kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araba yıkamada kullanılan fırçalar var ya eşini zorla banyoya sok ve tazyikli su yardımıyla fırçala.

Hatta kireç bile dökebilirsin. Ne adamlar var ya!

Ben inanıyom artık herkese, içimdeki saf böörtlen pörtlek verdi son bandan beri. :/

Konu fakeymiş ama böörtlencik :) sen neden ban yiyorsun ki sanırım insanlar senin yorumlarını anlamıyor dalga geçtiğini sanıyor :) Ben seviyorum aslında.
Konu sahibi bayan bence de ama eşi ile bir alıp veremediği var ne olduğunu anlayamadım.

Canım ama bu kocasına hakaret eden kadın ya. Hani sevişmiyor diyen. Şimdi de yatakları ayırdım diyor. Çorabını bilerek başucuma koyuyor diyor. Gaz çıkarıyor kızınca gülüyor diyor. Sonrada ağlıyor diye konuyu kapatıyor. Bence konu sahibinin başka sorunları var.

Benim eski erkek arkadaşımı anlatsam sana ohooo ama ömrü uzun sürmedi tabii.

Bence eşini bir kreşe ver.valla eşim demesen cocuktan bahsediyorsun derim.benim eşimde hergün yıkanıyor.şampuqn kokusu geçmeden bidaha yıkanıyor.sabah akşam çamaşirlarını değiştiritır bende mı konu acsam.bence bırqk ne yaparsa yapsın böyle davrandıkca yanına yanasma beraber yemek yeme laftan anlamıyorsa belkı düzelir

evet evet anladım da
uyanamadım baştan yani, onu demek istedim, şüphelenmem lazımdı o konudan sonra
aman anlatma, midem kalkıyor yaw

konu sahibinin ciddi anlamda yardıma ihtiyacı var.

alay etmeyelim arkadaşlar, bazı insanlar banyoyu sevmiyor.. bende duymuştum böyle birini...
dalga geçmek yerine tavsiye versek daha güzel olmazmı??
konu sahibi arkadaşım, kızarak azarlayarak söylemek, yada emreder gibi kalk banyo yap yıkan vs demek yerine, yanına oturup tatlı dille konuşmayı denedinmi hiç?
mesela, hayatım biliyorum sevmiyorsun banyoyu ama ben çok üzülüyorum, benim önemsemediğini düşünüyorm, temiz insan sevilir sayılır... aramıza soğukluk girmesin.. yıkansan mis gibi koksan, güzel olmazmı... gibi...
ama kızarak kokuyorsun falan filan şeklinde değil...

sadece merak ettiğim için soruyorum (ben fake olduğum yada başka hesabım olduğu için değil yani ben masumum) nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu kullanıcıların ip lerini mi görüyorsunuz?
IP evet ama tek kriter o değil, başka yöntemlerimizde var, onları yazmam burda, meslek sırrı diyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…