kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay o kadar güldüm ki allah başıma vermesin diye de duvarlara vurdum hahah fakemiş püüü

Gece gece krize girdim eşime de okuttum hııı ben de kokuyorum demi ondan okuttun bana dedi dahada krize girdim tövbe estağfur
Bu arada kocam kokmuyor

Ahaha vallahi çok güldüm kusura bakmayın. Aynı şeyin kadınlar tarafından yapıldığını düşünüyorum 15 gün duş almayan kokan bir kadin, sürekli gaz çıkaran dışını fırçalamayan bir kadın. Erkekler ne düşünürdü. Böyle kadın mi olur, ekmek bile veresim gelmiyor. Kadın dediğin şöyle olur boyle olur. Çoğunlukla da ihanetle biterdi. Biz kadınlar olarak ne kadar sabirliyiz yahu !! Bu kokarcayla beraber olmanızı da düşünemiyorum!!

Cok geçmiş olsun öncelikle.
Güzel bir dille anlat ve hiç-bir sekilde ayni ortamda bulunma kapat kitle kapini anlamıyorsa eger ki baktin olacak gibi değil koktuguna dair ses kaydı konusmasi mesajlaşma biriktir ve bosandiginda mahkemeye sun kisa surede bosanirsin.

Bu konu fake mi şimdi? Amaç ne peki? Kocam kokuyor konusunu okuyup kıskıs gülmek için mi ..anlamadım ya

Hatırladım bu konuyu
İnandırıcı gelmediği için yazmamıştım
Şimdi inansamda inanmasamda yazıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…