Yummayın yahu, böyle şey mi olur5 yasinda oglum iyi vakit gecirio orda sirf bu yuzden goz yumuyorum biraz zaten
Çocuğunuz mutluysa bir müddet karışmayın5 yasinda oglum iyi vakit gecirio orda sirf bu yuzden goz yumuyorum biraz zaten
Konumda bunami taktiniz sozluk hatasi hanfendi direkt yazmayida biliyorum merak etmeyinDirect
Bende bunu dusunuyorum canim ogluma soruyorum gitmek istiyomusun die evet diyince ses cikarmamaya karar verdim pandemiden dolayi okula da gidemio cani sıkılıyo evdeÇocuğunuz mutluysa bir müddet karışmayın
Kozu elinde patlar bu defa işe yaramaz, götürmek istemez siz ses etmeyince
En iyisini düşünmüşsünüz zatenBende bunu dusunuyorum canim ogluma soruyorum gitmek istiyomusun die evet diyince ses cikarmamaya karar verdim pandemiden dolayi okula da gidemio cani sıkılıyo evde
eşinizim cocugu ailesine aliatirmaya calistiginin farkindamisiniz?5 yasinda oglum iyi vakit gecirio orda sirf bu yuzden goz yumuyorum biraz zaten
Bendemi bugün bişi var vallahi ne demek istedin senide anlamadım :) umarım kötü bişi değildir .Rus kozmonotları ayda pek bi yalnızlar.
Konuya yorumum. Tam çocuğu götürürken durdurunca çekiştirip mi götürüyor?
Gugılla canısı.Bendemi bugün bişi var vallahi ne demek istedin senide anlamadım :) umarım kötü bişi değildir .
Konu sahibi kusura bakma .direct baya takılı kaldım ondan öyle yazdım (kendime)Konumda bunami taktiniz sozluk hatasi hanfendi direkt yazmayida biliyorum merak etmeyin
Gugılla canısı.
eşinizim cocugu ailesine aliatirmaya calistiginin farkindamisiniz?
yarin obur gun cocugu alip temelli annesine biraksa cocugunuz hic yadirgamayacak yapmayin.
cocugunuzu yaninda siz olmadan hic bir yere yollamay
Esim bi ara ayni seyi gorumcem icinde yapmisti sesimi cikarmadim bir goturdu iki goturdu sonra birakti Benim annemle yakin oturuyoruz ve oglum onlara duskun sanirim onu kiskaniyoreşinizim cocugu ailesine aliatirmaya calistiginin farkindamisiniz?
yarin obur gun cocugu alip temelli annesine biraksa cocugunuz hic yadirgamayacak yapmayin.
cocugunuzu yaninda siz olmadan hic bir yere yollamayin
eşiniz ne kadar sacma sapan bir insan yaEsim bi ara ayni seyi gorumcem icinde yapmisti sesimi cikarmadim bir goturdu iki goturdu sonra birakti Benim annemle yakin oturuyoruz ve oglum onlara duskun sanirim onu kiskaniyor
Ciksin kavga !! Sinme..Tepene cikmasina musade etme.Biliyormusun o evde cam cerceve bırakmam.Diyorum tabiki kavga cikio
Bence de çıksın kavga, hangi hakla çocuğunuzu sizden alır??? Eşya mı bu , küsünce alıp gitsin!!! O kayınvalidende de hiç mi akıl yok, çocuğu anneden koparıyor, sonuçta bir tatsızlık sebebiyle torununun getirildiğini anlamıştır illaki....Ciksin kavga !! Sinme..Tepene cikmasina musade etme.Biliyormusun o evde cam cerceve bırakmam.
Ayni fikirdeyimBence de çıksın kavga, hangi hakla çocuğunuzu sizden alır??? Eşya mı bu , küsünce alıp gitsin!!! O kayınvalidende de hiç mi akıl yok, çocuğu anneden koparıyor, sonuçta bir tatsızlık sebebiyle torununun getirildiğini anlamıştır illaki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?