- Konu Sahibi samantha1234
-
beraber duş almayı teklif et ozaman kabul eder bence
ama yalanmıhahaha bu süperdi
Sanki benim cok yakin bi akrabam var onu anlatmissiniz...bir tek o bekar evlenmedi.ilginc zor bir durumyeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bu arada kocası kokan varmı başka? nasıl çözüm buldunuz?
@rosey06 fake hesap olduğunuzu ispatladığınız için teşekkür ederiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cinsel-yonden-soguk-erkek-niye-evlenir.806653/
Onu ben bilmiyorumm
o neydiki
Ay canımm ya hiç üzülme yani... Seviyorsan ne yapalım bak ben kocamı şöyle etkiledim. Bir gün beraber dışarı çıkmıştık ve yemeğin adını doğru söyledim. O günden beri tertemiz bir adam oldu ve bana tekrar aşık oldu. Sen de şuradan bakabilirsin tatlım:
pogacaya buhaca diyordu hatta dmi, kuafordu, yoksa baska konu mu oÜyenin kullanıcı adını hatırlamıyorum ama hani şu adet süresince yıkanmayan, böreğinin içinden saç çıkan, petiböre fetibör diyen fake hesap. Çok gülerdim ben ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?