinin de terslediginin nadil anladiniz? Tanımadığınız bir kadına yollu yakıştırması nedir yahu.Kadın yollu, eşine bir iki kez sulanmis esinde terslemis ona sinir oluyor hemde cok
Doğru söylüyorsunuz, üstelik 3. şahıslara hakaret yasak sitede.Oyle veya boyle lutfen rica ediyorum kadina yollu, esime yavsak gibi tabirler kullanmayin.
en son ihtiyacim olan sey bunlari duymak.
Ya ama mune Abla kadın sanki iletişim de olma çabası içine girmiş gibi sanki şişmaniyenin bir mesajında bunu anladım ben görmezden gelinilcek bir durum gibi durmuyorDoğru söylüyorsunuz, üstelik 3. şahıslara hakaret yasak sitede.
Sismaniye,
kadın herkesle böyle demişsiniz, eşinizde mesafeli bir adam ama bir tek bu hanıma karşı samimi, siz yine de temkinli olun ama bazı kadınlar vardır ki karşı cins onu kadın gibi değilde askerlik arkadaşı gibi görür, konuşurken rahat hisseder, belki öyle birşeydir.
Onceki uyardigimda kadinin esinin arkadas grubunda ilk evlenen oldugunu, hepsi bekarken onlarin evine gidip arkadaslarla kart oynadiklarini, kadinin yemegini yediklerini, bu yuzden herkesin onunla samimi oldugunu soylemisti.Doğru söylüyorsunuz, üstelik 3. şahıslara hakaret yasak sitede.
Sismaniye,
kadın herkesle böyle demişsiniz, eşinizde mesafeli bir adam ama bir tek bu hanıma karşı samimi, siz yine de temkinli olun ama bazı kadınlar vardır ki karşı cins onu kadın gibi değilde askerlik arkadaşı gibi görür, konuşurken rahat hisseder, belki öyle birşeydir.
Veya eşinin soruyu aniden sormasıyla, rica etmemesiyle ilgili olarak biraz sorgulamış konuyu. Nereden baktığınıza bağlıYa ama mune Abla kadın sanki iletişim de olma çabası içine girmiş gibi sanki şişmaniyenin bir mesajında bunu anladım ben görmezden gelinilcek bir durum gibi durmuyor
Ben mesajdan bahsetmiyorum kiVeya eşinin soruyu aniden sormasıyla, rica etmemesiyle ilgili olarak biraz sorgulamış konuyu. Nereden baktığınıza bağlı
Burada birçok aldatılma konusu okuduk beraber, artık kimse için asla yapmaz diyemiyorum, öyle hayrete düşüren şeyler okudum ama Şişmaniye'nin eşi ve görüştüğü hanım için direkt yargıda bulunamıyorum çünkü bende çok samimi olduğum erkek arkadaşlarımla samimi konuştuğumdan acaba mı? diyorum, şaka kaldıran, karakterinden şüphe etmediğim veya beni iyi tanıdığını ve ne haber hacı ne yapıyorsun, ne alemdesin, oğlum ömrünü çürüttün gibi sözler söylediğimde arkadaşlık duygusuyla yazdığımı bilen arkadaşlarıma içten yazarım, şakalaşır gülerim, bazen hayatım ne yapıyorsun dediğim oluyor, ben karşımdakine cinsiyet gözeterek yazmıyorum, arkadaş dediğimde benim için cinsiyetin kıymeti yoktur çünkü, kimisini de sarılırım, dışardan bakınca tuhaf bir durum belki, yani sevgilisi, karısı beni tanımıyorsa aynen bu hanım gibi yanlış anlaşılabilirim, lafı çok uzattım, niyet önemli, bu hanım ve Şişmaniye'nin eşinin birbirlerine niyeti nedir netleşse birşey var veya yok diyebiliriz.Ya ama mune Abla kadın sanki iletişim de olma çabası içine girmiş gibi sanki şişmaniyenin bir mesajında bunu anladım ben görmezden gelinilcek bir durum gibi durmuyor
Eşin bence samimi olmakla laubali olmayı birbine karıştırmış kadın da keza öyle belli kiKocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.
Kadin belki vazgecmistir diye dusundum aramayincaBen mesajdan bahsetmiyorum kiSismaniye oglunun doğum gününden kalma bir anıyı yazmış mesajında ondan bahsediyorum
Bana da bahane çürümüş gibi geldi eşin öyle karşılık verince bilmiyorum yaKadin belki vazgecmistir diye dusundum aramayinca
Aralarinda normalde de hanimli beyli bi muhabbet yok ki. Selam naber, x in numarasini gonderebilir misin yazsa yeterdi bence.Kocanda kadinda ayni oranda suclu. Ama kocana bi tik daha kil oldum.
Muhabbeti o baslatiyor.
Kocan" A hanim" diye hitap etse kadinda " nbr topraaam" diycek degil. Oda bey diye hitap eder kocana. Kocan yol yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?