kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah allah cok tuhaf gercekten. Bence bır psıkoloğa gorunsun.kaç yasındakı esınız cocuk gıbı davranıyor gercı cocuk olsa kulagından çekıp goturursunuz .cok ılgınc gercekten.bırazda bakıldıgında sıze gıcıklık olsun dıye yapıyor temız degılse en azından soylendıgınde temızlenebılır. soylenecek bırsey bulamıyorum.

Birincisi evlenmeden önce hiç mi farketmediniz,pat diye olmadı ya.
İkincisi hadi diyelim farketmediniz, bazı insanlarda fobisel hastalıklar oluyor sizinki de öyle olmasın?Su fobisi,sabun fobisi bilmem ne fobisi...Altta yatan sebebi öğrenmeye çalışın bence.

offf felaket ya bu ne böylee...ben olsam heryerin ıslanmasına pislenmesine aldırış etmem oturduğu yerden üstüne 1 kova su dökerim..ayde 2 sefer yıkanılır mı canım...

Sanki benim cok yakin bi akrabam var onu anlatmissiniz...bir tek o bekar evlenmedi.ilginc zor bir durum

Böyle birşeyin gerçek olduğuna inanamıyorum...
Gerçekse bile çıkıp buraya yazdığına inanamıyorum

15 gün yıkanmamak ve afedersiniz hayvan gibi bir koca allah yardımcın olsun..
Hergün sok araba firçasi çamaşir suyu allah ne verdiyse yika icim bi tuhaf oldu .

Ay canımm ya hiç üzülme yani... Seviyorsan ne yapalım bak ben kocamı şöyle etkiledim. Bir gün beraber dışarı çıkmıştık ve yemeğin adını doğru söyledim. O günden beri tertemiz bir adam oldu ve bana tekrar aşık oldu. Sen de şuradan bakabilirsin tatlım:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu da yeni bir reklam çeşidi herhalde :) daha bu sitede nelerle karşılaşacam meraklardayım

amacın ne ki anlamadım??? tanımayız etmeyiz seni.. şizofrenmidir nedir

Üyenin kullanıcı adını hatırlamıyorum ama hani şu adet süresince yıkanmayan, böreğinin içinden saç çıkan, petiböre fetibör diyen fake hesap. Çok gülerdim ben ona.
pogacaya buhaca diyordu hatta dmi, kuafordu, yoksa baska konu mu o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…