- Konu Sahibi samantha1234
-
Başka nasıl bir açıklaması olabilirdikiAllah canını almasınBastım kahkahayı
alay etmeyelim arkadaşlar, bazı insanlar banyoyu sevmiyor.. bende duymuştum böyle birini...
dalga geçmek yerine tavsiye versek daha güzel olmazmı??
konu sahibi arkadaşım, kızarak azarlayarak söylemek, yada emreder gibi kalk banyo yap yıkan vs demek yerine, yanına oturup tatlı dille konuşmayı denedinmi hiç?
mesela, hayatım biliyorum sevmiyorsun banyoyu ama ben çok üzülüyorum, benim önemsemediğini düşünüyorm, temiz insan sevilir sayılır... aramıza soğukluk girmesin.. yıkansan mis gibi koksan, güzel olmazmı... gibi...
ama kızarak kokuyorsun falan filan şeklinde değil...
bu arkadaşın oneriye ihtiyacı yok canm fake olduğu onaylanmıştıralay etmeyelim arkadaşlar, bazı insanlar banyoyu sevmiyor.. bende duymuştum böyle birini...
konu sahibi arkadaşım, kızarak azarlayarak söylemek, yada emreder gibi kalk banyo yap yıkan vs demek yerine, yanına oturup tatlı dille konuşmayı denedinmi hiç?
mesela, hayatım biliyorum sevmiyorsun banyoyu ama ben çok üzülüyorum, benim önemsemediğini düşünüyorm, temiz insan sevilir sayılır... aramıza soğukluk girmesin.. yıkansan mis gibi koksan, güzel olmazmı... gibi...
eşimle görücü usulu evlendik .bankada gişe memuru. yok cidden gözleri filan doluyo koktuğu için üzülüyo sanırım yada banamı güceniyo.. anlamadım . boşanma sebebi olurmu bu sizce
evet evet anladım da
uyanamadım baştan yani, onu demek istedim, şüphelenmem lazımdı o konudan sonra
aman anlatma, midem kalkıyor yaw
konu sahibinin ciddi anlamda yardıma ihtiyacı var.
alay etmeyelim arkadaşlar, bazı insanlar banyoyu sevmiyor.. bende duymuştum böyle birini...
Aynen o yasaklandı anında yeni üyelik ve böyle bir konu. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Bence kuzenim diye açtığı konuda ki kişi kendisi. İçimden bir his öyle diyor. Eşi ailesinin yanına göndermek istiyor herhalde öfkesini böyle çıkarmaya çalışıyor. Anlamadım amaç ne.
eşi olduğu kesin mi ki?
onlar da fake'dir belki???
hatta kadın olduğu kesin mi ki???
Böyle olağan dışı, gerçek dışı olduğunu düşündüğünüz konu, mesaj ve üyeliklerde parmacıklarınıza kuvvet, elinizi korkak alıştırmayın basın K.İ.B butonuna, yorumların hemen altında yer alır, üye profillerininse sağ üst köşesinde
bu arkadaşın oneriye ihtiyacı yok canm fake olduğu onaylanmıştır
uzun uzun da yazmışım.. saftiriğe bağladım iyimi
fake konular genelde +18 oluyordu... fake olayı da boyut atlamış demekki
cok guldum ama katılıyrumm :)))Kokarca gibi bu ne yaaa! :)
Konulara fakeee fakeee yazmıyoruz değil mi böğürtlenkuşu
1-2 saat önce +18 konu açmıştı canım. O konuyu oraya taşıdılar. O kesmedi demek ki. :)
Size doyum olmaz, hayırlı geceler hepinize, K.İ.B'leyen elleriniz dert görmesin, devamını bekliyorum sizlerden
Sizin profile bakinca korkuyorumSize doyum olmaz, hayırlı geceler hepinize, K.İ.B'leyen elleriniz dert görmesin, devamını bekliyorum sizlerden
Korkunc degıl bende korkuyodum ugradım bı gun gayet tatlı ve neselı bı profıl ugrayınca anlıyosunSizin profile bakinca korkuyoruminşallah rüyamda sizi görmem sizede hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?