- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
- Konu Sahibi samantha1234
-
İnstagramda patlayınca burada da ben patlatayım dediniz herhalde bu manasız konuyu.Konunun instagramda hortlamasıkim ekran görüntüsü alıp paylaştı doğru söyleyin
Hıııı hıııı inandık kocanın kokmadığınaGece gece krize girdimeşime de okuttum hııı ben de kokuyorum demi ondan okuttun bana dedi dahada krize girdim tövbe estağfur
Bu arada kocam kokmuyor
Ahaha vallahi çok güldüm kusura bakmayın. Aynı şeyin kadınlar tarafından yapıldığını düşünüyorum 15 gün duş almayan kokan bir kadin, sürekli gaz çıkaran dışını fırçalamayan bir kadın. Erkekler ne düşünürdü. Böyle kadın mi olur, ekmek bile veresim gelmiyor. Kadın dediğin şöyle olur boyle olur. Çoğunlukla da ihanetle biterdi. Biz kadınlar olarak ne kadar sabirliyiz yahu !! Bu kokarcayla beraber olmanızı da düşünemiyorum!!yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bu arada kocası kokan varmı başka? nasıl çözüm buldunuz?
Ene, ne eğlenceli konu.
Hakime kokuyo deyince de boşamaz ki :/
Arap sabunuylan araba yıkama fırçasını alıp giricen canına, başka napcan?
Cok geçmiş olsun öncelikle.yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bu arada kocası kokan varmı başka? nasıl çözüm buldunuz?
Bu kadar mı elleri boş bu insanların? Hiç mi meşgaleleri yokKonu sahibi fake çıkmış, başka hesapları da yakalanmış. Mune kapatmış.
Belliydi ki zatenKonu sahibi fake çıkmış, başka hesapları da yakalanmış. Mune kapatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?