kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım
konuyu oku
hatta Mune 'nin verdiği linki de oku

bu arkadaşın oneriye ihtiyacı yok canm fake olduğu onaylanmıştır

eşimle görücü usulu evlendik .bankada gişe memuru. yok cidden gözleri filan doluyo koktuğu için üzülüyo sanırım yada banamı güceniyo.. anlamadım . boşanma sebebi olurmu bu sizce

bankada mı?gözleri doluyorsa...kesin kirden göz pınarları dolmuştur...bir tas su döksün..elbet boşanma sebebi..

evet evet anladım da
uyanamadım baştan yani, onu demek istedim, şüphelenmem lazımdı o konudan sonra
aman anlatma, midem kalkıyor yaw

konu sahibinin ciddi anlamda yardıma ihtiyacı var.

Aynen o yasaklandı anında yeni üyelik ve böyle bir konu. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Bence kuzenim diye açtığı konuda ki kişi kendisi. İçimden bir his öyle diyor. Eşi ailesinin yanına göndermek istiyor herhalde öfkesini böyle çıkarmaya çalışıyor. Anlamadım amaç ne.

Dalga geçiyoruz çünkü konu sahte :)

eşi olduğu kesin mi ki?
onlar da fake'dir belki???

hatta kadın olduğu kesin mi ki???

Böyle olağan dışı, gerçek dışı olduğunu düşündüğünüz konu, mesaj ve üyeliklerde parmacıklarınıza kuvvet, elinizi korkak alıştırmayın basın K.İ.B butonuna, yorumların hemen altında yer alır, üye profillerininse sağ üst köşesinde

OK.

Size doyum olmaz, hayırlı geceler hepinize, K.İ.B'leyen elleriniz dert görmesin, devamını bekliyorum sizlerden
Sizin profile bakinca korkuyorum inşallah rüyamda sizi görmem sizede hayirli geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…