- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi samantha1234
-
Ben inanıyom artık herkese, içimdeki saf böörtlen pörtlek verdi son bandan beri. :/
çok etkilendimmmm :) filmlerden fbi ajanlarının katili yakadıkları anlar gibi :))rosey06 fake hesap olduğunuzu ispatladığınız için teşekkür ederiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cinsel-yonden-soguk-erkek-niye-evlenir.806653/
yaw ben de inandımbizim evli bir çift arkadaşımız var, çok samimi arkadaşlarımız, ilk evlendiklerinde şok olduk, erkek olan 6-7 gün aynı çorapları giymekte ısrar ediyordu, hiç çıkartmıyordu ayağından. çok uğraştı kız o huyu değiştirebilmek için. aklıma direkt o geldi, al dedim bir vaka daha
Kocan yoksa kuduz felanmi
Tek yumurta ikizi çıktılarBu arkadaşla şu rose arkadaş aynı mı ben anlamadım
Canım ama bu kocasına hakaret eden kadın ya. Hani sevişmiyor diyen. Şimdi de yatakları ayırdım diyor. Çorabını bilerek başucuma koyuyor diyor. Gaz çıkarıyor kızınca gülüyor diyor. Sonrada ağlıyor diye konuyu kapatıyor. Bence konu sahibinin başka sorunları var.
Benim eski erkek arkadaşımı anlatsam sana ohooo ama ömrü uzun sürmedi tabii.
sadece merak ettiğim için soruyorum (ben fake olduğum yada başka hesabım olduğu için değil yani
Benim cımbız çok tatlı olduğundan bağımlılık yapabilir, eh haliyle yeni üyelik alabilirBir üyelik daha almıştır şimdi.
IP evet ama tek kriter o değil, başka yöntemlerimizde var, onları yazmam burda, meslek sırrı diyelimsadece merak ettiğim için soruyorum (ben fake olduğum yada başka hesabım olduğu için değil yaniben masumum ) nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu kullanıcıların ip lerini mi görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?