- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi samantha1234
-
Aşıları eksikmis ondan sudan korkmuş. Konu sahibi şu anda dinleniyor.Sonra yinrebir muhtesem bi konuyla dönüş yapabilir heran bekliyoruzallah allah cok tuhaf gercekten. Bence bır psıkoloğa gorunsun.kaç yasındakı esınız cocuk gıbı davranıyor gercı cocuk olsa kulagından çekıp goturursunuz .cok ılgınc gercekten.bırazda bakıldıgında sıze gıcıklık olsun dıye yapıyor temız degılse en azından soylendıgınde temızlenebılır. soylenecek bırsey bulamıyorum.
link atmışlar konu sahibi ve konusu fake diyenerden anladınız fake olduğunu
konu sahibi banlanınca kıllandım bende :)
yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bu arada kocası kokan varmı başka? nasıl çözüm buldunuz?
bence sen tavrını ortaya koyamıyosun eğer gülüyorsan falan ciddiye almaz. böyle bişey yaparsa birdaha çok ciddi ve sert dur. sen böylesin ama ben böyle olmanı istemiyorum de.yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
Araba yıkamada kullanılan fırçalar var ya eşini zorla banyoya sok ve tazyikli su yardımıyla fırçala.
Hatta kireç bile dökebilirsin. Ne adamlar var ya!
En iyisi konuyu kapayalımArkadaşlar konu fake neden kendinizi yoruyorsunuz :)
Bizi keklemıon demi .Oyle kocayı napmalı kaynar kazana stöslı .Dagdan inmiş heee .Ayyy pis ossuruklu kokarcayeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?