- 19 Mayıs 2020
- 48.273
- 217.432
- 598
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Zibil gibi paranın olduğu yerde şu kavga sebebi beni de benden aldı. Paran varsa ne gerek var ya, tutun yardımcı ikiniz de rahat edin.Bir de adam temizlikçi al bakıcı tut diyor. Hayır illa sen yardım edeceksin demenin ne katkısı var. Tamam de bakıcı tut temizlikçi desteği al sen de çık git gez toz hava al işine git gel. Evde terör estirince ne oldu? Daha az yıpran demiş adam hayır hep beraber yıpranacağız diye hır gürün ne katkısı var
Derdi adamın ilgisizliği. Ama ilgisizliğine kavgayla çözüm bulamazsın ki. Ya yok ben bu hayatı çekemem der ayrılırsın. Ya da kendi hayatını yaşarsın. Saçma bir direnci var. Yazık iki çocuğa olmuş olanZibil gibi paranın olduğu yerde şu kavga sebebi beni de benden aldı. Paran varsa ne gerek var ya, tutun yardımcı ikiniz de rahat edin.
Ev işleri aradan çıkınca birbiriyle ilgilenmek kalıyor bir tek. O zaman sorarsın bahanen ne diye. Şimdi adam sana der ki sana çözüm sundum sen yanaşmadın. Hadi bakalım.Derdi adamın ilgisizliği. Ama ilgisizliğine kavgayla çözüm bulamazsın ki. Ya yok ben bu hayatı çekemem der ayrılırsın. Ya da kendi hayatını yaşarsın. Saçma bir direnci var. Yazık iki çocuğa olmuş olan
Avukatı hepsini yazmıştır. Bakıcı tutalım yok, temizlik için yardımcı tutalım yok. Hepsi de yazılı kanıt olarak eklenmiştir dava dilekçesine. Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konusunu kontrol ettim, kadın burada bile uyanmamış adam bavul dolusu delil topluyor dememiş. Bu yazdığının üstünden neredeyse 1,5 yıl geçmiş hala da eve dönsün kabulüm diyor. Koca gitmesin derken belki çocukları bile kaptıracak. O aynı muhitteki ev, çocuklara oda yapmak okula kursa götürme, ödev yaptırma isteği velayet hazırlığı bile olabilir.Ev işleri aradan çıkınca birbiriyle ilgilenmek kalıyor bir tek. O zaman sorarsın bahanen ne diye. Şimdi adam sana der ki sana çözüm sundum sen yanaşmadın. Hadi bakalım.
Malesef iş çok büyüdü. Tüm geçmiş serildi. Akşam beni kışkırtıp kışkırtıp bana hakaretler ederek çocukların üstüne saldı. O anlarda videomu çekip ailelere gönderdi bakın çocuklarına eziyet ediyor diye. Çocuklarıma babanız sizi de beni de sevmiyor diye ağladım. Çocuklar da ağladı, o da bunları videoya çekti ailelere attı bakın çocukların huzurunu nasıl bozuyor diye. Hep böyle yapıyor malesef. Türlü türlü hakaretler edip beni videoya çekiyor, o sırada ben kendime engel olamazken çocuklar da bana kinleniyor bizim huzurumuzu sen bozuyorsun diye. İnşallah büyüdüklerinde anlayacaklar beni.
Yanındaki kadını bile ikna etmiştir çocuk konusunda, böyle herifler için nedense hazırda bekleyen birileri oluyor burda da çok gördük ya, kadının biri eski eş hakkında neler diyodu, sanırsın çocuk anasının yanında değil cehennemde.Avukatı hepsini yazmıştır. Bakıcı tutalım yok, temizlik için yardımcı tutalım yok. Hepsi de yazılı kanıt olarak eklenmiştir dava dilekçesine. Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konusunu kontrol ettim, kadın burada bile uyanmamış adam bavul dolusu delil topluyor dememiş. Bu yazdığının üstünden neredeyse 1,5 yıl geçmiş hala da eve dönsün kabulüm diyor. Koca gitmesin derken belki çocukları bile kaptıracak. O aynı muhitteki ev, çocuklara oda yapmak okula kursa götürme, ödev yaptırma isteği velayet hazırlığı bile olabilir.
Evet kesinlikle öyle zaten velayet hazırlığı. Çocuklar biraz daha büyüyünce diyecek ki annelerinin işi yok çalışmıyor, çocukları da parayla, yasaksız kuralsız bir hayatla cezbedecek ve alacak. Ama ne yapabilirim ki?Avukatı hepsini yazmıştır. Bakıcı tutalım yok, temizlik için yardımcı tutalım yok. Hepsi de yazılı kanıt olarak eklenmiştir dava dilekçesine. Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konusunu kontrol ettim, kadın burada bile uyanmamış adam bavul dolusu delil topluyor dememiş. Bu yazdığının üstünden neredeyse 1,5 yıl geçmiş hala da eve dönsün kabulüm diyor. Koca gitmesin derken belki çocukları bile kaptıracak. O aynı muhitteki ev, çocuklara oda yapmak okula kursa götürme, ödev yaptırma isteği velayet hazırlığı bile olabilir.
Zaten hazırda biri olmasa bu kadar rahat hareket edemez, bu kadar da aceleci davranmaz.Yanındaki kadını bile ikna etmiştir çocuk konusunda, böyle herifler için nedense hazırda bekleyen birileri oluyor burda da çok gördük ya, kadının biri eski eş hakkında neler diyodu, sanırsın çocuk anasının yanında değil cehennemde.
Peki siz neden eşiniz bakıcı,yardımcı seçeneğini sunduğunda bunları değerlendirmediniz?Zaten hazırda biri olmasa bu kadar rahat hareket edemez, bu kadar da aceleci davranmaz.
Ama biz bu cahil bakış açısıyla baş edemeyiz......Tehlike çanları boşansak da anlaşsak da aynı değil mi? Ben çocuğumun ailesinin başında bir baba figürüyle büyümesini istedim. Farzedin ki anlaşmalı boşandık, oğlan yine aynı yolda bu sefer iki farklı ebeveyn ve onların yeni hayatıyla..
Yardımcı aldık ara ara zaten denedik, ya ahlaksız çıktılar ya evi zarara uğrattılar devam edemedik. Ben suçlandım hep, sen kadınlarla anlaşamıyorsun dedi bana kızdı. Ne yapsam suçlu bendim. Bakıcıyı da hem çok pahalı buldum (zaten ücretsiz izindeyim diye kendimce ekonomi yaptım yani) hem de çevremizce bakıcı faciası yaşayan çok, kendim ilgilenmek istedim doğal olarak eşim de babası olduğu için destek bekledim. Destek demek bile saçma, görevini yapmasını bekledim.Peki siz neden eşiniz bakıcı,yardımcı seçeneğini sunduğunda bunları değerlendirmediniz?
Seçenekleri değerlendirdikten sonra baktınız hala ilgi alaka yok boşanmayı sizin istemeniz gerekmezmiydi?
Eşiniz size istediğinizi vermeye hazırmış zaten zannediyorsunuz ki uzatabildiğim kadar uzatayım o süre içerisinde bana döner ama bu plan elinizde patlayıp çocukların velayetinden de olmayın
Yalnız sürekli birileriyle sorun yaşıyorsunuz farkında mısınız? Bence eşinizin haklı olduğu tek konu da bu. Siz biraz huzursuz birisiniz. Yani kavga geçimsizlik yaşıyorsunuz bence.Yardımcı aldık ara ara zaten denedik, ya ahlaksız çıktılar ya evi zarara uğrattılar devam edemedik. Ben suçlandım hep, sen kadınlarla anlaşamıyorsun dedi bana kızdı. Ne yapsam suçlu bendim. Bakıcıyı da hem çok pahalı buldum (zaten ücretsiz izindeyim diye kendimce ekonomi yaptım yani) hem de çevremizce bakıcı faciası yaşayan çok, kendim ilgilenmek istedim doğal olarak eşim de babası olduğu için destek bekledim. Destek demek bile saçma, görevini yapmasını bekledim.
Karakterim serttir, kolay geçinemem kimseyle gerçekten. Çok çabuk sınır koyarım çok güçlü hak ararım, çok geçimli biri değilim doğru. Çocuklara karşı da daha otoriterim, eşim sallamazsı otoritemi kötü anne ben olurdum. Birçok konuda eşime boşanma resti çektim ama lafta kaldı sadece. Yapamadım düzen bozulmasın diye. Şimdi hem iletişim kurmayıp sevgi göstermeyen, hem de harekete geçen o olduğu için hazmedemiyorum. Ne diyim çocuklarım da mutlu olacakları yerde yaşasınlar o zaman ilerde babalarını tercih ederlerse buyursunlar gitsinler.Yalnız sürekli birileriyle sorun yaşıyorsunuz farkında mısınız? Bence eşinizin haklı olduğu tek konu da bu. Siz biraz huzursuz birisiniz. Yani kavga geçimsizlik yaşıyorsunuz bence.
Anne babayla sorun, gelen temizlikçiyle sorun, kocayla sorun. Yani herkesle anlaşmazlık yaşayan, öfke kontrolü olmayan birisiniz belli ki. Bence kendinizdeki sorunları da fark edip değiştirmeye çalışın. Eş için değil çocuklar için. Böyle devam ederseniz cidden çocuklarınızı kaybedeceksiniz ondan diyorum.
Bu kaybetmemiş hali mi? Yazsam da faydası olmayacak diye hiç mesaj yazmamıştım. Ama çocuklar annelerinin babanız sizi de beni de sevmiyor diye bağırdığını, hissettiklerini unutacaklar mı? Biz bir de burada kadının ağzından dinliyoruz olayları. Ben bu yapıda biriyle evli kalamazdım, arkadaş bile olamam. Bir de adam kendi tarafından anlatsa kim bilir neler söyleyecek?Yalnız sürekli birileriyle sorun yaşıyorsunuz farkında mısınız? Bence eşinizin haklı olduğu tek konu da bu. Siz biraz huzursuz birisiniz. Yani kavga geçimsizlik yaşıyorsunuz bence.
Anne babayla sorun, gelen temizlikçiyle sorun, kocayla sorun. Yani herkesle anlaşmazlık yaşayan, öfke kontrolü olmayan birisiniz belli ki. Bence kendinizdeki sorunları da fark edip değiştirmeye çalışın. Eş için değil çocuklar için. Böyle devam ederseniz cidden çocuklarınızı kaybedeceksiniz ondan diyorum.
Evliliği yürütecek yapıda biri olmadığı belli bari çocukları için düzeltse kendini diye yumuşak yazıyorum ben de. Yoksa katılıyorum. Öfkeli, sinirlenince ağzından çıkanı duymayan, krizler geçiren biriyle kimse evli kalmak istemez.Bu kaybetmemiş hali mi? Yazsam da faydası olmayacak diye hiç mesaj yazmamıştım. Ama çocuklar annelerinin babanız sizi de beni de sevmiyor diye bağırdığını, hissettiklerini unutacaklar mı? Biz bir de burada kadının ağzından dinliyoruz olayları. Ben bu yapıda biriyle evli kalamazdım, arkadaş bile olamam. Bir de adam kendi tarafından anlatsa kim bilir neler söyleyecek?
Yapmanız gereken tek şey şu eşinizin sizi aldattığını kanıtlayıp boşanırken donuna kadar almak eşinize barışmak istediğinizi söyleyin ve onu bir şekilde eve çekin gerekirse evliliğimiz devam etsin ama evde arkadaş gibi olalım gibi şeyler söyleyip eve çek ve seni aldattığına dair kanıt toplamaya başla mesajlar fotoğraflar videolar yapabiliyorsan takip et video çekerken baslın yap hepsini mahkemede delil olarak kullan neyi var neyi yok alDaha önceki konumdan bakabilirsiniz boşanma aşamasındayız. Eşim ben yaptıklarına dayanamayıp evden git diyince hemen gitmişti. 1 ayı geçti nerde olduğu belli değil, çocuklar soruyor söylemiyor “uzaklardayım” diyor. Biz görüşmüyoruz, avukatı beni sürekli tehdit ediyor hadi hemen anlaşın bir an önce yoksa çekişmeli açıcaz diyerek. Prim vermiyorum çünkü amacı belli bir an önce kurtulup başkasıyla yaşayabilmek. Dün kızımla görüntülü konuşurken kenarda dinliyordum, bir kadın “al canım” dedi ona bişey verdi. Bir kadın var yanında, acaba polise gidip eşim kaçak desem bulunur mu? Avukatlarla görüştüm ama onlar hep dava sonrasıyla ilgili bilgi veriyor öncesini söylemiyorlar. Canım o kadar yanıyor ki sağlıklı düşünmek çok zor. Bir kadınla olduğunu nasıl ispatlarım?
Çok geçYapmanız gereken tek şey şu eşinizin sizi aldattığını kanıtlayıp boşanırken donuna kadar almak eşinize barışmak istediğinizi söyleyin ve onu bir şekilde eve çekin gerekirse evliliğimiz devam etsin ama evde arkadaş gibi olalım gibi şeyler söyleyip eve çek ve seni aldattığına dair kanıt toplamaya başla mesajlar fotoğraflar videolar yapabiliyorsan takip et video çekerken baslın yap hepsini mahkemede delil olarak kullan neyi var neyi yok al
Ayrıldınız mıÇok geç
Ben konu sahibi değilim de konudaki yorumları okursanız adamın artık asla gelmeyeceğini anlarsınızAyrıldınız mı
Açıkçası bu kadar kötülediğim adamın nikahı altında kalmayı ve soyadını (mecburen de olsa) taşımayı onuruma hakaret sayarım.Detay yazmiyim nolur nolmaz da, aldatma iftirası. Avukatım çamur at izi kalsın, hakimi manipüle etmek için yapmışlar dedi. Öne sürdükleri şey kanıtlanabilecek bişey değil yani çok ağır bişey söylemişler ama Yalancı şahit falan mı tutacak parayla acaba diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?