Kocamin beni cocugumla cezalandirmasi

Çocuğunuz mutluysa bir müddet karışmayın
Kozu elinde patlar bu defa işe yaramaz, götürmek istemez siz ses etmeyince
Bende bunu dusunuyorum canim ogluma soruyorum gitmek istiyomusun die evet diyince ses cikarmamaya karar verdim pandemiden dolayi okula da gidemio cani sıkılıyo evde

Bende bunu dusunuyorum canim ogluma soruyorum gitmek istiyomusun die evet diyince ses cikarmamaya karar verdim pandemiden dolayi okula da gidemio cani sıkılıyo evde
En iyisini düşünmüşsünüz zaten
Zamana bırakın emin olun vazgeçecek

5 yasinda oglum iyi vakit gecirio orda sirf bu yuzden goz yumuyorum biraz zaten
eşinizim cocugu ailesine aliatirmaya calistiginin farkindamisiniz?
yarin obur gun cocugu alip temelli annesine biraksa cocugunuz hic yadirgamayacak yapmayin.
cocugunuzu yaninda siz olmadan hic bir yere yollamayin

eşinizim cocugu ailesine aliatirmaya calistiginin farkindamisiniz?
yarin obur gun cocugu alip temelli annesine biraksa cocugunuz hic yadirgamayacak yapmayin.
cocugunuzu yaninda siz olmadan hic bir yere yollamayin
Esim bi ara ayni seyi gorumcem icinde yapmisti sesimi cikarmadim bir goturdu iki goturdu sonra birakti Benim annemle yakin oturuyoruz ve oglum onlara duskun sanirim onu kiskaniyor

Esim bi ara ayni seyi gorumcem icinde yapmisti sesimi cikarmadim bir goturdu iki goturdu sonra birakti Benim annemle yakin oturuyoruz ve oglum onlara duskun sanirim onu kiskaniyor
eşiniz ne kadar sacma sapan bir insan ya
ne demek goturmek
siz iyi duruyorsunuz ben hepsini bir birine katar pestil ederim
onlar kim ki benim cocugumu alacakta goturecekte anasina birakacak bana sormadan hemde paralarim

Benimde konuya yorumum koca kisiside böyle yapmaya çalıştı .kv ye kalsa daha 40 çıkmayan çocuğu getirip göturucek .oda yetmedi .bigun kv geldi kavga ettik o esnada 'oglunuda al defol git bu evden ' dedim . Oğlumu alırsam torunumuda alırım dedi rezil kadın .sıkıysa alsana dedim hadi al göreyim seni dedim .dondu kaldı kv sonra kapıyı açtım defolup gitti .sanada tafsiye ederim .şimdi benden izin alıyorlar görmek icin

Ciksin kavga !! Sinme..Tepene cikmasina musade etme.Biliyormusun o evde cam cerceve bırakmam.
Bence de çıksın kavga, hangi hakla çocuğunuzu sizden alır??? Eşya mı bu , küsünce alıp gitsin!!! O kayınvalidende de hiç mi akıl yok, çocuğu anneden koparıyor, sonuçta bir tatsızlık sebebiyle torununun getirildiğini anlamıştır illaki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…