- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Maddi olarak istediği şeyleri elde etmek için bunların hiç birini yapmasına gerek yoktu konu sahibinin eşi zaten ne isterse vermeye hazırdı ama konu sahibi sırf bu kadar karaladığı eşinden boşanmamak için davayı çekişmeliye götürdüYapmanız gereken tek şey şu eşinizin sizi aldattığını kanıtlayıp boşanırken donuna kadar almak eşinize barışmak istediğinizi söyleyin ve onu bir şekilde eve çekin gerekirse evliliğimiz devam etsin ama evde arkadaş gibi olalım gibi şeyler söyleyip eve çek ve seni aldattığına dair kanıt toplamaya başla mesajlar fotoğraflar videolar yapabiliyorsan takip et video çekerken baslın yap hepsini mahkemede delil olarak kullan neyi var neyi yok al
Konuyu baştan okursanız konu sahibi kendi etti kendi buldu tüm çıkış yollarını kendi eliyle kapattı,kırdı döktü ,tüketti. Orta yol bulalım teklifini eliyle itti,tek istediği adam gelsin toksit ilişki devam etsin çocukları kullandı olmadı .Adam artık dayanamadı tüm silahları kuşandı .....Ayrıldınız mı
Kararımla gurur duyuyorum. Kimse benim hayatımı b.k edip sonra usulca gidemez, gitmek isteyen biri varsa ortalığı yıkmadan göndermem. Ha ben de yıkıldım, çocuklar da etkilendi ama toplarım. Bomba patlatıp çocukları kanatlarım altında koruduğumu varsayın hepimiz yaralandık ama ölmedik. İşyerine de yazmıştım davadan önce sizin yüzünüzden Boşanıyoruz bu adamı köpek gibi çalıştırdınız evli çocuklu demediniz bekar gibi her yere bunu gönderdiniz adam da aldattı dedim. İşine tapıyordu yıllar içinde seyahatlerini azalt dedim azaltmadı, çocuğunu hastaneye götürmek için izin almadı ama arkadaşıyla buluşmak için izin aldı, ben onu iş yemeğine eşim olarak götürürken o beni asla iş yemeğine götürmedi, ofisine gelmemi istemedi ne zaman ziyaret etmek istesem gelme dedi. boşanmış kadın müdürüyle yurtdışında başbaşa yemeğe çıkıp kadının neden boşandığını dinledi gözyaşlarını omzunda dindirdi. Ayrıca sgksını da eksik yatırıyorlar. Boşanma dilekçesine işyerime mail atarak benim onurumu kırdı tazminat talep ediyorum yazmışKonuyu baştan okursanız konu sahibi kendi etti kendi buldu tüm çıkış yollarını kendi eliyle kapattı,kırdı döktü ,tüketti. Orta yol bulalım teklifini eliyle itti,tek istediği adam gelsin toksit ilişki devam etsin çocukları kullandı olmadı .Adam artık dayanamadı tüm silahları kuşandı .....
Maddi ne verirse kabul edecek olsam evliyken de herşeye gözümü yumar parasını yerdim, para b.ktu sonuçta. Ben bu karakterde biri değilim, alabildiğim maddi çıkarı alıp susup oturamam. Evliyken de parasını yemedim hep tutumlu oldum, boşanırken de yemeyeceğim adalet için uğraşacağım.Maddi olarak istediği şeyleri elde etmek için bunların hiç birini yapmasına gerek yoktu konu sahibinin eşi zaten ne isterse vermeye hazırdı ama konu sahibi sırf bu kadar karaladığı eşinden boşanmamak için davayı çekişmeliye götürdü
Bu saatten sonra eski eş istediği ile görüşür gık bile diyemez
Adam yuvamı özledim diye ağlaya zırlaya dönmedi diye bunlar. Dönse yine eskisi gibi bişey yerine koymasa geçinip gidecektiniz. Eve döndüğü sürece göz göre göre aldatmasına da göz yummuşsunuz, eve dönmedi ya nasıl da çıktı tırnaklar. İbretle izliyoruz hayatınızı mahvetmenizi.Kararımla gurur duyuyorum. Kimse benim hayatımı b.k edip sonra usulca gidemez, gitmek isteyen biri varsa ortalığı yıkmadan göndermem. Ha ben de yıkıldım, çocuklar da etkilendi ama toplarım. Bomba patlatıp çocukları kanatlarım altında koruduğumu varsayın hepimiz yaralandık ama ölmedik. İşyerine de yazmıştım davadan önce sizin yüzünüzden Boşanıyoruz bu adamı köpek gibi çalıştırdınız evli çocuklu demediniz bekar gibi her yere bunu gönderdiniz adam da aldattı dedim. İşine tapıyordu yıllar içinde seyahatlerini azalt dedim azaltmadı, çocuğunu hastaneye götürmek için izin almadı ama arkadaşıyla buluşmak için izin aldı, ben onu iş yemeğine eşim olarak götürürken o beni asla iş yemeğine götürmedi, ofisine gelmemi istemedi ne zaman ziyaret etmek istesem gelme dedi. boşanmış kadın müdürüyle yurtdışında başbaşa yemeğe çıkıp kadının neden boşandığını dinledi gözyaşlarını omzunda dindirdi. Ayrıca sgksını da eksik yatırıyorlar. Boşanma dilekçesine işyerime mail atarak benim onurumu kırdı tazminat talep ediyorum yazmışÜç kuruş tazminatını veririm ama görsün daha neler yapacağım.
İş yerine attığınız mail şaka gibi cidden.Kararımla gurur duyuyorum. Kimse benim hayatımı b.k edip sonra usulca gidemez, gitmek isteyen biri varsa ortalığı yıkmadan göndermem. Ha ben de yıkıldım, çocuklar da etkilendi ama toplarım. Bomba patlatıp çocukları kanatlarım altında koruduğumu varsayın hepimiz yaralandık ama ölmedik. İşyerine de yazmıştım davadan önce sizin yüzünüzden Boşanıyoruz bu adamı köpek gibi çalıştırdınız evli çocuklu demediniz bekar gibi her yere bunu gönderdiniz adam da aldattı dedim. İşine tapıyordu yıllar içinde seyahatlerini azalt dedim azaltmadı, çocuğunu hastaneye götürmek için izin almadı ama arkadaşıyla buluşmak için izin aldı, ben onu iş yemeğine eşim olarak götürürken o beni asla iş yemeğine götürmedi, ofisine gelmemi istemedi ne zaman ziyaret etmek istesem gelme dedi. boşanmış kadın müdürüyle yurtdışında başbaşa yemeğe çıkıp kadının neden boşandığını dinledi gözyaşlarını omzunda dindirdi. Ayrıca sgksını da eksik yatırıyorlar. Boşanma dilekçesine işyerime mail atarak benim onurumu kırdı tazminat talep ediyorum yazmışÜç kuruş tazminatını veririm ama görsün daha neler yapacağım.
Size bişey beğendiremedim kusura bakmayın, öyle ya da böyle. Ağlaya zırlaya dönseydi kabul ederdim yoldan geçen adam değil sonuçta severek evlendiğim eşim. Kaç kere gitti döndü geçinemedim işte ben kabullenemediğim için çıktı kavgalar. Ben elimden geleni yaptım. Her koşulu zorladım gururumu bile ayaklar altına aldım çünkü eşler arasında gurur olmayacağı fikrindeydim. Bundan sonra o düşünsün. Ya da düşünmesin düşünemez de zaten o kabiliyet yok.Adam yuvamı özledim diye ağlaya zırlaya dönmedi diye bunlar. Dönse yine eskisi gibi bişey yerine koymasa geçinip gidecektiniz. Eve döndüğü sürece göz göre göre aldatmasına da göz yummuşsunuz, eve dönmedi ya nasıl da çıktı tırnaklar. İbretle izliyoruz hayatınızı mahvetmenizi.
Çalışanların iş-özel hayat dengesini kurmak onların da sorumluluğu. Bu konuda iki çift laf söylemezsem içimde kalırdı. Beni sülalemin yanında 1000 kere rezil edip onların yüzüne bakamaz hale getirdiğinde cesaret edip boşanamadım; o da rezil olma hissini tatsın istedim. Pişman da değilim yine olsa yine yaparım.İş yerine attığınız mail şaka gibi cidden.
Kocanız sizi istemiyor, eşiyle, çocuklarıyla ilgilenmiyor ve sonunda aldatıyorsa bunda onların ne suçu var?
Arkanızdan zavallı kadın aldatılınca ne yapacağını şaşırmış diye acımış ya da deli herhalde demişlerdir.
Siz onca şeye rağmen evli kalmışsınız inanılır gibi değil. Adam sizi hayatının hiçbir anında, alanında istememiş. Bu hayatı kendinize ve çocuklarınıza bile bile yaşatmışsınız. Şimdi adalet falan uğraşın durun bakalım. Bunun zararı yine size ve çocuklara olacak. Enerjiniz, vaktiniz yine kocanıza harcanacak çünkü.
Tabi kabul ederdiniz, aldatmalarını sineye çekerdiniz, yine aşağılamalarını insan yerine koymamalarını çekerdiniz, yeter ki gitmesin, başkasına yar olmasın, çünkü dışarda birilerini mutlu ederse bu ölümünüz olur, çünkü başka hayatınız yok çünkü olsun istemiyorsunuz. Şu an bir yerlerde mutlu, tatmin olmuş, bedelini ödemeye hazır, sizin ise kendinizi ele güne güldürmek dışında yapabildiğiniz bişey yok. Bunları demekten zevk almıyorum, insan kendini nasıl bu kadar sevmez gördükçe dehşete kapılıyorum yapacak bişey yok.Size bişey beğendiremedim kusura bakmayın, öyle ya da böyle. Ağlaya zırlaya dönseydi kabul ederdim yoldan geçen adam değil sonuçta severek evlendiğim eşim. Kaç kere gitti döndü geçinemedim işte ben kabullenemediğim için çıktı kavgalar. Ben elimden geleni yaptım. Her koşulu zorladım gururumu bile ayaklar altına aldım çünkü eşler arasında gurur olmayacağı fikrindeydim. Bundan sonra o düşünsün. Ya da düşünmesin düşünemez de zaten o kabiliyet yok.
Arkanızdan takıntılı manyak deyip konuyu kapattırmıştır eşiniz. Gerçekten öyle büyük bir rezil olma yaşadığını mı düşünüyorsunuz?Çalışanların iş-özel hayat dengesini kurmak onların da sorumluluğu. Bu konuda iki çift laf söylemezsem içimde kalırdı. Beni sülalemin yanında 1000 kere rezil edip onların yüzüne bakamaz hale getirdiğinde cesaret edip boşanamadım; o da rezil olma hissini tatsın istedim. Pişman da değilim yine olsa yine yaparım.
İşyerinin umrunda olmaz böyle şeyler. Herkes işine, ekmeğine, çıkarına bakar. Çok da dertleriydi milletin özel hayatı. Adamın velisi heralde demişlerdir.Çalışanların iş-özel hayat dengesini kurmak onların da sorumluluğu. Bu konuda iki çift laf söylemezsem içimde kalırdı. Beni sülalemin yanında 1000 kere rezil edip onların yüzüne bakamaz hale getirdiğinde cesaret edip boşanamadım; o da rezil olma hissini tatsın istedim. Pişman da değilim yine olsa yine yaparım.
Ben de sizin tavsiyelerinizi hayretle okuyorum, siz nasıl bir alışkanlıktan, bir duygudan bu kadar kolay vazgeçebilirsiniz? Trendyol iadesi mi bu iade ettim konuyu kapattım?? Bağlılık var bitmeyen duygular var, zamanla olacak şeyler benden ne yapmamı bekliyorsunuz merak ediyorum. Bilinçli gözüküyorsunuz aslında; ben bile bu yaralı halimle bir ilişki bitiminin birkaç farklı evreden oluştuğunu araştırıyorum okuyorum; inkar var, kızgınlık var, yas var vbvb Hepsi yaşanması gereken süreçler. El gün dediğiniz k.çımın kenarı bana gülse nolur. Yani ben günümüzde ilişkilerin bu kadar kolay bitirilip değiştirildiğine inanamıyorum; eşimin gidişini de bu yüzden kabullenemedim; sen 2 çocuk yap 10 sene geçir, her tartışmada “anlaşamıyoruz ben gidiyorum”. Kusura bakmayın ama insan da lafını ölçülü söyler, burası recm meydanı değil.Tabi kabul ederdiniz, aldatmalarını sineye çekerdiniz, yine aşağılamalarını insan yerine koymamalarını çekerdiniz, yeter ki gitmesin, başkasına yar olmasın, çünkü dışarda birilerini mutlu ederse bu ölümünüz olur, çünkü başka hayatınız yok çünkü olsun istemiyorsunuz. Şu an bir yerlerde mutlu, tatmin olmuş, bedelini ödemeye hazır, sizin ise kendinizi ele güne güldürmek dışında yapabildiğiniz bişey yok. Bunları demekten zevk almıyorum, insan kendini nasıl bu kadar sevmez gördükçe dehşete kapılıyorum yapacak bişey yok.
Rezil olmasa dava dilekçesinde bundan dolayı tazminat istemezdi. Zaten bence ordaki müdürüyle bir ilişkisi var, artık ne yapıyorlarsa yapsınlar. Sağlam avukat tuttum ben de hodri meydan.Arkanızdan takıntılı manyak deyip konuyu kapattırmıştır eşiniz. Gerçekten öyle büyük bir rezil olma yaşadığını mı düşünüyorsunuz?
Size düşman olarak kendiniz yetersiniz, evliliğinizle ilişki her detay şok edici. Çocuklarınıza kolaylıklar diliyorum sadece.
Yanlış olanı kimse dile getirmezse işçi hakları açısından İsveç gibi olamayız değil mi? Onların umrunda olmaması, bunun doğru olmadığı anlamına gelmez.İşyerinin umrunda olmaz böyle şeyler. Herkes işine, ekmeğine, çıkarına bakar. Çok da dertleriydi milletin özel hayatı. Adamın velisi heralde demişlerdir.
Sizin bir ilişkiniz yıllardır yok. Öyle veya böyle bitmiş. Birkaç ay öncesine kadar arada kavgalar olan ama bir şekilde süren karı koca hayatınız yoktu. Size elini sürmeyen, eş olarak kabul etmeyen bir adamla aynı evi paylaşıyordunuz. Bir gün biteceğini bile bile. Çünkü bu normal değildi böyle süremezdi biliyordunuz. İnkar, kızgınlık, yas. Bunlar biteli çok oldu. Şu an yaşadığınız hırs. Yıllar süren savaşı kaybetmenin acısı. Kendinizi kandırmayın.Ben de sizin tavsiyelerinizi hayretle okuyorum, siz nasıl bir alışkanlıktan, bir duygudan bu kadar kolay vazgeçebilirsiniz? Trendyol iadesi mi bu iade ettim konuyu kapattım?? Bağlılık var bitmeyen duygular var, zamanla olacak şeyler benden ne yapmamı bekliyorsunuz merak ediyorum. Bilinçli gözüküyorsunuz aslında; ben bile bu yaralı halimle bir ilişki bitiminin birkaç farklı evreden oluştuğunu araştırıyorum okuyorum; inkar var, kızgınlık var, yas var vbvb Hepsi yaşanması gereken süreçler. El gün dediğiniz k.çımın kenarı bana gülse nolur. Yani ben günümüzde ilişkilerin bu kadar kolay bitirilip değiştirildiğine inanamıyorum; eşimin gidişini de bu yüzden kabullenemedim; sen 2 çocuk yap 10 sene geçir, her tartışmada “anlaşamıyoruz ben gidiyorum”. Kusura bakmayın ama insan da lafını ölçülü söyler, burası recm meydanı değil.
Sizden kaçmak için bütün fırsatları değerlendiren eşiniz. Başka suçlu yok.Yanlış olanı kimse dile getirmezse işçi hakları açısından İsveç gibi olamayız değil mi? Onların umrunda olmaması, bunun doğru olmadığı anlamına gelmez.
Ben kızgınlık aşamasında kalmışım. İlişkiyi hiç gömüp yasını tutmamışım, dilendiğim minicik ilgi kırıntılarına bakıp ilişki devam ediyor sanmışım. Yani evden git diyip boşanalım diyip gönderen de benim; içten içe boşanmayalım düzelelim çabalayalım demesini ummuşum ki, boşanalım diyip dava açınca kabullenemedim. Hep ben çabaladığım için; onun da çabalamasını hayal etmişim. Çekirdeğinizi çayınızı alın gelişmelerden haberdar ederimSizin bir ilişkiniz yıllardır yok. Öyle veya böyle bitmiş. Birkaç ay öncesine kadar arada kavgalar olan ama bir şekilde süren karı koca hayatınız yoktu. Size elini sürmeyen, eş olarak kabul etmeyen bir adamla aynı evi paylaşıyordunuz. Bir gün biteceğini bile bile. Çünkü bu normal değildi böyle süremezdi biliyordunuz. İnkar, kızgınlık, yas. Bunlar biteli çok oldu. Şu an yaşadığınız hırs. Yıllar süren savaşı kaybetmenin acısı. Kendinizi kandırmayın.
Yıllardır en başta kalmak sağlıklı bir ruh hali olan insan davranışı değil. Yardım almanız gerekiyor.Ben kızgınlık aşamasında kalmışım. İlişkiyi hiç gömüp yasını tutmamışım, dilendiğim minicik ilgi kırıntılarına bakıp ilişki devam ediyor sanmışım. Yani evden git diyip boşanalım diyip gönderen de benim; içten içe boşanmayalım düzelelim çabalayalım demesini ummuşum ki, boşanalım diyip dava açınca kabullenemedim. Hep ben çabaladığım için; onun da çabalamasını hayal etmişim. Çekirdeğinizi çayınızı alın gelişmelerden haberdar ederim
Almaya başladım zaten, şu an en başta değilim; mecburen de olsa ilerlemek zorunda kaldım görüyorsunuz.Yıllardır en başta kalmak sağlıklı bir ruh hali olan insan davranışı değil. Yardım almanız gerekiyor.
Dava süreci için eşinizin eline koz geçmiş ve onu kullanmış aslında.Rezil olmasa dava dilekçesinde bundan dolayı tazminat istemezdi. Zaten bence ordaki müdürüyle bir ilişkisi var, artık ne yapıyorlarsa yapsınlar. Sağlam avukat tuttum ben de hodri meydan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?