kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fake konu açınca ne oluyor acaba.üstelik var böyle pis erkekler yok mu çok sadece ağlaması mnykça geldiydi ordan bi huy kaptım o kadar

Aşıları eksikmis ondan sudan korkmuş. Konu sahibi şu anda dinleniyor.Sonra yinrebir muhtesem bi konuyla dönüş yapabilir heran bekliyoruz

ciddi oldugunuzu dusunmuyorum ama eger gerckse sizde ayni dawranslari sergileyin bakalim kac gun dayancak szde banyo yapmayin yemek yapmayin aglayinca oturup szde aglayin yaptigi herseyi aynen yapin ama boyle bi koca modeli oldugunu dusunmuyorum magra adami olabilir : )

Sana kotu bi haberim var kocan ayni bnim kayinpederimgenclikten bu yasina kdr oyleymis hala oyle hatta ellerini 2 ay suya degdirmedigi var inan perisan oluom onu pisligi topla die mecbur cekcen

bence sen tavrını ortaya koyamıyosun eğer gülüyorsan falan ciddiye almaz. böyle bişey yaparsa birdaha çok ciddi ve sert dur. sen böylesin ama ben böyle olmanı istemiyorum de.

2015 te de uyelerin hepsi yemiş nerdeyse şimdi herkes saniyede anliyor.
Ciddi ciddi cevap vermisler beraber olunca da yikanmiyor mu , agliyor mu falan diye
Eski konu arkadaslar dağılabiliriz

Bizi keklemıon demi .Oyle kocayı napmalı kaynar kazana stöslı .Dagdan inmiş heee .Ayyy pis ossuruklu kokarca

Kazen abi yine birini yakaladı hortlattı sandım.

Ayıptır bu kadarda dalga geçilmez bizimle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…