- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
Ayda bir çocuğunu annesine götürdüğü için istimarcı mı adamçaz şimdiEsiniz olacak kisi hem size psikolojik siddet uyguluyor hem de cocugu sizden intikam almak icin kullaniyor. Bu da bir cesit cocuk istismaridir. O kadar sacma sapan seyler okuyorum ki ortalikta o kadar cok insan azmanı var ki... en iyisi gemileri yakip bu adami dımdızlak birakmak. Maalesef ki her kadinin bu imkani olmayabiliyor -calismadiginiz icin boyle varsaydim- imkani olan da zaten bu cileyi cekmek icin can atiyor. Cok sinirlendim.
Ne kadar sıklıkla goturdugune degil annesine inat olarak yaptigi icin boyle soyledim. Kesinlikle dedigim gibi. Kendi inadi icin bir insanin cocugunu kullanmasi ne seviyede olursa olsun hoş degil. Bu kadar gulmenizin sebebi bunu idrak edememeniz sanirim.Ayda bir çocuğunu annesine götürdüğü için istimarcı mı adamçaz şimdi
Evet ben idrak özürlüyüm. Konuya hızınızı alamadınız sanırım da bana saldırmasanız iyiydiNe kadar sıklıkla goturdugune degil annesine inat olarak yaptigi icin boyle soyledim. Kesinlikle dedigim gibi. Kendi inadi icin bir insanin cocugunu kullanmasi ne seviyede olursa olsun hoş degil. Bu kadar gulmenizin sebebi bunu idrak edememeniz sanirim.
Aynen oyle canim benim cocuguma olan duskunlugumu biliyo ve bunu kullanioNe kadar sıklıkla goturdugune degil annesine inat olarak yaptigi icin boyle soyledim. Kesinlikle dedigim gibi. Kendi inadi icin bir insanin cocugunu kullanmasi ne seviyede olursa olsun hoş degil. Bu kadar gulmenizin sebebi bunu idrak edememeniz sanirim.
Yoo saldirmadim tuhaf bir tepki vermissiniz anlamlandirmaya calistim sadece.Evet ben idrak özürlüyüm. Konuya hızınızı alamadınız sanırım da bana saldırmasanız iyiydi
Ayip bi sey. O cocuk anlamaz diye cantaymis gibi istedigimiz muameleyi yapamayiz onlara. Sanirim fazla duyarli oldugum dusunulmus bu konuda ama keske herkes ayni hassasiyeti gosterse artik cocuklara.Aynen oyle canim benim cocuguma olan duskunlugumu biliyo ve bunu kullanio
Suç sizin o zaman burda napmalıyım diye sormayın5 yasinda oglum iyi vakit gecirio orda sirf bu yuzden goz yumuyorum biraz zaten
İnadına yapıyor madem bir kez polisi arayın gönderin ailesinin kapısına çocuğumu kaçırdılar diye bak bakalım yapabiliyor mu bir dahaBu arada cocugum babaannesini ayda bir gormuyor haftasonlari gidiyoruz zaten
Nasıl yaniiyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Laf sokarak mı anlamlandırdınız.Yoo saldirmadim tuhaf bir tepki vermissiniz anlamlandirmaya calistim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?