- 12 Temmuz 2006
- 58.849
- 224.793
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi samantha1234
-
eşimle görücü usulu evlendik .bankada gişe memuru. yok cidden gözleri filan doluyo koktuğu için üzülüyo sanırım yada banamı güceniyo.. anlamadım . boşanma sebebi olurmu bu sizce
rosey06 fake hesap olduğunuzu ispatladığınız için teşekkür ederiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cinsel-yonden-soguk-erkek-niye-evlenir.806653/
bende ilk okuduğumda kocasının ayakları fake kokuyor yazacaktım tam sonra dedim ülkemin şahsına münhasır insanlarından biri yada ciddi bi psikiyatrik hastalıktır belki gerçekse üzülmesin kadın .yahu fake yapıyonuz bari iyi yapınbu ne be
bebe fakesi
Yav sizi kim evlendirdi allasen?
Resmen kıymışlar sana. Sana resmen kıymışlar.
ben ortaya cıkana kadar fake demem :=)dimi ben
bende ilk okuduğumda kocasının ayakları fake kokuyor yazacaktım tam sonra dedim ülkemin şahsına münhasır insanlarından biri yada ciddi bi psikiyatrik hastalıktır belki gerçekse üzülmesin kadın .
Ben inanıyom artık herkese, içimdeki saf böörtlen pörtlek verdi son bandan beri. :/Bence eşine kıymışlar. Tabi konu sahibi bayansa.
dimi ben
bende ilk okuduğumda kocasının ayakları fake kokuyor yazacaktım tam sonra dedim ülkemin şahsına münhasır insanlarından biri yada ciddi bi psikiyatrik hastalıktır belki gerçekse üzülmesin kadın .
yaw ben de inandımBen inanıyom artık herkese, içimdeki saf böörtlen pörtlek verdi son bandan beri. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?