- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Ben de sürekli götürüyor sandım yani her küsmede barışana kadar çocuk her gün orda gibi düşündüm..Suan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensiz
Evde bi başınıza bunları düşündüğünüzde onun istediği olmuş olmuyor mu? Bence bunu düşünün..Onun istedigini yapmak istemiyorum bu sefer nasil olsa cocuk gidince tipis tipis gelio diyip daha sik goturmeye baslicak
Ya nefret ediyorum kayinvalidelerden ve ana kuzusu o heriflerdeniyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Suan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensiz
İyide hep sizin çocuğunuz karşı tarafta,onlarda bir zahmet arada size gelsinler .
Hiç mi düşünmüyor bu şnsanlar 5 yaşındaki çocuk her gün burayamı gelir diye.
Kolayı var. Götür de hatta birkaç gün kalsın hiç oralı olma. Neticede gittiği yer babaannenin eviiyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Ben her gün götürüyor diye okudum sanki,sende öyle sanmışsın beni gibi.abla her gün değilmiş ki ayda birmiş
Bende ciddi bişey varmış gibi yorum yaptım bu kadar tantana ayda bir babaanneye giden çocuk için miydi ?Suan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensiz
Bu kadar tantana 2 kere sizsiz götürmesimi sadece,bende hergün götürüyor diye kıl olmuştum..Suan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensiz
Göz yumma kardeş başta zor oluyo ama tavır koydukça alışıyorlar5 yasinda oglum iyi vakit gecirio orda sirf bu yuzden goz yumuyorum biraz zaten
Boşverin sabrı tavrınızı koyun ortayaSuan sabir asamasindayim canim bunla iki oldu bide 1 ay once goturmustu yine bensiz
Karpuz sen eve mi döndün?Benimde konuya yorumum koca kisiside böyle yapmaya çalıştı .kv ye kalsa daha 40 çıkmayan çocuğu getirip göturucek .oda yetmedi .bigun kv geldi kavga ettik o esnada 'oglunuda al defol git bu evden ' dedim . Oğlumu alırsam torunumuda alırım dedi rezil kadın .sıkıysa alsana dedim hadi al göreyim seni dedim .dondu kaldı kv sonra kapıyı açtım defolup gitti .sanada tafsiye ederim .şimdi benden izin alıyorlar görmek icin
Gider alırım, bana sormadan nasıl götürüriyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Ben yorumumu değiştirdim, en son geçen ay götürdüyü okuyunca, arayıp bulamadığım şey benim, bende mi sorun var acabakonunun başıyla sonu arasında hızlıca değişen fikirlerim
Amann öyle miBen de sürekli götürüyor sandım yani her küsmede barışana kadar çocuk her gün orda gibi düşündüm..
Çocuğu götürünce sizde evde kalmayın çıkın, gezin, alışveriş yapın. Sizi böyle yaralayamadığını düşünüp hevesi kaçar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?