- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
Sensiz çocuğunu bir yere yollama.Ne demek oraya götürüyor birakiyor kk de duymadigimiz sey kalmadı.Zatem kavgalıyken yapıyor madem sende önünde dur bak annen demi düşünüyorsun bu da benim evladim bende onu düşünüyorum bana zor geliyor de.iyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Aynen bunu yapıyoreşinizim cocugu ailesine aliatirmaya calistiginin farkindamisiniz?
yarin obur gun cocugu alip temelli annesine biraksa cocugunuz hic yadirgamayacak yapmayin.
cocugunuzu yaninda siz olmadan hic bir yere yollamayin
Kocaniz Demir Yaman(cukurovayi) 'ı çok mu izliyoriyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Valla ben bekarken kk üye olup bunlari okusaydim ya öksüz yetim birini arardim.Ya da hic evlenmezdim.Bu ne bee duymadığım şey kalmadi.Esim bir kere benden izin almadan cocuklarimi keyfi tavırla götürdü.3 ay cocuklarima onu ve ailesini hasret bıraktım.Benim bebeklerim onlarAllahım yemin ederim evlenmekten çok korkuyorum. Ne olur ben gibi diğer bekarlara başta ne ise sonda da değişmeyen “adam” nasip et Allahım. Amin
Sen buraya çok fazlasın asil kadın. Sözlerin uçuyor beynimizde yanıyorGugılla canısı.
Sizin eşiniz sakin o da binde bir. Geneli “öküz” hep öküzleri bize bıraktınızValla ben bekarken kk üye olup bunlari okusaydim ya öksüz yetim birini arardim.Ya da hic evlenmezdim.Bu be bee duymadığım şey kalmadi.Esim bir kere benden izin almadan cocuklarimi keyfi tavırla götürdü.3 ay cocuklarima onu ve ailesini hasret bıraktım.Benim bebeklerim onlar
Calisma ma karismaz ama Ben calisincada cocuguma hergun bakacaklarini sanmiyorum yine ortada kalan Benim cocugum olurAaa madem hazır bakıcı var ben de işe başlayım. Bugün bir kaç ilan baktım mantıklı geldi. Okullar açılınca da okuldan alıp annene ver ben işten çıkınca alır eve gelirim de. Hatta bunu da yapın yaaa. İşiniz olsun ne güzel. Bu öküzü o zaman görmek isterim. Ama siz şimdi çalışmama izin vermez de dersiniz
Suan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensizArkadaşlara katılıyorum valla
Vermeyin sessiz kalmayın tartışma yaşıyormuşsunuz bide bunun için yaşayın bi iki olur da devamlı oldumu afedersinizçıkar işin
Onun istedigini yapmak istemiyorum bu sefer nasil olsa cocuk gidince tipis tipis gelio diyip daha sik goturmeye baslicakneden siz de gitmiyorsunuz? ben çıldırırım öyle bir şey yaparsa, cidden psikolojim kaldırmaz, hele zorla götürsün polisi falan ararım, herkesi ararım, o derece yani. gittiği yerde nefret ettiklerim bile olsa çocuğum nerdeyse benim yerim yanıdır. Sessizce otururum, çocuğuma varlığım yeter diye. Hani çalışıyor olsanız bir derece.. Pasif kalmaya devam edecekseniz ve yine götürmeye kalkarsa hemen giyinin kapıda bitin, ben de geliyorum deyin.
Uzak oturuyolar yakin olsa bu dedin mantikli ama 1 saat oturup cocugumu otobuslerde heba edemem birde pandemi varkenonlarla beraber sizde gidin , çalışmıyorum demişsiniz gündüz 1 saat oturup kahvaltı edin dönersiniz.
Böyle böyle yapınca daha öyle bir koz kullanamaz.
o zaman al çocuğu yanınaUzak oturuyolar yakin olsa bu dedin mantikli ama 1 saat oturup cocugumu otobuslerde heba edemem birde pandemi varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?