kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 4 yaşındaki yeğenim öyle yapıyor "lalaaa banyo yapmiicaam taam mı anneme söyle" diye ağlıyor, sonra bak banyoya şişme havuzunu koyacağım, diyorum. "Taam lalaacım ehehee" diyor.
Şişme havuz teklif edin. İşe yarayacak.

15 günde bir komşuya gider kokular..çalışmıyor mu bu adam....neden ağlıyor..bebek gibi..daha henüz bebeklikten çıkamamış..sizi gıcık etmek için evlenmiş herhalde..ilk defa duyuyorum böyle bir şey..bu konu gerçek mi..şüphelendim.çünkü akşam bu saatlerde fake zamanı..

eşimle görücü usulu evlendik .bankada gişe memuru. yok cidden gözleri filan doluyo koktuğu için üzülüyo sanırım yada banamı güceniyo.. anlamadım . boşanma sebebi olurmu bu sizce

bankada mı?
iş arkadaşları da farkındadır mutlaka

valla arkadaşım çok zor durumdasın
bırak gücenirse gücensin
bence evet boşanma sebebi olur ki
ben hep önce "çabalanması" gerektiğini düşünürüm ama kocan uzman yardımı almayı falan kabul etmez değil mi?

ailen var mı? onlar ne diyor bu duruma?
bir de eşin kaç yaşında?
kusura bakma çok soru sordum ama, başka türlü yorum yapamayacağım...

hidrofobik koca yapmışlar :) tavsiye olarak bol bol ıslak mendille silinse bide şimdi kuru şampuanlar çıktıya onlardan alın bari. ben olsam araba fırçasıyla köpürtüp hortumla yıkardım ama :) şaka bi yana gerçekten su dan mı korkuyor baya psikolojik bir rahatsızlığı mı var ki?

Gece korku modundan 2 konuda gulme moduna geçiş yaptim

dimi ben
yahu fake yapıyonuz bari iyi yapın bu ne be
bebe fakesi
bende ilk okuduğumda kocasının ayakları fake kokuyor yazacaktım tam sonra dedim ülkemin şahsına münhasır insanlarından biri yada ciddi bi psikiyatrik hastalıktır belki gerçekse üzülmesin kadın .

ben ortaya cıkana kadar fake demem :=)

Çocuk mu ki banyo yap deyince ağlıyor? Ne ilginç
Hem koskoca adama da durmadan "banyo yap" demek kolay olmasa gerek.

Yazış tarzınız bizimle alay eder gibi. Şimdi fake diyeceğim yasak olduğu için diyemiyorum.
Daha zekice yazılmalı kokan koca hikayesi.

Ben inanıyom artık herkese, içimdeki saf böörtlen pörtlek verdi son bandan beri. :/
yaw ben de inandım bizim evli bir çift arkadaşımız var, çok samimi arkadaşlarımız, ilk evlendiklerinde şok olduk, erkek olan 6-7 gün aynı çorapları giymekte ısrar ediyordu, hiç çıkartmıyordu ayağından. çok uğraştı kız o huyu değiştirebilmek için. aklıma direkt o geldi, al dedim bir vaka daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…