Kocamin beni cocugumla cezalandirmasi

Suan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensiz
Ben de sürekli götürüyor sandım yani her küsmede barışana kadar çocuk her gün orda gibi düşündüm..
Çocuğu götürünce sizde evde kalmayın çıkın, gezin, alışveriş yapın. Sizi böyle yaralayamadığını düşünüp hevesi kaçar bence

Onun istedigini yapmak istemiyorum bu sefer nasil olsa cocuk gidince tipis tipis gelio diyip daha sik goturmeye baslicak
Evde bi başınıza bunları düşündüğünüzde onun istediği olmuş olmuyor mu? Bence bunu düşünün..

Ya nefret ediyorum kayinvalidelerden ve ana kuzusu o heriflerden

Suan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensiz

ben de her gün götürüyor sandım

size de atlayın arkasından siz de gidin diyecektim

eşiniz çocuğu götürdü bıraktı çıktı mesela 10 da siz de gidin oturun

öğle arası yemek yemeye çocukla oynamaya mı geldi

kapıyı siz açın hayatının şokunu yaşasın

ama bunu ayda bir götürdüğü için yapmayın tabii aksine siz deyin götür gezeceğim diye

Kolayı var. Götür de hatta birkaç gün kalsın hiç oralı olma. Neticede gittiği yer babaannenin evi
Baktı gördü seni çocuğu götürmekle terbiye edemiyor vazgeçip verecek zaten kucağına.

İnsanlara zayıf yönlerinizi göstermeyin.

Ona özgüven öyle eşin çocuğu annesine götürüken elin armut mu topluyor 1 götürür 2 götürür 3. De çekerim odaya çok güzel bükerim eşimi.
eşin isterse ömür boyu annesine gidebilir ama senin çocuğunu götürme gibi bir lüksü yok.
Gerçekten illet oluyorum zihniyetsiz erkeklere gönderme evladını olsun bitsin çocuğu çocuk oyunca sanıyo eşin ilerde boşandığınızda çocuk sendense babaneye gitmeyi tercih edebilir dünyanın her türlü hali var sonuçta.

Benim eşimin tarafında cocuklar birbirinde (teyze anneanne vs) kalıyor. Ben bu işi pek sevmem. Kızım doğunca bensiz bir yere gidemez dedim (sebeplerim var. Gidişatı görünce bastan tavrımı bilsinler dedim) . Bir kac kez dediler bizde kalsın diye ama net sekilde ifade ettim.
Şimdi çocuklarım büyüdü biraz eşim yine arada tutturuyor ile götürecem diye. İşi anneye yakın. İş diye götürüp annesine bırakacak biliyorum. Evde kızılca kıyamet kopsa da yollamıyorum. Ben olmadığım müddetçe de gidemezler diyorum. Bir defasında eşim bu kavgayı kazandı ve götürdü çocukları. Sözde fabrikayı gezdirecekti. I gün de yolları kapatmışlar, trafik, gidememişler, gittikleri yer kapalıymış vs vs. Çocuklar yollarda perperişan olmuş.şu ara salgın var pek demiyor ama ben katiyen yollamak istemiyorum.
Demem o ki anneden rızasız cocuk hicbiryere gidemez. Hele de baba da yanında olmayacaksa ben istemem.

Karpuz sen eve mi döndün?

Geçen ay götürmüş en son, çocukta çok küçük değil, gidince mutlu da oluyormuş, kendinize ayırın o günü işte ne güzel. Olayı dramatize etmeye gerek var mı?

Kayinvalidem burada olsa, bizim çocukları da arada götürse esim keske

Gider alırım, bana sormadan nasıl götürür

Amann öyle mi o zaman gitsin ne güzel hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…