Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Aramak için bahane kalmamış belki ki o anda bunu okuduktan sonra hiç arkadaşça bulamadım doğrusu

Kadın yollu, eşine bir iki kez sulanmis esinde terslemis ona sinir oluyor hemde cok
Pes yahu. Kadının yollu olduğunu eşine bir iki kez sulandigini eşinin de terslediginin nadil anladiniz? Tanımadığınız bir kadına yollu yakıştırması nedir yahu.
Ben o mesajlaşmada abartılacak hiç bir şey göremiyorum.
Konu sahibi kocaniz sizi aldatacaksa aldatır. Size sadiksa kim ne yaparsa yapsın dönüp bakmaz. Ellerinizi şüpheler yüzünden sikmayin.
Biraz relaks yahu.

Oyle veya boyle lutfen rica ediyorum kadina yollu, esime yavsak gibi tabirler kullanmayin.
en son ihtiyacim olan sey bunlari duymak.
Doğru söylüyorsunuz, üstelik 3. şahıslara hakaret yasak sitede.

Sismaniye,
kadın herkesle böyle demişsiniz, eşinizde mesafeli bir adam ama bir tek bu hanıma karşı samimi, siz yine de temkinli olun ama bazı kadınlar vardır ki karşı cins onu kadın gibi değilde askerlik arkadaşı gibi görür, konuşurken rahat hisseder, belki öyle birşeydir.

Ya ama mune Abla kadın sanki iletişim de olma çabası içine girmiş gibi sanki şişmaniyenin bir mesajında bunu anladım ben görmezden gelinilcek bir durum gibi durmuyor

Bence bunda bir şey yok. Üzülmeni gerektirecek de. Sadece eşin konuyu kısa yoldan sormuş. Demek ki kısa kesmek istiyor. Kadında bu tarza karşılık aynı uslupla cevap vermiş. Bence abartacak bir şey yok. Ama evine gelince sana değil de eşine sormasından rahatsız olmalıydın. Orada da eşin uygun dille sana sormasını söylemiş zaten. Ne kocanı rahatsız et ne kendini üz. Konuyu da açma. Sadece aynı ortamlarda kadına ayar koy yeter.

Onceki uyardigimda kadinin esinin arkadas grubunda ilk evlenen oldugunu, hepsi bekarken onlarin evine gidip arkadaslarla kart oynadiklarini, kadinin yemegini yediklerini, bu yuzden herkesin onunla samimi oldugunu soylemisti.

Ya ama mune Abla kadın sanki iletişim de olma çabası içine girmiş gibi sanki şişmaniyenin bir mesajında bunu anladım ben görmezden gelinilcek bir durum gibi durmuyor
Veya eşinin soruyu aniden sormasıyla, rica etmemesiyle ilgili olarak biraz sorgulamış konuyu. Nereden baktığınıza bağlı

Esli arkadas toplantisi deyince sanki erkekler arkadas kadinlar arkadas grubuna dahil degil orada cay servisi yapmak icin varlar gibi olmus. Eger kadinli erkekli medeni bir grupdan bahsediliyorsa yazismalar gayet normal. 2 arkdasin arasinda gecen bu diyaloglar geyik muhabbetidir. Kimse ahlaksizlikla suclanamaz.
Bence konu sahibi 6ci hissiyle yola cikmis ve bir kadin ne hissederse dogru hisseder

Burada birçok aldatılma konusu okuduk beraber, artık kimse için asla yapmaz diyemiyorum, öyle hayrete düşüren şeyler okudum ama Şişmaniye'nin eşi ve görüştüğü hanım için direkt yargıda bulunamıyorum çünkü bende çok samimi olduğum erkek arkadaşlarımla samimi konuştuğumdan acaba mı? diyorum, şaka kaldıran, karakterinden şüphe etmediğim veya beni iyi tanıdığını ve ne haber hacı ne yapıyorsun, ne alemdesin, oğlum ömrünü çürüttün gibi sözler söylediğimde arkadaşlık duygusuyla yazdığımı bilen arkadaşlarıma içten yazarım, şakalaşır gülerim, bazen hayatım ne yapıyorsun dediğim oluyor, ben karşımdakine cinsiyet gözeterek yazmıyorum, arkadaş dediğimde benim için cinsiyetin kıymeti yoktur çünkü, kimisini de sarılırım, dışardan bakınca tuhaf bir durum belki, yani sevgilisi, karısı beni tanımıyorsa aynen bu hanım gibi yanlış anlaşılabilirim, lafı çok uzattım, niyet önemli, bu hanım ve Şişmaniye'nin eşinin birbirlerine niyeti nedir netleşse birşey var veya yok diyebiliriz.

Kocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.
Eşin bence samimi olmakla laubali olmayı birbine karıştırmış kadın da keza öyle belli ki

Kocanda kadinda ayni oranda suclu. Ama kocana bi tik daha kil oldum.
Muhabbeti o baslatiyor.
Kocan" A hanim" diye hitap etse kadinda " nbr topraaam" diycek degil. Oda bey diye hitap eder kocana. Kocan yol yapiyor.

Kocanda kadinda ayni oranda suclu. Ama kocana bi tik daha kil oldum.
Muhabbeti o baslatiyor.
Kocan" A hanim" diye hitap etse kadinda " nbr topraaam" diycek degil. Oda bey diye hitap eder kocana. Kocan yol yapiyor.
Aralarinda normalde de hanimli beyli bi muhabbet yok ki. Selam naber, x in numarasini gonderebilir misin yazsa yeterdi bence.
Esim neden kadinla boyle itici itici konustu bilmiyorum.

ben olsam biraz takip ederdim. kimseye güven olmuyor . kafanız bulanmasın ama takipte yarar var. kimi insanlar sadece yatak arkadası olabiliyor kinileri sevgili kimileri ... bunun gibi ihtimaller. ama herseye ragmen cok gereksiz . en bastan uzak durmanız gerekn kişi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…